اولین کاشت تراشه نورالینک در مغز انسان
0 نظر
اسپایک ها فعالیت های نورون هستند که آنها را به عنوان سلول هایی تعریف می کنند که از سیگنال های الکتریکی و شیمیایی برای ارسال اطلاعات به مغز و بدن استفاده می کنند. سازمان غذا و دارو آمریکا سال گذشته به نورالینک اجازه داد نخستین آزمایش بالینی برای تست ایمپلنت روی انسان ها را انجام دهد. نورالینک در ماه سپتامبر اعلام کرد تاییدیه استخدام افراد برای انجام آزمایش انسانی را دریافت کرده است. این شرکت قبلا اعلام کرده بود در این تحقیق از یک ربات استفاد می شود تا با جراحی، رابط مغز و تراشه را در قسمت کنترل کننده حرکات، ایمپلنت کند. هدف شرکت نیز توانمندسازی افراد برای کنترل یک جانمای رایانه یا کیبورد با استفاده از افکار فرد بود.
به گزارش دیجیاتور به نقل از رویترز، او در بستر نرمافزاری ایکس نوشت: نتایج اولیه نشان می دهد تشخیص «اسپایک» نورون نویدبخش است. ماسک جزییات بیشتری درباره آزمایش از جمله مشخصات نخستین دریافت کننده تراشه یا فناوری به کار رفته در این عملیات، ارائه نکرد.
این درحالی است که پیش از این سیستم مذکور فقط روی حیوانات آزمایش شده بود.
اسپایک ها فعالیت های نورون هستند که آنها را به عنوان سلول هایی تعریف می کنند که از سیگنال های الکتریکی و شیمیایی برای ارسال اطلاعات به مغز و بدن استفاده می کنند.
سازمان غذا و دارو آمریکا سال گذشته به نورالینک اجازه داد نخستین آزمایش بالینی برای تست ایمپلنت روی انسان ها را انجام دهد، این امر نقطه عطف مهمی در بلندپروازی های استارت آپ برای کمک به بیماران برای غلبه بر بیماری های عصبی و همینطور فلج شدن، به حساب می آید.
نورالینک در ماه سپتامبر اعلام کرد تاییدیه استخدام افراد برای انجام آزمایش انسانی را دریافت کرده است. این شرکت قبلا اعلام کرده بود در این تحقیق از یک ربات استفاد می شود تا با جراحی، رابط مغز و تراشه را در قسمت کنترل کننده حرکات، ایمپلنت کند. هدف شرکت نیز توانمندسازی افراد برای کنترل یک جانمای رایانه یا کیبورد با استفاده از افکار فرد بود.
به گفته شرکت نخ های بسیار باریک ایمپلنت ها به مغز افراد سیگنال می فرستد.
نتایج اولیه نشان می دهند که تشخیص “اسپایک” نورون نویدبخش است.