کیفیت گندم، آرد و نان کشور به طور دائم نظارت و کنترل میشود
0 نظر
در همایش ملی «آرد کامل – نان سالم»، رئیس مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران اعلام کرد که این شرکت نقش مهم و اثرگذاری در تأمین امنیت غذایی کشور دارد. او به تأمین و کنترل کمی و کیفیت کالاهای مورد نیاز ۸۸ میلیون ایرانی اشاره کرد و اظهار کرد که شرکت بازرگانی دولتی ایران در زنجیره تأمین گندم، آرد و نان نقش بیبدیلی ایفا میکند. ایزدی همچنین بر اهمیت آموزش در این بخش تأکید کرد و اشاره کرد که برنامهریزیها برای اجرای طرحهای پژوهشی در زنجیره گندم، آرد و نان به منظور پشتیبانی از ساخت و ساز آرد و نان کامل و ارتقای کیفیت فرآوردههای غذایی در حال اجرا است.
به گزارش دیجیاتور، محمد ایزدی، رئیس مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران در همایش ملی «آرد کامل – نان سالم» که با هدف برقراری امنیت کیفی و کمی مواد غذایی در موسسه آموزش عالی شهید بهشتی برگزار شد، با اعلام این که شرکت بازرگانی دولتی ایران در تأمین امنیت غذایی کشور از نقش مهم و اثرگذاری برخوردار است، گفت: سفره غذای ۸۸ میلیون ایرانی با چگونگی فعالیت در بخشهای خرید، نگهداری و توزیع کالاهای اساسی سروکار دارد و به پایداری میرسد.
وی با ارائه گزارشی از فعالیتهای شرکت بازرگانی دولتی ایران در تأمین امنیت پایدار غذایی کشور افزود: این شرکت در زنجیره تأمین گندم، آرد و نان، نقش بیبدیلی را در کشور ایفا میکند و علاوه بر تأمین کمی گندم به عنوان ماده اولیه ساخت و ساز آرد و نان، کیفیت کالاهای اساسی را نیز به صورت تخصصی و به طور دائم کنترل و رصد میکند.
ایزدی با اشاره به این که مرکز پژوهشهای غلات با بهرهگیری از ادوات و تجهیزات بهروز آزمایشگاهی در ۳۱ استان کشور و بکارگیری متخصصان آزمایشگاهی و کنترل کیفی، بر کیفیت مواد غذایی نظارت میکند، اظهار کرد: تأمین و تخصیص سموم گازی و مواد ضدعفونی و ارتباط و مشاوره به اتحادیهها و انجمنهای فعال در زنجیره گندم، آرد و نان از جمله فعالیتهای این مجموعه است.
رئیس مرکز پژوهشهای غلات با تأکید بر این که آموزش از نقش اساسی در این بخش از فعالیت مالی برخوردار است، خاطرنشان کرد: با برنامهریزی و پیگیری برای اجرای طرحهای پژوهشی در زنجیره گندم، آرد و نان، آموزشهای لازم در این زنجیره، برنامهریزی و به اجرا در آمده است که برای پشتیبانی از ساخت و ساز آرد و نان کامل و ارتقای کیفیت فرآوردههای غذایی مؤثر بوده است.
تأکید بر نقش مهم شرکت بازرگانی دولتی ایران در تأمین امنیت غذایی کشور و افزایش پایداری سفره غذای ۸۸ میلیون ایرانی؛ نقش بیبدیل شرکت در زنجیره تأمین گندم، آرد و نان؛ کیفیت کنترل و رصد مستمر کالاهای اساسی؛ بکارگیری متخصصان آزمایشگاهی و کنترل کیفی؛ تأمین سموم گازی و مواد ضدعفونی؛ ارائه آموزشهای لازم در زمینه زنجیره گندم، آرد و نان؛ اجرای طرحهای پژوهشی برای ارتقای کیفیت فرآوردههای غذایی.