پیدا شدن ۸۵ سیاره جدید مناسب برای حیات دریابان

۸۵ سیاره جدید برای حیات کشف شد


در این متن آمده است که سیارات خارج از منظومه شمسی با استفاده از داده های ماهواره TESS کشف شده اند. روش کشف این سیارات به نام «ترانزیت» مشهور است و به طور معمول برای کشف یک سیاره باید حداقل ۳ ترانزیت رصد شود. اما در تحقیق جدید پژوهشگران مدت زمان مدار زدن سیارات را با تنها ۲ ترانزیت تعیین کردند و سیارات خارج از منظومه شمسی با دمای خنک تر رصد شدند. این مدارها طولانی تر بودند و مدت زمان مدار زدن بیشتر سیارات خارج از منظومه شمسی رصد شده توسط TESS بین ۳ تا ۱۰ روز بوده است. از ۸۵ سیاره خارج از منظومه شمسی احتمالی، ۶۰ مورد آن اکتشاف جدید هستند و ۲۵ مورد دیگر توسط تیم های تحقیقاتی مختلف رصد شده اند.

به گزارش دیجیاتور به نقل از پرس اسوسیشن، این سیارات خارج از منظومه شمسی از لحاظ اندازه شبیه کاربر، زحل و نپتون هستند و با استفاده از داده های ماهواره TESS کشف شده اند. TESS به محققان امکان می دهد تا کاهش نور ستارگان در نتیجه رد شدن اشیایی از جلوی آنها را رصد کنند. این روش کشف سیارات به نام «ترانزیت»مشهور شده است.

به طور معمول برای کشف یک سیاره حداقل باید ۳ ترانزیت رصد شود تا مدت زمان مدار زدن سیاره دور ستاره مشخص شود.

اما پژوهشگران در تحقیق جدید منظومه هایی را رصد کردند که فقط ۲بار ترانزیت داشتند که در نتیجه آن مدت مدار زدن سیارات طولانی تر بود و به این ترتیب سیارات خارج از منظومه شمسی با دمای خنک تر رصد شدند.

مدت مدار زدن ۸۵ سیاره خارج از منظومه شمسی احتمالی دور ستاره هایشان بین ۲۰ تا ۷۰۰ روز است. این درحالی است که مدت زمان مدار زدن بیشتر سیارات خارج از منظومه شمسی رصد شده توسط TESS بین ۳تا ۱۰ روز بوده است.

محققان معتقدند برخی از سیارات احتمالی تازه کشف شده به اندازه ای از ستاره میزبان خود دور هستند که ممکن است دمای لازم برای حفظ حیات را داشته باشند. در این مرحله از پژوهش این اجسام به عنوان سیارات خارج از منظومه شمسی تایید نشده اند. اما محققان امیدوارند در مشاهدات بعدی به این نتایج دست یابند.

از ۸۵ سیاره خارج از منظومه شمسی احتمالی، ۶۰ مورد آن اکتشاف جدید هستند و تیم های تحقیقاتی مختلف با استفاده از روش های گوناگون ۲۵ مورد دیگر را به وسیله داده های TESS رصد کرده اند.


در نتیجه مطالعات انجام شده با استفاده از داده های ماهواره TESS، 85 سیاره خارج از منظومه شمسی کشف شده است. این سیارات به طور اندازه‌گیری شده‌ای شبیه به کاربر، زحل و نپتون هستند. روش کشف این سیارات با نام “ترانزیت” شناخته شده و برای رصد کاهش نور ستارگان در نتیجه رد شدن سیارات از جلوی آنها استفاده می شود. در عموم، برای کشف یک سیاره، حداقل باید 3 ترانزیت رصد شود تا مدت زمان مدار زدن سیاره مشخص شود. اما در تحقیق جدید، با رصد تنها 2 بار ترانزیت، سیاراتی کشف شده که مدت زمان مدار زدن آنها بیشتر بوده و بنابراین سیارات خارج از منظومه شمسی با دمای خنک‌تر رصد شده‌اند. مدت زمان مدار زدن 85 سیاره خارج از منظومه شمسی بین 20 تا 700 روز است، در حالی که مدت زمان مدار زدن بیشتر سیارات خارج از منظومه شمسی رصد شده توسط TESS بین 3 تا 10 روز بوده است. امیدواریم در مشاهدات بعدی بتوانیم به نتایج بیشتری درباره این سیارات خارج از منظومه شمسی دست یابیم. در مجموع، از 85 سیاره خارج از منظومه شمسی که شناسایی شده‌اند، 60 مورد آنها اکتشاف جدید است و تیم های تحقیقاتی مختلف، 25 مورد دیگر را با استفاده از داده های TESS رصد کرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *