رمزگشایی یک معمای علم اعداد: چگونه با همکاری پسر، ۵۱۱ پرتقال را در ۹ جعبه بچینیم؟

در این مطلب با یک معمای جدید و جالب همراه شما هستیم که باید برای حل این معما، باید ماهیچه های علم اعداد مغز خود را به کار گرفته و مهارت‌های تفکر تحلیلیتان را درگیر نمایید. اگرچه این معمای علم اعداد در نگاه اول سخت به نظر می‌رسد، اما هدف شما یافتن راه حلی است که از قوانین پیروی کند و معادله را حل کند. حل این معمای علم اعداد نیاز به تمرکز و تحلیل دقیق دارد و می‌تواند مهارت‌های تفکری شما را به چالش بکشد. پس به چالش آن بپردازید و مغز خود را تمرین دهید تا به راه حل معما دست یابید.

در این مطلب با یک معمای جدید و جالب همراه شما هستیم که باید برای حل این معما، باید ماهیچه های علم اعداد مغز خود را به کار گرفته و مهارت‌های تفکر تحلیلیتان را درگیر نمایید.  اگرچه این معمای علم اعداد در نگاه اول سخت به نظر می‌رسد، اما هدف شما یافتن راه حلی است که از قوانین پیروی کند و معادله را حل کند.

بیشتر بخوانید: معمای علم اعداد ۱+(۹)۲۷/۳ رو فقط یه آدم دقیق و باهوش می‌تونه حل کنه. تو هم جز این افرادی؟

معمای علم اعداد جعبه‌های پرتقال

.

.

.

.

این معما بدون قلم و کاغذ حل نمی‌شود پس قدرت ذهنتان را روی کاغذ نشان دهید

.

.

.

.

فقط عده کمی می‌توانند از پس حل این معمای سخت علم اعداد برآیند، آیا شما هم جز این دسته افراد هستید؟

بیشتر بخوانید: اگه فکر می‌کنی بین همه دوستات از همه باهوش تری بگو جای علامت سوال چه عددی قرار می‌گیره؟

.

.

.

.

.

به پاسخ رسیدید؟

پاسخ این معما را چند خط پایین‌تر همراه راه حل خواهید یافت

.

.

.

.

پاسخ معمای علم اعداد جعبه‌های پرتقال

در هر جعبه پرتقال ۱، ۲، ۴، ۸، ۱۶، ۳۲، ۶۴، ۱۲۸، ۲۵۶ پرتقال اگر قرار بگیرند، پاسخ معما حاصل می‌شود.

راه حل:

خریدار پرتقال می‌تواند فقط ۱ پرتقال درخواست کند، بنابراین یک جعبه باید حاوی ۱ پرتقال باشد.
او می‌تواند ۲ پرتقال بخواهد، بنابراین جعبه دوم باید حاوی ۲ پرتقال باشد.
او می‌تواند ۳ پرتقال بخواهد، در این صورت مجموع پرتقال دو جعبه یک و جعبه دو به ۳ عدد پرتقال می‌رسد.
او می‌تواند ۴ پرتقال بخواهد، بنابراین یک جعبه یعنی جعبه سوم باید حاوی ۴ پرتقال باشد.
حالا با استفاده از جعبه شماره یک، دو و سه که به ترتیب حاوی ۱، ۲ و ۴ پرتقال هستند، پسر کشاورز می‌تواند تا ۷ پرتقال را بدون شمردن هفت پرتقال، به خریدار بدهد. بنابراین، جعبه چهارم باید حاوی ۸ پرتقال باشد.
به همین ترتیب، با استفاده از چهار جعبه اول حاوی ۱، ۲، ۴ و ۸ پرتقال، پسرش می تواند تا ۱۵ پرتقال بدهد. بنابراین جعبه پنجم باید شامل ۱۶ پرتقال باشد.
حتما تا به حال به یک چیز توجه کرده‌اید که هر جعبه تا به حال دارای توان‌های عدد ۲ پرتقال است. بنابراین پاسخ ۱، ۲، ۴، ۸، ۱۶، ۳۲، ۶۴، ۱۲۸، ۲۵۶ است که مجموع تمام این پرتقال‌ها، همان عدد ۵۱۱ و تعداد کل پرتقال‌ها خواهد شد.

بیشتر بخوانید: معمای علم اعداد | اگر معادله های ۲۴=۲+۲، ۳۶=۳+۳ و ۵۹=۴+۵ برقرار باشد؛ جواب ۴+۳ چیست؟

بازی‌های علم اعداد و پازل‌ها راهی عالی برای گذراندن زمان و تحریک مغز شما و بهبود توانایی فکری شما هستند. در میان این بازی‌های فکری، تست های ریاضیات و تفکر بسیار میان مردم محبوب هستند. معماهای علم اعداد برای بهبود عملکرد شناختی و تقویت تفکر و افزایش مهارت‌ها و توانایی‌های حل مسئله طراحی شده‌اند و وقتی شما در روز چند دقیقه را صرف این کار می‌کنید ذهن‌تان بازتر می‌شود.

اگر بتوانید روزانه یک ساعت به حل معماهای علم اعداد اختصاص دهید، متوجه خواهید شد که حل سوالات علم اعداد روشی عالی برای حفظ ذهن سالم و فعال است. همچنین معماهای علم اعداد ذهن شما را قادر می‌سازند تا روی مسئله‌ای متمرکز شود که به صبر، تمرکز و فکر نیاز دارد. سایت دیجیاتور را روزانه برای حل معماها و بازی‌های فکری چک کنید و به مرور شاهد افزایش خارق‌العاده قدرت مغز خود خواهید شد. همچنین حل کردن این نوع معماها به شما کمک می‌کند تا ضریب هوشی IQ خود را افزایش دهید. 

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را در انتهای همین مطلب با ما و کاربران محترم سایت دیجیاتور به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *