تجهیز مراکز آموزشی و پژوهشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای با استفاده از فیبر نور

تجهیزمراکز آموزشی و پژوهشی سازمان آموزش فنی و حرفه ای به فیبر نور


در جریان امضای یک تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و بستر نرم‌افزاری داخلی اطلاعات از طریق فیبر نوری برای اتصال دسترسی مراکز آموزشی و سنجش به این شبکه، اعلام شد که سازمان‌ها، مراکز و کسب‌وکارها با سرعت صد مگابیت بر ثانیه قادر به اتصال خواهند بود. این تفاهم‌نامه همچنین بر اساس طرح کلان و معماری بستر نرم‌افزاری داخلی اطلاعات امضا شده و پیشبینی شده است که کارگروهی مشترک برای اجرای این توافق در طی دو سال آینده تشکیل شود. علاوه بر این، تا آن زمان، راهبری مشترک برای این همکاری بین دو سازمان برقرار خواهد بود. افزون بر این، رؤسای سازمان‌های آموزش فنی و حرفه‌ای به امضای این توافق اشاره کردند و تأکید کردند که برای انجام مأموریت‌های اصلی این سازمان، امکان دسترسی به یک کانال ارتباطی امن و کارآمد مانند فیبر نوری اهمیت دارد.

به گزارش دیجیاتور، تفاهم‌نامه همکاری اجرای عملیات اتصال دسترسی مراکز آموزشی و سنجش و ساختمان‌های اداری سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به بستر نرم‌افزاری داخلی اطلاعات از طریق فیبر نوری به امضا مهرداد عظیمی و امیر محمدزاده لاجوردی، معاونین وزیر و رؤسای سازمان‌های آموزش فنی و حرفه‌ای و تنظیم مقررات مخابرات رادیویی رسید.

این تفاهم نامه بر اساس سند طرح کلان و معماری بستر نرم‌افزاری داخلی اطلاعات و به منظور تحقق هدف عملیاتی امکان اتصال و دسترسی پرسرعت، سازمان‌ها، مراکز آموزشی، پژوهشی، حوزوی، کسب و کارها و کاربران تجاری با حداقل سرعت صد مگابیت بر ثانیه امضا شد.

بر اساس این تفاهم نامه سازمان‌های آموزش فنی و حرفه‌ای و تنظیم مقررات مخابرات رادیویی به بستر نرم‌افزاری داخلی اطلاعات از طریق فیبرنوری (FTTx) همکاری می‌کنند.

به همین منظور کارگروه راهبری مشترکی نیز برای اجرای این تفاهم نامه بین دو سازمان تشکیل می‌شود و مقرر شده که این کار در مدت ۲ سال آینده به سرانجام برسد.

تلویزیون اینترنتی بستری نو برای مهارت آموزی

مهرداد عظیمی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در این مراسم تصریح کرد: با توجه به اهمیت مهارت آموزی در بیانیه راهبردی گام دوم تحول اساسی و روابط حکومتی‌های حکومت مردمی سیزدهم، یکی از مهم‌ترین بسترها برای تحقق این نهضت اشتغال آفرین، توجه ویژه به بسترهای نوع ارتباطی تعاملی است.

وی راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی مهارت را از مهم‌ترین ابزارهای رسیدن به این هدف و بستر تعاملی که در واقع باز طراحی نگاه به مهارت بر اساس فناوری‌های مهارت پایه عنوان کرد و افزود: با توجه به ظرفیت‌های کم نظیر سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، می‌توان گفت راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی مهارت، کاملاً در جهت انجام مأموریت‌های کلیدی و اصلی این سازمان است.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از سازمان به عنوان کانون توسعه سرمایه انسانی کشور یاد کرد و گفت: برای رسالت‌ها و مأموریت‌های این سازمان از جمله آموزش و سنجش، نیازمند یک کانال ارتباطی امن به روز و کارآمد مانند فیبر نوری و راه اندازی تلویزیون اینترنتی مهارت هستیم.


امضای تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و تنظیم مقررات مخابرات رادیویی به توسعه دسترسی پرسرعت از طریق فیبر نوری اشاره دارد. این همکاری به تحقق هدف امکان اتصال و دسترسی سریع‌تر مراکز آموزشی، تحقیقی، حوزوی، کسب و کار و کاربران تجاری کمک خواهد کرد. شکل‌گیری کارگروه راهبری مشترک نیز برای اجرای این تفاهم نامه در مدت ۲ سال آینده مورد توجه قرار خواهد گرفت. از جانب دیگر، راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی مهارت از جمله بسترهای مؤثر در بهبود فرایند مهارت آموزی است. این تلویزیون با استفاده از فناوری‌های مهارت پایه، به عنوان یک بستر تعاملی برای ارتقاء مهارت‌ها و انتقال دانش موثر خواهد بود. از این رو، اهمیت راه‌اندازی تلویزیون اینترنتی مهارت در جهت تحقق اهداف و مأموریت‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیان شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *