همایش مسوولانه ماهیگیری در مطالعات تاریخی دوم بهمن برگزار خواهد شد.

همایش ماهیگیری مسوولانه دوم بهمن برگزار می شود


همایش ماهیگیری مسئولانه، با تأکید بر ارزش افزوده ساخت و ساز ماهیان، برگزار خواهد شد. در این همایش، میهمانانی از کشورهای مختلفی حضور خواهند داشت که نقش مهمی در ارتقای ارزش افزوده و بهره‌وری بیشتر در صید و ساخت و ساز ماهی‌ها دارند. همچنین این همایش فرصتی است برای افزایش ارزش افزوده در ساخت و ساز ماهیان کشور و ایجاد فرصت‌هایی برای فروش خارجی بخشی از محصول صید شده و تنوع در ساخت و ساز محصولات با ارزش افزوده بیشتر. در ادامه، مدیرکل دفتر سازماندهی امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران، درباره وضعیت ساخت و ساز ماهی تن‌ماهی در کشور صحبت کرده است. ایران حجم قابل ملاحظه‌ای از ذخایر ماهیان سطح‌زیان درشت را از صیدگاه‌های منابع آبی‌های ساحلی و منابع آبی‌های دور اقیانوس هند برداشت می‌کند و میزان صید سطح‌زیان درشت در سال ۱۴۰۱ حدود ۳۵۰ هزارتن بوده است که بخش زیادی از آن مربوط به گونه‌های مختلف تن‌ماهی و شبه تن‌ماهی است. همچنین برخی گونه‌ها مانند گیدر و گونه هوور مسقطی نیز حجم برداشت قابل توجهی داشته‌اند.

به گزارش دیجیاتور، رضا عباس‌پور نادری، مدیرکل دفتر امور صید و صیادی معاونت صید و بنادر ماهیگیری سازمان از برگزاری همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر ارزش افزوده تونماهیان خبر داد و گفت: بر اساس رایزنی‌های انجام شده میهمانانی از برخی کشورهای سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله کمیسیون تون ماهیان اقیانوس هند(iotc ) در همایش حضور خواهند داشت.

وی افزود: همایش با محورهای سازماندهی صید، پژوهش، فناوری، ترویج، فرآوری، بازار و فروش خارجی برگزار خواهد شد. امیدواریم برگزاری این همایش منجر به شناسایی و احصای مسائل و مشکلات اصلی در حوزه ارتقای ارزش افزوده و بهره‌وری بیشتر محصول تون ماهیان شده و علاوه بر آن با جلب همکاری مشارکت و مساعدت دستگاه‌های متولی نسبت به رفع موانع احتمالی اقدام شود.

وی تاکید کرد: برگزاری این همایش همچنین فرصتی را برای ارزش افزوده بیشتر در زمینه ذخایر تون ماهیان کشور جمهوری اسلامی ایران که به عنوان یکی از پتانسیل‌های بسیار خوب در امر بهره‌وری تلقی می‌شود، فراهم خواهد آورد و علاوه بر آن با اقدامات انجام شده شاهد ایجاد فرصت‌هایی برای فروش خارجی بخشی از محصول صید شده و تنوع در ساخت و ساز محصولات با ارزش افزوده بیشتر و همچنین حضور در عرصه‌های بازرگانی جهانی تون ماهیان خواهیم بود.

نادری گفت: امیدواریم شرایط مناسبی در قالب تاب‌آوری صنایع ساخت و ساز کنسرو ماهی تون فراهم شود.

مدیرکل دفتر سازماندهی امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران در ادامه درباره وضعیت ساخت و ساز تون ماهیان در کشور گفت: ایران حجم قابل ملاحظه‌ای از ذخایر ماهیان سطح‌زی درشت را از حوزه صیدگاه‌های منابع آبی‌های ساحلی و صیدگاه‌های منابع آبی‌های دور اقیانوس هند برداشت می‌کند و بر اساس آمار رسمی سازمان شیلات در سال ۱۴۰۱ میزان صید سطح زیان درشت ۳۵۰ هزار تن بوده که بخش زیادی از آن شامل گونه‌های مختلف تون ماهیان و شبه تون ماهیان است. همچنین برخی از گونه‌ها مثل گیدر و گونه هوور مسقطی که جز گونه‌های گرمسیری محسوب می‌شود حجم برداشتی بیش از ۱۰۰ هزار تن داشته‌اند.


به گزارش دیجیاتور، همایش ماهیگیری مسئولانه با برگزاری همایش، میهمانان از برخی کشورهای سازمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله کمیسیون ماهیان اقیانوس هند در همایش حضور خواهند داشت. همایش با محورهای سازماندهی صید، پژوهش، فناوری، ترویج، فرآوری، بازار و فروش خارجی برگزار خواهد شد. امیدواریم برگزاری این همایش منجر به شناسایی و احصای مسائل و مشکلات اصلی در حوزه ارتقای ارزش افزوده و بهره‌وری بیشتر محصول ماهیان شود و علاوه بر آن با جلب همکاری مشارکت و مساعدت دستگاه‌های متولی نسبت به رفع موانع احتمالی اقدام شود. همچنین برگزاری این همایش فرصتی را برای ارزش افزوده بیشتر در زمینه ذخایر ماهیان کشور جمهوری اسلامی ایران، فراهم خواهد آورد و علاوه بر آن با اقدامات انجام شده شاهد ایجاد فرصت‌هایی برای فروش خارجی بخشی از محصول صید شده و تنوع در ساخت و ساز محصولات با ارزش افزوده بیشتر و همچنین حضور در عرصه‌های بازرگانی جهانی ماهیان خواهیم بود. امیدواریم شرایط مناسبی در قالب تاب‌آوری صنایع ساخت و ساز کنسرو ماهی فراهم شود. مدیرکل دفتر سازماندهی امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران در ادامه درباره وضعیت ساخت و ساز ماهیان در کشور گفت: ایران حجم قابل ملاحظه‌ای از ذخایر ماهیان سطح‌زی درشت را از حوزه صیدگاه‌های منابع آبی‌های ساحلی و صیدگاه‌های منابع آبی‌های دور اقیانوس هند برداشت می‌کند و بر اساس آمار رسمی سازمان شیلات در سال ۱۴۰۱ میزان صید سطح زیان درشت ۳۵۰ هزار تن بوده که بخش زیادی از آن شامل گونه‌های مختلف ماهیان و شبه ماهیان است. همچنین برخی از گونه‌ها مثل گیدر و گونه هوور مسقطی که جز گونه‌های گرمسیری محسوب می‌شود حجم برداشتی بیش از ۱۰۰ هزار تن داشته‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *