سکوی پرشی برای هنرمندان دارای معلولیت: جشنواره‌ها

جشنواره‌ها سکوی پرشی برای هنرمندان دارای معلولیت


مهناز بیک در حاشیه بیست و هشتمین جشنواره بین المللی صحنه نمایش کودک اظهار کرد که تجربه کار با افراد دارای معلولیت نشان داده که ورود به حوزه صحنه نمایش کودک و نوجوان بسیار لذت بخش است و او قصد دارد در این حوزه تجربه های بیشتری کسب کند. با مشورت با مشاور کار، متن نمایش برای جشنواره انتخاب شد و با هماهنگی با ویژگی های بچه های دارای معلولیت، به موفقیت در جشنواره رسیدند. این جشنواره با حمایت مردم بسیار خوب پذیرایی شده و برای رشد استعدادهای نهفته بسیار مفید است.

مهناز بیک در حاشیه بیست و هشتمین جشنواره بین المللی صحنه نمایش کودک که به میزبانی اردکان در حال برگزاری است، اظهار کرد: کار کردن با افراد دارای معلولیت و دارای مخابرات بسیار لطیف و خوبی که در حوزه کودک نوجوان وجود داشت، من را بیش از پیش ترغیب کرد که به صحنه نمایش کودک و نوجوان علاقه پیدا کنم و وارد شدن به این حوزه را بسیار خوش یمن می بینم و به طور قطع سعی می کنم در آینده تجربه های بیشتر و بهتری در این حوزه کسب کنم.

وی افزود: با مشورتی که با مشاور کار داشتیم و متن هایی که مطالعه شد، متن فعلی برای نمایش انتخاب شد، چون حس و حال بسیار خوبی داشت و با توجه به اینکه قرار بود ما با بچه های دارای معلولیت کار کنیم، باید متنی را انتخاب می کردیم که با ویژگی های آنها همخوانی داشته باشد و سرانجام با همین نمایش در جشنواره منطقه ای صحنه نمایش افراد دارای معلولیت حائز رتبه شدیم.

بیک بیان کرد: شهرستان مهریز در حوزه صحنه نمایش معلولان حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و تقریبا در اکثر جشنواره های منطقه ای و کشوری معلولان حضور دارد و من نیز سعی کردم برای حضور بچه های فراگیر با نوع معلولیت های خاصی که دارند، محدودیتی به وجود نیاورم تا آنها هم در جشنواره کودک و نوجوان تجربه خوبی داشته باشند و خدا را شکر، بچه ها با این اتفاق حال دلشان خیلی خوب بود و ما لحظه به لحظه تمرینات، شاهد حال خوب تک تک بچه ها بودیم و فضای پر انرژی و شادی داشتیم.

جشنواره‌ها سکوی پرشی برای هنرمندان دارای معلولیت

وی افزود: با حسن سلیقه دبیر جشنواره و حمایت های سازمان بهزیستی کشور و همراهی های خانم دکتر فخری، در این دوره بخش فراگیر به صورت رقابتی به این جشنواره اضافه شد و این اتفاق بسیار باعث خوشحالی بچه های حوزه صحنه نمایش معلولان شد و زمانی که قرار شد در این جشنواره معتبر شرکت کنند من به عنوان کارگردان، این خوشحالی را در چهره و صدای تک تکشان دیدم.

این کارگردان مهریزی عنوان کرد: این جایگاه و سکوی پرش بسیار بزرگی برای بچه ها بود که در کنار بچه هایی که معلولیت ندارند، دیده شوند و این موقعیت بسیار خوبی است که امیدواریم تکرار شود تا بتوانیم حال دل این عزیزان دوست داشتنی و بندگان پاک خداوند را خوب نگه داریم و انعکاس این حال خوب را صد چندان در وجود خودمان حس کنیم.

جشنواره‌ها سکوی پرشی برای هنرمندان دارای معلولیت

کارگردان نمایش «دختری که بخت در خانه اش را زد»، گفت: حضور چنین جشنواره هایی در شهرستان ها و استان ها به طور قطع باعث رشد و شکوفایی استعدادهای نهفته ای می شود که در موقعیت هایی می توانستند شکوفا شوند اما شرایط برای آنها مهیا نبوده و این اتفاق باعث می شود که صحنه نمایش شهرستانها انگیزه دو چندانی پیدا کنند تا بتوانند در ژانرهای مختلف از جمله صحنه نمایش کودک و نوجوان که اکنون نیاز بچه های ماست، فعالیت کنند.

گفتنی است؛ بیست و هشتمین جشنواره صحنه نمایش کودک و نوجوان از دوم اسفندماه آغاز شده و روز ششم اسفند به کار خود پایان خواهد داد.


مهناز بیک در جشنواره صحنه نمایش کودک اظهار کرد که کار کردن با افراد دارای معلولیت و مخابرات خوب، او را به صحنه نمایش کودک و نوجوان علاقه‌مند کرده و تجربه‌ی بیشتری در این حوزه را خواهد داشت. با مشورت با مشاور کار و انتخاب متن مناسب، توانستند با بچه‌های دارای معلولیت کار کنند و در جشنواره معتبر نهایی را کسب کنند. شهرستان مهریز در زمینه صحنه نمایش معلولان فعال و حضورشان در جشنواره‌ها باعث خوشحالی بچه‌ها و رشد استعدادهای نهفته شده در آنها شده است. این جشنواره به سبب حضور بچه‌های معلول و بدون معلولیت، امکان دیده شدن آنها در کنار یکدیگر فراهم شده و امیدواری است که این موقعیت‌ها برای رشد صحنه نمایش شهرستان‌ها و استان‌ها تکرار شود. جشنواره بیست و هشتم صحنه نمایش کودک و نوجوان از دوم اسفندماه آغاز شده و تا روز ششم اسفند ادامه دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *