گیاهان مناسب برای محیط‌های بدون نور خورشید: گیاهان آپارتمانی بدون نیاز به نور خورشید

گیاهان آپارتمانی بدون نیاز به نور خورشید می‌توانند به شما کمک کنند تا فضایی زیبا و آرام برای زندگی خود ایجاد کنید، حتی اگر دسترسی به نور خورشید محدود باشد. گیاهانی مانند سانسوریا، زاموفیلیا، دیفن باخیای، اسپاتی فیلوم، دراسنا مارگیناتا و پتوس طلایی مناسب برای محیط‌های کم نور هستند و با مراقبت کمتری، زیبایی طبیعی به فضا اضافه می‌کنند. انتخاب گیاهان مناسب و قرار دادن آنها در اتاق‌ها به شکلی که زیبایی و طراوت را به محیط ببخشند، می‌تواند حس و حال شما را بهتر کند و از زندگی در فضاهای تاریک لذت بخش‌تر کند.

همه افراد به اندازه کافی خوش شانس نیستند که در محل کار و یا تمام فضای خانه خود پنجره‌های بزرگ داشته باشند. اما این نباید شما را از روشن کردن فضا با گیاهان آپارتمانی باز دارد.

چه فضای مورد نظر شما در زیرزمین باشد، چه در یک گوشه تاریک یا یک اتاق بدون پنجره، مجموعه وسیعی از گیاهان وجود دارد که در همه این فضاها رشد می‌کنند و جذابیت خیره‌کننده‌ای با زیبایی طبیعی خود به محیط می‌بخشند و حس و حال شما را بهتر می‌کنند.

گیاهان آپارتمانی بدون نیاز به نور خورشید

گیاهان آپارتمانی بدون نیاز به نور خورشید

۱- گیاه سانسوریا یا زبان مادر شوهر (Dracaena trifasciata/Snake plant)

گیاه آپارتمانی سانسوریا یا زبان مادرشوهر زمانی بهترین عملکرد را دارند که شما اساسا آنها را فراموش کرده‌باشید. این گیاهان در مناطق کم نور رشد می‌کنند و به مراقبت و توجه بسیار کمی نیاز دارند. گیاهان سانسوریا را در کنار میز یا گوشه اتاق قرار دهید تا بهترین ظاهر را داشته باشید. گیاهان سانسوریایی که در یک گلدان مستطیل شکل در کنار هم قرار گرفته‌اند می‌توانند ظاهری متمایز به محیط ببخشند.

گیاه سانسوریا

۲- گیاهان زاموفیلیا (ZZ Plant / Zamioculcas)

ساده‌تر از مراقبت از گیاهان ZZ چیزی نداریم! حتی اگر در کار نگهداری از گیاهان آپارتمانی مبتدی و بی تجربه هستید، این گیاه انتخابی عالی برای شماست. گیاهان ZZ به نور بسیار کمی نیاز دارند و در زیر نور فلورسنت بهترین عملکرد را دارند. برگ‌های مومی سبز تیره آنها ظاهری ظریف و برازنده در فضای داخلی خواهند داشت. گیاهان زاموفیلیا را در گلدان‌های ساده و بدون تزئین و با رنگ‌های خنثی نگهداری کنید تا زیبایی آن‌ها چندین برابر شود.

گیاه زاموفیلیا ZZ

۳- گیاه دیفن باخیای عصای گنگ (Dumb Cane / Dieffenbachia)

نام عصای گنگ این گونه گیاه دیفن باخیا به اثر مسمومیت رافیدها اشاره دارد که می‌تواند باعث ناتوانی موقت در صحبت شود. این گیاه که نور غیرمستقیم را ترجیح می‌دهد، عصای گنگ می‌تواند به محیط مدنظر جذابیت خاصی بدهند. برگ‌های طرح دار بزرگ آنها نفس گیر به نظر می‌رسند و حال و هوای گرمسیری را به فضاهای داخلی می‌بخشند. در دفاتر خانگی، آنها حتی می توانند به عنوان پارتیشن استفاده شوند. این گیاهان با وجود زیبایی، برای فضاها و محیط‌هایی که حیوانات خانگی و کودکان دارند مناسب نیستند.

دیفن باخیا

بیشتر بخوانید: باغچه‌ای در قلب آپارتمان | ۱۰ ایده خلاقانه برای پرورش گیاهان در فضای کوچک

۴- اسپاتی فیلوم یا چمچه‌ای (Peace Lily / Spathiphyllum)

گونه‌های خاصی از اسپاتی فیلوم معمولا به عنوان اسپات نیز شناخته می‌شوند. این گیاهان گیاهانی استوایی با شاخ و برگ سبز تیره و گل‌های سفید رنگ هستند. در حالی که این گیاهان به نور غیرمستقیم نیاز دارند، در شرایط کم نور نیز خوب عمل می‌کنند. بدون نور طبیعی زیاد، اسپاتی فیلوم چندان گل نمی‌دهد. با این حال، شاخ و برگ‌های زیبایش این نقص را جبران می‌کند. شاخ و برگ تیره اسپاتی فیلوم خود را در گلدانی با رنگ خنثی به نمایش بگذارید.

اسپاتی فیلوم

۵- گیاه دراسنا مارگیناتا یا درخت اژدها (Dragon Tree / Dracaena Marginata)

برگ‌های بلند و کشیده و قد مرتفع این گیاه، آن را به گزینه مناسبی برای کنج اتاق نشیمن یا اتاق خواب تبدیل می‌کند. دراسنا بهترین انتخاب برای مکان‌های کم نور و سایه دار مانند راهرو‌هاست. مسئله اصلی در مراقبت از دراسنا، خودداری از آبیاری بیش از حد است. آبیاری زیاد و حضور در سایه، موجب پوسیدگی ریشه و از بین رفتن آن می‌شود.

گیاه درخت اژدها

۶- گیاه پتوس طلایی (Pothos / Epipremnum aureum)

پتوس که به نام پیچک شیطان نیز شناخته می‌شود، گیاهی انعطاف‌پذیر است که در فضاهایی با نور طبیعی کمی رشد می‌کند. اگر به دنبال یک گیاه کم دردسر و ساده برای نگهداری هستید، گیاهی بهتر از پوتوس نیست. این گیاه را در یک گلدان آویز یا در یک قفسه قرار دهید تا بهترین اثر را داشته باشد و برگ‌ها به سمت پایین رشد کنند. خاک پتوس باید مرطوب باشد، اما از آبیاری زیاد جلوگیری کنید. زمانی که سطح خاک خشک شده، آبیاری کنید. در فصل زمستان، آبیاری را کاهش دهید.

گیاه پتوس طلایی

بیشتر بخوانید: نور مصنوعی مناسب برای گیاهان آپارتمانی | بهترین رنگ نوری برای رشد گیاه چیست؟

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مطلب با ما و کاربران محترم سایت دیجیاتور به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *