گیاهان آپارتمانی برای کاهش استرس و اضطراب و بهبود حال روحی.

در جهان امروزه، مشکلات سلامت روان بیشتر از هر زمان دیگری شایع است. بر اساس آمارها، حدود ۴۵۰ میلیون نفر در حال حاضر با استرس و اضطراب روبرو هستند که این امر می‌تواند منجر به اختلالات روانی، بیماری‌ها و ناتوانی شود. با وجود شرایط امروزی، اکثر ما ناتوان هستیم در مراقبت از خودمان و کاهش استرس و اضطراب. اقدامات فرعی مانند نگهداری از گیاهان آپارتمانی می‌تواند به ما کمک کند تا محیط زندگی خود را تازه و آرام کنیم و بدن و ذهن خود را بهبود بخشیم. به عنوان مثال، گیاهانی مانند نخل آرکا، گیاه یاس، گیاه آلوئه ورا، گیاه اسطوخودوس و گیاه بابونه می‌توانند به کاهش استرس و افزایش آرامش کمک کنند. این اقدامات ساده می‌توانند در بهبود کیفیت زندگی و سلامت روانی ما تأثیرگذار باشند.

شما بیشتر مشکلاتی که امروز با آن روبرو هستیم را می‌دانید. اغلب این مشکلات به دلیل استرس و اضطراب در خانه و محل کار هستند. با شرایط کنونی می‌توان گفت همه ما به نوعی در مراقبت از بدن، ذهن و در نهایت سلامت خود ناتوان هستیم. ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که مشکلات سلامت روان بیش از هر چیز دیگری رایج است.

بر اساس یک مطالعه، در حال حاضر ۴۵۰ میلیون نفر از چنین شرایطی رنج می‌نام تجاری و اختلالات روانی یکی از علل اصلی بیماری و ناتوانی در سراسر جهان است. در این دنیای شلوغ متأسفانه ما زمانی نداریم تا روی خودمان کار کنیم و استرس را کاهش دهیم و در نتیجه سلامت خود را بهبود ببخشیم. بنابراین بسیار مهم است که اقدامات فرعی مناسبی را برای کاهش استرس در محل کار و خانه انجام دهیم.

گیاهان آپارتمانی برای بهتر کردن شرایط اضطرابی

گیاهان آپارتمانی برای کاهش استرس و اضطراب

بیشتر بخوانید: تنفس پاک در آپارتمان: گیاهانی برای تصفیه دود سیگار در فضای بسته

۱- نخل آرکا (Areca Palm)

نخل آرکا راه‌ خاص خود را برای کاهش استرس دارد. نخل آرکا یک گیاه بسیار محبوب تصفیه‌کننده هوا است که می‌توان آن را هم در منازل و هم در ادارات نگهداری کرد. مراقبت از این گیاه کم نگهداری آسان است و ثابت شده است که سموم مضر هوا را که بر سلامت افراد تأثیر می‌گذارد از بین می‌برد. بنابراین، این گیاه به کاهش سطح اضطراب و فشار خون کمک کرده، که به نوبه خود به ما کمک می ‌کند تا وضعیت روحی و جسمی خود را آرام کنیم و  از ما محافظت می‌کند.

نخل آرکا (Areca Palm)

۲- گیاه یاس (Jasmine Plant)

این گیاه شاداب نه تنها دارای گل‌های زیبای چشم نواز است، بلکه راهی طبیعی برای کاهش استرس و اضطراب در محل کار و خانه است. گیاه یاس به کاهش سطح اضطراب و استرس کمک می‌کند و همچنین با افزایش بهره وری از طریق ایجاد یک محیط تازه و داشتن بوی خوب به شما کمک می‌کند تا احساس بهتری داشته باشید. این گیاه بسیار زیبا نه تنها دکوراسیون اتاق شما را روشن می‌کند، بلکه با عطر و اکسیژن تازه خود به شاداب نگه داشتن محیط نیز کمک می‌کند.

گیاه یاس (Jasmine Plant)

۳- گیاه آلوئه ورا (Aloe Vera Plant)

گیاه آلوئه ورا به دلیل داشتن خواص غنی و فواید بی‌نهایت برای سلامتی، همیشه یکی از بهترین انتخاب‌ها در بین مردم برای خانه‌ها و محل کار بوده است. این گیاه یک ساکولنت است که به کاهش تشعشعات مضر دستگاه‌های الکترونیکی کمک می کند. گجت‌های الکترونیکی اثرات مضری بر انسان می‌گذارند، اما آلوئه ورا به ساخت و ساز اکسیژن بیشتر در محیط کمک می‌کند. گیاه آلوئه ورا یک گیاه کم نگهداری است که یک تصفیه کننده طبیعی هوا هم به شمار می‌رود که با دادن هوای تازه برای تنفس به کاهش اضطراب و استرس شما کمک می‌کند.

گیاه آلوئه ورا (Aloe Vera Plant)

۴- گیاه اسطوخودوس (Lavender Plant)

یکی از تسکین دهنده‌ترین گیاهانی که باید در خانه و محل کار نگهداری کرد، گیاه اسطوخودوس است. این گیاه که به خاطر رایحه بهشتی خود شناخته شده است، حقیقتا هدیه‌ای از خداوند به تمام نسل بشر است. بوی شیرین آن به آرامش ذهن و تسکین اضطراب و استرس کمک می‌کند و عطر مسحورکننده آن دارای خواص آرام بخشی است که به القای خواب کمک می‌کند. این گیاه آپارتمانی به قدری زیبا است که به جذابیت دکوراسیون منزل شما می افزاید و آن را زیباتر می‌کند.

گیاه اسطوخودوس (Lavender Plant)

۵- گیاه بابونه (Chamomile Plant)

گیاه بابونه یکی از بهترین گیاهان تنش زا برای نگهداری در خانه و محل کار است. این گیاه علاوه بر زیبایی ظاهری، فواید زیادی برای سلامتی دارد. چای بابونه یکی از طعم‌های بسیار معروف چای است که مصرف می‌شود و به کاهش ناراحتی معده کمک می‌کند. همچنین با افزایش متابولیسم و بهبود سیستم گوارش، بدن شما را سم زدایی می کند.

گیاه بابونه (Chamomile Plant)

بیشتر بخوانید: گیاهان آپارتمانی که بدون نیاز به نور خورشید هم رشد می‌کنند | گیاهان مناسب برای فضاهای بدون پنجره خانه و محل کار

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مطلب با ما و کاربران محترم سایت دیجیاتور به اشتراک بگذارید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *