سوادآموزی ریشهای عمیق در آموزههای اسلامی دارد: اهمیت آموزش در دین محمدی
0 نظر
در این متن، حجت الاسلام سیدمهدی قریشی در یک همایش به مناسبت هفته سوادآموزی در آذربایجان غربی اظهاراتی داشت. او اشاره کرد به دستور تشکیل نهضت سوادآموزی توسط امام خمینی و برگزاری آن پس از تحول سیاسی. قریشی همچنین به اهمیت مهم خواندن و نوشتن در دین محمدی اشاره کرد و تاکید کرد که کار مسؤولان آموزش و پرورش در این زمینه ادامه کار خداوند و پیامبران است. همچنین، او به اهمیت یادگیری و استفاده از علم در خدمت به خلق و جامعه اشاره کرد. قریشی با اعلام امیدواری به برطرف شدن معضل بی سوادی در استان، به اهمیت هفته سواد آموزی اشاره کرد و ذکر کرد که این نهضت در سال ۱۳۵۸ با فرمان امام خمینی شکل گرفته است.
به گزارش دیجیاتور، حجت الاسلام سیدمهدی قریشی روز شنبه در همایشی که به مناسبت هفته سوادآموزی با حضور کارکنان معاونت سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان غربی برگزار شد، افزود: امام خمینی (ره) برای ریشه کنی بی سوادی و از بین بردن این معضل اجتماعی در جامعه، دستور تشکیل نهضت سوادآموزی را صادر کردند و خیل بسیاری از افراد بعد از تحول اساسی با این فرمان امام راحل از نعمت سواد بهره مند شدند.
وی با اشاره به آیه مبارکه «ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُونَ» به بیان اهمیت یادگیری و نوشتن در عقاید معنوی مبین دین محمدی پرداخت و اضافه کرد: یکی از نعمتهای مهمی که خداوند متعال به انسان عطا کرد و به آن قسم میخورد، نعمت خواندن و نوشتن است.
حجت الاسلام قریشی توجه ویژه به موضوع سواد و یادگیری توسط مسؤولان را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: کار مسؤولان آموزش و پرورش در امر سوادآموزی ادامه کار خداوند و پیامبران است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجانغربی با اشاره به آیه ۱۲ سوره یاسین ادامه داد: در صورتی که به فردی علم میآموزید تا زمانی که زنده است و از این علم در راه خدمت به خلق، پدر و مادرش و جامعه استفاده میکند، ثوابش برای شما ثبت و ضبط میشود.
حجت الاسلام قریشی با مقدس خواندن کار سوادآموزی گفت: با تلاشهای مسؤولان در این بخش و هموار شدن مسیر میتوان شاهد از بین رفتن معضل بی سوادی در استان بود.
از اول تا هفتم دی ماه به نام هفته سواد آموزی در کشور نامگذاری شده است؛ این نهضت عظیم علم آموزی در سال ۱۳۵۸ با فرمان امام خمینی (ره) شکل گرفته است.
امام خمینی برای ریشه کنی بی سوادی و از بین بردن این معضل اجتماعی در جامعه، دستور تشکیل نهضت سوادآموزی را صادر کردند. خیلی از افراد بعد از تحول اساسی با این فرمان امام راحل از نعمت سواد بهره مند شدند. اهمیت یادگیری و نوشتن در عقاید معنوی دین محمدی بسیار است. یکی از نعمتهای مهمی که خداوند به انسان عطا کرده است، نعمت خواندن و نوشتن است. کار مسؤولان آموزش و پرورش در امر سوادآموزی ادامه کار خداوند و پیامبران است. در صورتی که به فردی علم میآموزید تا زمانی که زنده است و از این علم در راه خدمت به خلق، پدر و مادرش و جامعه استفاده میکند، ثوابش برای شما ثبت و ضبط میشود. با تلاشهای مسؤولان در بخش سوادآموزی و هموار شدن مسیر، میتوان شاهد از بین رفتن معضل بی سوادی در استان بود. نهضت سواد آموزی در سال ۱۳۵۸ با فرمان امام خمینی (ره) شکل گرفته است.