افزایش ظرفیت شبکه IP کشور در سال ۱۴۰۲

ظرفیت شبکه IP کشور در سال ۱۴۰۲ افزایش داشت


در یک جلسه حضوری صبح امروز، مجید حقی و محمدحسین کاشی پزها به عنوان اعضای جدید هیئت مدیره شرکت مخابرات زیرساخت معارفه شدند. اشرف مشاور وزیر مخابرات بر تأکید بر حفظ کیفیت و پایداری شبکه و مجیدخباز عضو هیئت مدیره به تأکید بر اهداف بستر نرم‌افزاری داخلی اطلاعات پرداختند. از سوی دیگر، مسئولان به پیشرفت‌های بستر نرم‌افزاری داخلی اطلاعات، اجرای پروژه‌های ملی و افزایش ظرفیت‌ها پرداختند. همچنین، از تولیدات بومی استقبال شد و نقش انسانی برای توسعه شبکه تأکید شد. در پایان، اهمیت راه اندازیDNS بومی، فرسودگی تجهیزات، افزایش ظرفیت‌های شبکه و بهره‌برداری از پروژه‌های فیبر نوری برای سال‌های آینده مورد تأکید قرار گرفت.

به گزارش دیجیاتور به نقل از شرکت مخابرات زیرساخت، مجید حقی و محمدحسین کاشی پزها صبح امروز شنبه ۲۶ اسفندماه، با حضور محمد جعفرپور معاون وزیر مخابرات، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مخابرات زیرساخت، مصطفی اشرف مشاور وزیر مخابرات، مجید خباز عضو هیئت مدیره، ایرج روحی عضو هیئت مدیره و مدیران ارشد شرکت مخابرات زیرساخت به عنوان اعضای جدید هیئت مدیره معارفه شدند.

در این نشست اشرف مشاور وزیر مخابرات و تکنولوژی مخابرات به تخصص، تحصیلات و سابقه این دو عضو جدید هیئت مدیره در حوزهICT اشاره کرد و گفت: امیدواریم با تکمیل ترکیب هیئت مدیره شرکت مخابرات زیرساخت، وظایف و مسئولیت‌ها به جدیت دنبال شود.

وی پیشبرد اهداف بستر نرم‌افزاری داخلی اطلاعات در سال ۱۴۰۳ را ضروری برشمرد و افزود: یکی از محورهای اصلی در حکم اعضای جدید از سوی وزیر مخابرات، تاکید بر حفظ کیفیت و پایداری شبکه است.

اشرف در بخش پایانی سخنان خود به نیروی انسانی به عنوان مهمترین دارایی شرکت اشاره کرد و ادامه داد: آموزش، توانمندسازی و ارتقای نیروی انسانی همواره مورد تاکید وزیر مخابرات است.

در ادامه جعفرپور سال ۱۴۰۲ را سالی پربرکت در ارتقا بستر نرم‌افزاری داخلی اطلاعات و اجرای پروژه‌های ملی توصیف کرد و افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۲ پروژه توسعه شبکه IP ملی را به ۵۳ ترابیت برثانیه ارتقا دادیم. این پروژه در یک دوره زمان بندی فشرده از تحویل گیری، توزیع و نصب و راه اندازی با تلاش شبانه روزی همکاران، انجام شد.

وی به اجرای پروژه انتقال به عنوان یک افتخار ملی اشاره کرد و گفت: بیشترین حجم پروژه سینا، با تدبیر وزیر مخابرات و تلاش همکاران در سال ۱۴۰۲ به ثمر رسید و می‌توانیم بگوییم اکنون جز چند کشور تأمین کننده تجهیزاتOTN هستیم که این شبکه به ظرفیت ۲۰ ترابیت برثانیه به بارنشسته است.

معاون وزیر مخابرات افزود: برنامه‌ریزی برای افزایش ظرفیت ۴۰ ترابیت برثانیه در سال آینده با استفاده از محصولات بومی در دستورکار است.

جعفرپور اظهار کرد: وقتی محصول بومی در این سطح ساخت و ساز می‌شود، مطمئن باشید مهندسین شرکت زیرساخت هم به اندازه مهندسین شرکت ساخت و ساز کننده محصول، در بلوغ محصول ایرانی نقش آفرینی داشته‌اند.

وی در رابطه با موضوع DDOS به اتفاقات مهم در این موضوع اشاره کرد و افزود: ظرفیت در این حوزه از ۱۰۰ گیگابیت به یک ترابیت برثانیه افزایش یافت، حجم حملات از شهریور گذشته تا آذر امسال به ۲۰ برابر افزایش پیدا کرد. این حجم حملات در بهمن ماه، ۴ برابر شد یعنی نسبت به شهریور سال گذشته ۸۰ برابر افزایش یافت. این عدد توسط یک گروه هکری یا خرابکار ایجاد نشده بلکه یک اقدامات خشونت‌آمیز دولتی برای منع دسترسی کاربران ایرانی به سرویس‌های ارتباطاتی در کشور ما انجام می‌شود.

جعفرپور با بیان اینکه میانگین روزانه ۴۰۰ حمله در کشور داشتیم ادامه داد: به لطف خدا و با تلاش همکاران ما در معاونت فنی، همه این حملات دفع شده و کوچک‌ترین تأثیری در شبکه ارتباطی کشور نداشت.

رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات زیرساخت راه اندازیDNS بومی را گامی بسیار مهم در استقلال کشور ارزیابی کرد و افزود: یکی از رویدادهای مهم سال ۱۴۰۲، تکمیل صد درصدی شبکه DNS در کشور است. ما از معدود کشورهایی هستیم که کل این پروژه را به صورت داخلی انجام داده‌ایم. این راه اندازی باعث می‌شود استقلال بستر نرم‌افزاری داخلی اطلاعات به حد اعلای خود برسد؛ در همین راستا یک شبکه پشتیبان نیز برای DNS بومی ایجاد کرده ایم.

وی به فرسودگی تجهیزات و نوسازی شبکه پاور اشاره کرد و گفت: در زمینه تأمین دیزل اقدامات بسیار فشرده‌ای به صورت شبانه روزی انجام شده و برای مراکز مهم، دیزل‌های جدید را جایگزین کرده ایم، دریک اقدام جهادی کل باتری‌های شهر تهران و استان‌ها در سال جاری، نوسازی شد.

وی به بهره برداری از پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کارها در سال آینده اشاره کرد و افزود: این موضوع برای شرکت مخابرات زیرساخت دارای یک پیام است، اکنون ۷ میلیون پوشش توسط سازمان تنظیم مقررات و اپراتورهای مخابراتی به بار رسیده است که متناسب با افزایش پوشش و بهره برداری از فیبر نوری منازل، شبکه انتقال و IP نیز باید افزایش ظرفیت داشته و پاسخگو باشد.

در ادامه مهندس خباز عضو هیات مدیره شرکت مخابرات زیرساخت به تجربیات هر دو عضو جدید در زمینه ارتباط با اپراتورها و سازمان تنظیم مقررات اشاره کرد و افزود: در بحث ارتقای بستر نرم‌افزاری داخلی اطلاعات، حفظ و پایداری شبکه و تحقق دانش مالی دیجیتال، نیازمند همکاری و تعامل با اپراتورها هستیم.

در این مراسم مدیران استانی به صورت ویدئو کنفرانس این جلسه را دنبال کردند و در پایان حکم اعضای جدید هیئت مدیره و مدیران جدید در شرکت مخابرات زیرساخت توسط اشرف مشاور وزیر مخابرات و جعفرپور معاون وزیر مخابرات، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت مخابرات زیرساخت اهدا شد.


عنوان متن: معارفه اعضای جدید هیئت مدیره شرکت مخابرات زیرساخت

به گزارش دیجیاتور، اعضای جدید هیئت مدیره شرکت مخابرات زیرساخت معارفه شدند و در نشست حاضر حضور یافتند. اشرف مشاور وزیر مخابرات و تکنولوژی مخابرات به تخصص و تحصیلات این دو عضو جدید اشاره کرد و ضرورت پیگیری وظایف و مسئولیت‌ها را برای تکمیل ترکیب هیئت مدیره شرکت بیان کرد.هدف اصلی از معارفه اعضای جدید، تاکید بر حفظ کیفیت و پایداری شبکه است. همچنین، نیروی انسانی به عنوان مهمترین دارایی شرکت تأکید شد و نیاز به ارتقای و آموزش نیروی انسانی برجسته شد. برای افزایش ظرفیت بستر نرم‌افزاری داخلی اطلاعات و بهره برداری از پروژه‌های ملی، نیاز به همکاری با اپراتورها احساس شد. در پایان، حکم اعضای جدید توسط مشاور وزیر مخابرات و جعفرپور معاون وزیر مخابرات اهدا شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *