حفظ و توسعه جنگل‌های حرا برای بازسازی ذخایر آبزیان

توسعه جنگل‌های حرا برای بازسازی ذخایر آبزیان


رئیس سازمان شیلات اعلام کرد که توسعه جنگل‌های حرا با کاشت یک میلیارد درخت به منظور بازسازی ذخایر آبزیان در دستور کار قرار دارد و این طرح با مشارکت مردم و سازمان شیلات ایران اجرا می‌شود. این طرح ملی و بین‌المللی برای ساخت و ساز اکسیژن، ترسیب کربن و حفظ اکوسیستم و حیات موجودات بسیار اهمیت دارد و برنامه هایی برای توسعه جنگل‌های حرا و افزایش فعالیت آبزی‌پروری در کشور نیز اعلام شده است.

به گزارش دیجیاتور، سیدحسین حسینی، رئیس سازمان شیلات با بیان اینکه توسعه جنگل‌های حرا در استان‌های جنوبی کشور در قالب طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت برای بازسازی ذخایر آبزیان در دستور کار سازمان شیلات ایران است، گفت: کاشت یک میلیارد درخت یک وظیفه ملی و بین‌المللی است و این طرح در حکومت سیزدهم و با مشارکت مردم کلید خورده و سازمان شیلات ایران نیز با کمک جامعه صیادی در این طرح مشارکت می‌کند.

وی افزود: اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت برای ساخت و ساز اکسیژن، ترسیب کربن و در نهایت اکوسیستم و حیات موجودات بسیار حائز اهمیت است و از این رو سازمان شیلات ایران و جامعه صیادی به این طرح پیوسته‌اند.

حسینی ادامه داد: ما در استان بوشهر و هرمزگان با جامعه صیادی، وزارت جهاد زراعت و سازمان ذخایر زمین و آبخیزداری کشور برای ساخت و ساز، کاشت و نگهداری نهال‌های حرا صحبت کرده‌ایم.

وی گفت: می‌توانیم جنگل حرا را که محیط نوزادگاهی و محیط مسافرت و توریسم است توسعه دهیم.

معاون وزیر جهاد زراعت افزود: در حال حاضر بیش از ۲۹ هزار آبزی‌پروری در کشور فعالیت می‌کنند و می‌توانند در محیط آبزی‌پروری خود مبادرت به کاشت درخت کنند.

حسینی اذعان کرد: گونه‌هایی که توسط جامعه صیادی کشت می‌شود بر اساس پراکنش جغرافیایی خواهد بود.


توسعه جنگل‌های حرا با طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، وظیفه ملی و بین‌المللی است و این طرح با مشارکت مردم در حکومت سیزدهم اجرا می‌شود. طرح کاشت یک میلیارد درخت برای ساخت و ساز اکسیژن، ترسیب کربن و حفظ اکوسیستم و حیات موجودات اهمیت بسیاری دارد. این طرح با همکاری سازمان شیلات ایران و جامعه صیادی پیاده سازی خواهد شد. توسعه جنگل حرا به عنوان محیط نوزادگاهی و مسافرت و توریسم مورد توجه است. بیش از ۲۹ هزار آبزی‌پروری در کشور فعالیت دارند که می‌توانند در محیط خود به کاشت درخت بپردازند. گونه‌های کاشت شده توسط جامعه صیادی بر اساس پراکنش جغرافیایی انتخاب می‌شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *