ثبت بیش از ۲۲۱ هزار فرصت شغلی در سامانه جستجوی شغلی به فارسی می‌شود: “ثبت بیش از ۲۲۱ هزار فرصت شغلی در سامانه جستجوی شغلی”

ثبت بیش از ۲۲۱ هزار فرصت شغلی در سامانه جستجوی شغلی


در این متن اعلام شده است که هرچند آمارهای موجود در خصوص وضعیت عرضه و تقاضای نیروی کار در کشور موجود است، اما آمارهای موجود کلیه بخش‌ها و جنبه‌های مختلف بازار کار را پوشش نمی‌دهند. از این رو سازماندهی بازار نقشی حیاتی برای ارائه اطلاعات عرضه و تقاضای نیروی کار برای کارجویان، به خصوص جوانان و مهاجرینی که تازه وارد بازار کار می‌شوند، دارد. برای این منظور، سامانه جستجوی شغل طراحی شده است که در آینده نزدیک در چندین فاز توسعه و تکمیل خواهد شد. انتظار می‌رود با بهره‌برداری از امکانات این سامانه، امکان ساخت و ساز و انتشار آمار و اطلاعات دقیق و قابل استناد از عرضه و تقاضای نیروی کار دستیابی به تصویر و مختصات سیمای بازار کار در سطوح مختلف فراهم شود و فرآیند روابط حکومتی‌گذاری و هدف‌گذاری کلان مالی در حوزه اشتغال و رفع بیکاری بهبود یابد. همچنین اعلام شده است که در حال حاضر ۲۲۱ هزار فرصت شغلی در سامانه ثبت گردیده است و ۱۸۰ هزار نفر جویای کار و ۸۵ هزار و ۳۰۰ درخواست شغلی نیز در سامانه ثبت شده است.

به گزارش دیجیاتور به نقل از امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمود کریمی بیرانوند معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گفت: اگرچه منابع اطلاعاتی متفاوتی مانند سرشماری، نظرسنجی، آمارهای ثبتی و … در خصوص وضعیت عرضه و تقاضای نیروی کار در کشور موجود است، اما آمارهای موجود، کلیه بخش‌ها و جنبه‌های مختلف بازار کار را پوشش نمی‌دهند.

وی افزود: بسیاری از کارجویان به‌دلیل عدم دسترسی کافی و به‌موقع به موقعیت‌های شغلی خالی، مورد تبعیض قرار می‌گیرند، در اینجا نقش سازماندهی بازار به‌عنوان ارائه‌دهنده اطلاعات عرضه و تقاضای نیروی کار برای بسیاری از کارجویان خصوصاً برای جوانان و مهاجرینی که تازه وارد بازار کار می‌شوند تأثیرگذار و حیاتی است تا عدم تقارن اطلاعات بازار کار ارائه‌شده از سوی بازیگران را مرتفع نماید. برای دستیابی به این مهم‌، سامانه جستجوی شغل طراحی گردید که قرار است در آینده نزدیک این سامانه در چندین فاز توسعه و تکمیل گردد.

وی افزود: انتظار می‌رود با بهره‌برداری از قابلیت‌های سامانه جستجوی شغل؛ ساخت و ساز و انتشار آمار و اطلاعات واقعی، صحیح و قابل استناد از عرضه و تقاضای نیروی کار تسهیل گردیده و امکان دستیابی به تصویر و مختصات سیمای بازار کار در سطوح مختلف استانی، منطقه‌ای و کشوری فراهم و فرآیند روابط حکومتی‌گذاری و هدف‌گذاری کلان مالی در حوزه اشتغال و رفع بیکاری بهبود یابد.

کریمی‌بیرانوند با بیان اینکه در حال حاضر ۲۲۱ هزار فرصت شغلی در سامانه ثبت گردیده است، گفت: ۱۸۰ هزار نفر جویای کار و ۸۵ هزار و ۳۰۰ درخواست شغلی نیز در سامانه به آدرس shoghl.mcls.gov.ir ثبت شده است.


امکان دستیابی به اطلاعات و آمار واقعی و قابل استناد درباره عرضه و تقاضای نیروی کار توسط سامانه جستجوی شغل، تسهیل گردیده و به کارجویان و جوانان و مهاجرینی که تازه وارد بازار کار می‌شوند، کمک می‌کند تا از تبعیض و عدم دسترسی به موقعیت‌های شغلی خالی جلوگیری شود. با بهره‌برداری از این سامانه، امکان دستیابی به تصویر و مختصات سیمای بازار کار در سطوح مختلف استانی، منطقه‌ای و کشوری فراهم می‌شود و این امکان آفرینندهای روابط حکومتی‌گذاری و هدف‌گذاری کلان مالی در حوزه اشتغال و رفع بیکاری را بهبود خواهد بخشید. در حال حاضر در سامانه جستجوی شغل، ۲۲۱ هزار فرصت شغلی وجود دارد و همچنین ۱۸۰ هزار نفر جویای کار و ۸۵ هزار و ۳۰۰ درخواست شغلی نیز ثبت شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *