هزینه اجرای هر یک کیلومتر روکش آسفالت 3.5 میلیارد تومان است.

اجرای هریک کیلومتر روکش‌ آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد


در یک نشست خبری، فرزاد دادخواه، مدیرکل راهداری و ترانزیت بزرگراه‌ای استان اصفهان، اعلام کرد که اداره‌های زیر مجموعه آن اقدامات ویژه‌ای برای حفظ ایمنی راه‌ها انجام می‌دهند و هدف آنها کاهش حوادث و جراحت‌های ناشی از آن است. او اظهار داشت که در سال ۱۴۰۲ پروژه‌های گسترده‌ای در حوزه بهسازی و حفظ راه‌ها در استان اجرا شده است و بیش از پنج هزار میلیارد تومان اعتبار جذب شده است. همچنین اقداماتی از جمله روکش آسفالت بر روی راه‌های اصلی و شریانی، احداث راه‌های روستایی و ایمن‌سازی محورهای اصفهان – بهارستان و آزادراه‌ها انجام شده است. او همچنین اعلام کرد که در آینده نزدیک، بیش از ۱۸۰ مجتمع خدماتی – رفاهی به بهره‌برداری خواهند رسید و ارتقای منظر راه‌ها و تجهیز آنها به سامانه‌های هوشمند از مهمترین اقدامات سال‌های آتی خواهد بود.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، فرزاد دادخواه صبح پنجشنبه در نشست خبری با بیان اینکه حفظ ایمنی راه‌ها از جمله اقدامات ویژه و وظایفی است که اداره کل راهداری و ترانزیت بزرگراه‌ای انجام می‌دهد، اظهار داشت: کار ما در تماس مستقیم با جان و مال مردم است و تلاش‌می‌کنیم با رفع نقاط حادثه‌خیز و پر تصادف، حوادث و جراحت‌های ناشی از آن کاهش یابد.

وی ادامه داد: به لطف خدا و پشتیبانی سازمان راهداری کشور و حمایت استاندار اصفهان، سال ۱۴۰۲ که به روزهای پایانی آن نزدیک می‌شود، سالی پُر پروژه و اقدامات مؤثرتر بود و کارهایی که در حوزه بهسازی و حفظ راه‌های استان در دست اجرا است وسیع و بسیار گسترده بوده که با تناسب و نیاز هر شهرستان پروژه‌ها شروع شد.

اخذ بیش از ۵ هزار میلیارد تومان اعتبار و مجوز مناقصه

مدیرکل راهداری و ترانزیت بزرگراه‌ای استان اصفهان خاطرنشان کرد: سال ۱۴۰۲ سالی استثنایی به لحاظ جذب اعتبارات بود و توانستیم بیش از پنج هزار میلیارد تومان اعتبار و مجوز مناقصه اخذ کنیم که برخی هم اکنون در مرحله اجرا و مناقصه است.

دادخواه افزود: روز گذشته ۲ رقم ۱۱۲ میلیارد تومان برای آزادراه معلم و ۴۵ میلیارد تومان برای آزادراه فرودگاه اختصاص یافت و این دو آزادراه لازم است که به صورت شش خطه اجرا شود.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ با تلاش همکاران اداره کل راهداری در تأمین اعتبار و اجرای پروژه‌ها رتبه برتر را بین ۶۵ دستگاه اجرایی استان را کسب کردیم، گفت: اداره کل راهداری استان اصفهان رتبه برتر عملکرد را نیز بین ادارات کل استانی این سازمان در سطح کشور کسب کرد.

روکش آسفالت ۱۱۰۰ کیلومتر راه اصلی و شریانی انجام شد

مدیرکل راهداری و ترانزیت بزرگراه‌ای استان اصفهان با بیان اینکه امید است سال ۱۴۰۳ سالی پربرکت باشد، خاطرنشان کرد: از زمان انعقاد قرارداد پروژه‌ها از مرداد و شهریور سال جاری، پروژه‌های روکش آسفالت با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان آغاز شده که تاکنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

دادخواه افزود: در اجرای پروژه‌ها در راه‌های استان به دلیل سرمای زمستان وقفه دوماهه داشتیم که تعدادی در این ایام فعال شدند اما بعد از رخصتی نوروز شاهد شروع عملیات گسترده در راه‌های استان خواهیم بود.

وی ادامه داد: طی ۲ سال اخیر یک هزار و ۱۱۰ کیلومتر روکش آسفالت در ۴۶۰ راه شریانی، ۳۵۰ کیلومتر راه اصلی و ۳۰۰ کیلومتر راه فرعی و روستایی انجام شد.

۹۰ کیلومتر راه روستایی احداث شد

مدیرکل راهداری و ترانزیت بزرگراه‌ای استان اصفهان با اشاره به اینکه طی این مدت ۹۰ کیلومتر راه روستایی در دورترین نقاط استان ساخته شد، اضافه کرد: همچنین طی ۲ سال گذشته ۲۶۲ دستگاه پل احداث شده با عرض دهانه ۸ متر و ۶ متر که پروژه کوی راه حق از جمله این پروژه‌ها است.

دادخواه با اشاره به اینکه ۳۴ دستگاه زیرگذر تاکنون احداث و بهره برداری شده یا در حال ساخت و تکمیل است، گفت: ارتقای ایمنی ۱۳ هزار کیلومتر و خط کشی راه و تأمین روشنایی ۵۷ کیلومتر راه و ۸۰ نقطه روستایی و نصب حفاظ‌های مفصلی و بتنی محورهای اصفهان – بهارستان، آزادراه معلم و آزادراه فرودگاه از دیگر اقدامات طی دو سال اخیر بوده است.

وی با اشاره به اینکه استان اصفهان رتبه نخست ترانزیت کالا را در کشور دارد، افزود: سال گذشته برای ترانزیت ۵۵ میلیون تُن بار بارنامه صادر شد که بی تردید امسال افزایش خواهیم داشت.

مدیرکل راهداری و ترانزیت بزرگراه‌ای استان با بیان اینکه اصفهان سالانه با جا به جایی ۹ میلیون مسافر دورن و برون استانی رتبه دوم کشور در ترانزیت مسافر را دارد، تصریح کرد: با توجه به گستردگی استان اصفهان که شرق و غرب آن ۸۰۰ کیلومتر فاصله دارد می‌طلبید که در راستای ارتقای راه‌ها و رفع خستگی مسافران، مجتمع‌های خدماتی – رفاهی در راه‌ها احداث شود که هم اکنون ۶۰ باب مجتمع در حال بهره برداری بوده و تعدادی نیز در حال ساخت است.

ساخت ۱۸۰ مجتمع خدماتی- رفاهی در دستور کار است

به گفته دادخواه طی ۲ سال آینده ۱۸۰ مجتمع خدمات رفاهی با سرمایه گذاری بخش خصوصی به بهره‌برداری خواهد رسید و اگر وقفه‌ای وجود داشته از سوی سرمایه گذار است.

مدیرکل راهداری و ترانزیت بزرگراه‌ای استان اصفهان با بیان اینکه بیش از ۴۰۰ پروژه در سطح استان به غیر از پروژه‌های کوچک، در حال اجرا است، خاطرنشان کرد:
سال ۱۴۰۳ ارتقای منظر راه‌ها را خواهیم داشت؛ همچنین از پروژه‌های شاخص سال پیش‌رو تجهیز راه‌های اصلی و شریانی استان به سامانه‌های هوشمند و نوسازی ناوگان ماشین آلات سنگین راهداری خواهد بود.

دادخواه با اشاره به اینکه ماشین‌آلات سنگین راهداری استان عمر بالای ۲۵ سال دارند، گفت: مناقصه یکصد دستگاه ماشین آلات امروز برگزار شد که امید است به نتیجه برسد.‌

وی اضافه کرد: در سال جاری افتتاح یک هزار میلیارد تومان پروژه را شاهد بودیم و عملیات اجرایی یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان پروژه نیز آغاز شد؛ همچنین در ایام دهه فجر نیز ۷۷ پروژه کوچک و بزرگ با اعتباری بالغ بر ۸۱۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.

مدیرکل راهداری و ترانزیت بزرگراه‌ای استان اصفهان تصریح کرد: باید توجه داشت که در شرایط کنونی، انجام یک کیلومتر لکه گیری و روکش آسفالت در محورهای اصلی ۳.۵ میلیارد تومان و یک کیلومتر روشنایی و احداث راه روستایی ۱۰ میلیارد تومان برای حکومت هزینه دارد.

دادخواه افزود: هزینه‌ها بسیار سنگین است و از سوی دیگر نیاز راه‌ها اجرای اقدامات بهسازی و تکمیل پروژه‌ها برای ارائه خدمات مناسب به هم وطنان و ارتقای کیفی و ایمنی راه‌ها است.


اعلام حفظ ایمنی راه‌ها و وظایف اداره کل راهداری و ترانزیت بزرگراه‌ای
برتری اداره کل راهداری استان اصفهان
انجام روکش آسفالت بر روی ۱۱۰۰ کیلومتر راه‌های اصلی و شریانی
ایجاد ۹۰ کیلومتر راه روستایی
احداث ۱۸۰ مجتمع خدماتی- رفاهی
آغاز اجرای ۴۰۰ پروژه جدید در سطح استان
ارتقای راه‌های استان به سامانه‌های هوشمند
افتتاح پروژه‌های با اعتبار یک هزار میلیارد تومان
انجام عملیات اجرایی پروژه‌های با اعتبار بیش از یک هزار میلیارد تومان
مناقصه برای ۱۰۰ دستگاه ماشین آلات راهداری
هزینه‌ی بسیار سنگین برای انجام تصان کیلومتری در شرایط کنونی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *