تأثیر ابتلا به آسیب نخاعی بر تخمیر عضلات

آسیب نخاعی باعث تحلیل رفتن عضلات می شود


با توجه به تحلیل عضلانی اتفاق می‌افتد که با عدم تعادل هورمونی به دلیل آسیب نخاعی مرتبط است. این موضوع بستگی به وضعیت غدد فوق کلیوی دارد که آیا دریافت سیگنال‌های عصبی را از دست می‌دهند یا خیر. دکتر “یان شواب” استاد نورولوژی در موسسه آموزش عالی ایالتی اوهایو می‌گوید که این پدیده می‌تواند توضیح دهد که چرا بیماران لاغر در معرض خطر بالاتری قرار می‌گیرند. با درک بهتر این تحلیل عضلانی و کاهش وزن، امیدواریم که به راه‌های جدیدی برای کاهش مرگ و میر در جمعیت بیماران بپردازیم. بر اساس تحقیقات قبلی، آسیب نخاعی باعث سرکوب سیستم ایمنی و افزایش خطر ابتلا به عفونت شده و برای درک بهتر این موضوع نیاز به تحقیقات بیشتر است. در ادامه تحقیقات بر روی جلوگیری از عوارض و محافظت از غده آدرنال دریافت اطلاعات کاذب سیستم عصبی خودمختار در زیر محل ضایعه خواهد بود.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور به نقل از هلث دی نیوز، به گفته محققان، این تحلیل عضلانی سریع و شدید است و به نظر می‌رسد با عدم تعادل هورمونی ناشی از آسیب مرتبط باشد.

به گفته محققان، این مسئله به طور خاص، بستگی به این دارد که آیا غدد فوق کلیوی یک فرد توانایی خود را برای دریافت سیگنال‌های عصبی به دنبال آسیب نخاعی در امتداد ستون فقرات بالایی فرد از دست می‌دهد یا خیر.

دکتر «یان شواب»، استاد نورولوژی در کالج علوم درمانی موسسه آموزش عالی ایالتی اوهایو، گفت: «این پدیده می‌تواند توضیح دهد که چرا بیماران نسبتاً لاغر در معرض خطر بسیار بالاتر مرگ به دنبال آسیب نخاعی هستند.»

شواب در بیانیه خبری موسسه آموزش عالی گفت: «با درک بهتر این تحلیل عضلانی و تشدید کاهش وزن، امیدواریم به راه‌های جدیدی برای کاهش مرگ و میر در این جمعیت بیمار شکننده پی ببریم.»

محققان دریافتند وقتی غدد آدرنال از کنترل سیستم عصبی محروم می‌شوند، بدن پر از سطوح اضافی هورمون استرس کورتیزول می‌شود.

شواب می‌گوید: «سپس این هیپرکورتیزولیسم (افزایش بیش از حد هورمون کورتیزول) بر روی گیرنده‌های خاصی در عضله کل بدن عمل می‌کند و باعث از دست دادن عضله می‌شود.»

وی افزود: «تداخل در این مسیر می‌تواند بافت ماهیچه‌ای را نجات دهد و پاسخ به توانبخشی را بهبود بخشد.»

این مطالعه، بر اساس تحقیقات قبلی ایالت اوهایو در مورد اثرات آسیب نخاعی بر سیستم ایمنی بدن است. این آسیب‌ها باعث سرکوب سیستم ایمنی بدن و افزایش خطر ابتلاء به عفونت در فرد می‌شود.

شواب گفت: «ما اکنون به درک این موضوع رسیده ایم که چگونه آسیب نخاعی منجر به بیماری نخاعی می‌شود و کل بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد. با این حال، تحقیقات روی حیوانات همیشه در مورد انسان‌ها نتیجه نمی‌دهد.»

وی در ادامه افزود: «تحقیقات آینده ما به دنبال راه‌هایی برای جلوگیری از این عوارض و محافظت از غده آدرنال در دریافت اطلاعات کاذب سیستم عصبی خودمختار منشأ نخاع در زیر محل ضایعه خواهد بود.»


محققان دریافت که تحلیل عضلانی سریع و شدیدی است و با عدم تعادل هورمونی ناشی از آسیب مرتبط باشد. نحوه دریافت سیگنال‌های عصبی بیماران لاغر را بر اثر آسیب نخاعی مشخص می‌کند. تحلیل عضلانی و کاهش وزن مرتبط با هم نقش مهمی در مرگ بیماران بیماری‌های شکننده دارند. امیدواریم که با درک بهتر این تحلیل عضلانی، راه‌های جدیدی برای کاهش مرگ و میر در این جمعیت بیماران بیابیم. غدد آدرنال با سیستم عصبی مرتبط هستند و در صورت محرومیت از کنترل سیستم عصبی، ساخت و ساز اضافی هورمون استرس کورتیزول افزایش می‌یابد. افزایش بیش از حد هورمون کورتیزول بر روی گیرنده‌های خاصی درعضلات اثر می‌گذارد و باعث از دست دادن عضله می‌شود. تداخل در این مسیر می‌تواند بافت ماهیچه‌ای را نجات دهد و به بهبود توانبخشی کمک کند. تحقیقات نشان می‌دهد که آسیب نخاعی باعث سرکوب سیستم ایمنی بدن و افزایش خطر ابتلا به عفونت می‌شود. مطالعات آینده باید به دنبال راه‌هایی برای جلوگیری از عوارض و حفاظت از غده آدرنال در دریافت اطلاعات کاذب از سیستم عصبی خودمختار باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *