نخستین فردی که تراشه نورالینک پستی در ایکس را دریافت کرد

کاشت تراشه «نورالینک» در مغز انسان برای اولین بار


متن مورد نظر گزارش کرد که یک فرد به نام نولاند آربو که معلول است و کنترل بدن خود را از شانه هایش به پایین ندارد، توانست با استفاده از تله پاتی نورالینک و فکر کردن، اولین پست دریافت کننده تراشه نورالینک را منتشر کند. آربو توسط ایکس و ایلان ماسک که حساب کاربری او را به اشتباه مسدود کرده بودند، دوباره فعال شد. او ادعا کرد که توانایی هایش را با تله پاتیکی مقایسه کرده و امیدواری وجود دارد که این تکنولوژی در آینده به افراد معلول و ناتوان کمک کند. ایلان ماسک و شرکت نورالینک نیز امیدوارند که تراشه قابل ایمپلنت شدن و انتشار یابد تا به افراد توانایی بیشتری در کنترل زندگی خود بدهد.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، او در همین پیام شبکه ایکس نخستین پست دریافت کننده تراشه را بازنشر کرد و نوشت: نخستین پستی که فقط با فکر کردن و با کمک دستگاه تله پاتی نورالینک نوشته شده است.

این نخستین و تنها توییت این فرد مذکور است که نولاند آربو نام دارد. آربو در یک پست نوشته است: توییتر حساب کاربری مرا مسدود کرد زیرا تصور می کرد من یک ربات هستم. ایکس و ایلان ماسک حساب کاربری ام را دوباره فعال کردند چون من یک ربات هستم.

نولاند آربو فردی معلول است که هیچ کنترلی بر بدن خود از شانه هایش به پایین ندارد. با این وجود او به طور موفقیت آمیز توانست از مغزش کمک بگیرد و در رایانه شطرنج بازی کند. اکنون او فقط با فکر کردن به آنچه می خواهد بگوید در بستر نرم‌افزاری مجازی پست منتشر می کند.

آربو توانمندی های جدید خود را با قابلیت تله پاتیکی که در مجموعه اثر سینمایی های سینمایی منازعه ستارگان وجود داشت، مقایسه کرده است.

ایلان ماسک و شرکت نورالینک امیدوارند در آینده از فناوری تراشه مذکور برای کمک به افراد معلول و ناتوان برای کنترل بیشتر بر زندگی شان استفاده کنند. این شرکت معتقداست که می توان تراشه را به طور موفقیت آمیز برای افراد بیشتری در آینده ایمپلنت کرد و در نتیجه این روند به آزمایش های بیشتر و توزیع انبوه منجر می شود.


فرد معلول نولاند آربو، نخستین دریافت کننده تراشه نورالینک است و این تراشه به او کمک می‌کند تا با فکر کردن به آنچه می‌خواهد بگوید، پست‌هایی در رسانه‌های مجازی منتشر کند. او توانسته است از مغزش کمک بگیرد و در رایانه شطرنج بازی کند. امید است که این فناوری در آینده به افراد معلول و ناتوان کمک کند تا بیشتری در زندگی‌شان کنترل داشته باشند. ایلان ماسک و شرکت نورالینک قصد دارند از تراشه‌های مشابهی برای افراد بیشتر استفاده کنند و این امر به آزمایش‌های بیشتر و توزیع گسترده آنها منجر خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *