: چگونگی نگهداری بهینه برای سیب به مدت طولانی | راهکار برای همیشه داشتن سیب تازه در خانه

سیب‌های تازه برش زده را می‌توانید برای مدت طولانی‌تری نگهداری کنید تا از تغییر رنگ دهند. برای نگهداری سیب‌ها، بهتر است آن‌ها را در محیطی تاریک، مرطوب و سرد نگهداری کنید، مانند کشوی یخچال. همچنین، اگر سیب در یخچال نگهداری شود، می‌تواند تا یک ماه یا حتی شش هفته دوام بیاورد. برای طولانی‌تر کردن عمر آن‌ها، می‌توانید آن‌ها را به صورت جداگانه در کاغذ یا فوم میوه بپیچید. همچنین، برای جلوگیری از قهوه‌ای شدن سیب برش خورده، می‌توانید سیب‌ها را در منابع آبی ولرم و نمک قرار داده و سپس در ظرف در بسته نگهداری کنید. همچنین، می‌توانید سیب‌ها را در فریزر نگهداری کرده و تا یک سال از آن‌ها استفاده کنید.

همانطور که می‌دانید سیب بعد از برش خوردن، به سرعت قهوه‌ای می‌شود؛ اما آیا روشی وجود دارد که بتوان سیب برش زده را برای مدت طولانی تری نگه داشت؛ بدون آنکه تغییر رنگ دهد؟ سیب‌های کامل را چگونه و در چه دما و محیطی نگهداری کنیم تا برای مدت بیشتری تازه بمانند؟ آیا می‌توان سیب را فریز کرد؟ با ما همراه باشید تا به جواب همه این سوالت برسید. 

نحوه نگهداری سیب تازه برای زمان طولانی

اگر در یک هفته قرار است تمام سیب‌ها را میل کنید؛ می‌توانید آن‌ها را در پیشخوان آشپرخانه بگذارید؛ در غیر این صورت یخچال جای بهتری برای نگهداری سیب‌ها است. بهتر است سیب‌ها را در محیطی تاریک، مرطوب و سرد (منفی یک درجه تا یک درجه سلسیوس)، مانند کشوی یخچال خود نگهداری کنید، با این کار سیب‌های شما همیشه تازه، آبدار و خوش طعم خواهد بود.

این میوه‌ها ماده ای به نام گاز اتیلن آزاد می‌کنند که باعث نرمی پوست و گوشت آن‌ها خواهد شد. وقتی سیب سرد است؛ گاز اتیلن کمتری را آزاد می‌کند.  در صورت امکان، سیب را از سایر میوه‌ها و محصولات در یخچال جدا نگه دارید؛ به همین دلیل است که می‌گوییم کشوی یخچال جای مناسبی برای نگهداری سیب‌ها است. همان گازی که باعث رسیده شدن سیب می‌شود، میوه‌ها و سبزیجات دیگر را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید:  آموزش نگهداری سیب زمینی در خانه با ۱۱ نکته مهم و کلیدی

ماندگاری سیب در یخچال

ماندگاری سیب در یخچال

سیب‌ها وقتی که در یک محیط سرد قرار می‌گیرند ماندگاری بالاتری دارند، که از رسیدن و فاسد شدن آنها جلوگیری می‌کند. وقتی سیب در جای مناسب و در یخچال نگهداری می‌شود، می‌تواند تا یک ماه و یا شش هفته دوام بیاورد. برای طولانی‌تر کردن عمر آن‌ها، کمی زمان بگذارید و آن‌ها را به صورت جداگانه در کاغذ یا فوم میوه بپیچید.

اگر سیب ساقه دارد، ساقه‌های آنها را جدا نکنید. جدا کردن ساقه‌های آن‌ها می‌تواند حفره ای در سیب ایجاد کند که باعث پوسیدگی زودتر آن می‌شود.

با این حال، کیفیت، بافت و طعم سیب بعد از یک ماه تغییر می‌کند.

جلوگیری از قهوه‌ای شدن سیب برش خورده

همانطور که می‌دانید وقتی سیب را برش می‌زنیم، گوشت آن با اکسیژن موجود در هوا ترکیب شده و رنگ آن قهوه ای می‌شود. مقداری اسید (منابع آبی لیمو یا سرکه) یا منابع آبی به کند شدن این واکنش کمک خواهد کرد.

اگر سیب را برش زده اید؛ به سرعت از این روش برای جلوگیری از قهوه ای شدن آن استفاده کنید. برای این کار به منابع آبی ولرم و نمک نیاز دارید. پس از حل شدن نمک در منابع آبی، سیب‌های ورقه شده را درون آن بگذارید و ۵ دقیقه صبر کنید. سپس سیب‌ها را با منابع آبی سرد بشویید، خشک کنید و در ظرف در بسته برای ۵ روز نگهداری کنید.

جلوگیری از قهوه‌ای شدن سیب برش خورده
جلوگیری از قهوه‌ای شدن سیب برش خورده

با این کار بافت میوه تازه می‌ماند، طعم نمک ندارد و قهوه‌‌ای نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: بهترین روش‌ها برای نگهداری سرکه سیب در منزل

نگهداری سیب در فریزر

برای نگهداری سیب تازه در فریزر، آن‌ها را به همان اندازه که نیاز دارید برش دهید.

نگهداری سیب در فریزر
نگهداری سیب در فریزر

یک لایه از سیب را درون یک کیسه فریزر قرار دهید، تا جایی که امکان دارد هوا را خارج کنید و درب کیسه را ببندید. میوه را می‌توانید تا یک سال فریز کنید.

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مطلب با ما و کاربران محترم سایت دیجیاتور به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *