محدودیتهای بینالمللیهای جدید آمریکا در برابر فروش خارجی گاز روسیه
0 نظر
آمریکا تلافی بسته محدودیتهای بینالمللیهای خود علیه روسیه به هنگام آغاز منازعه در اوکراین، محدودیتهای بینالمللیهای جدیدی را علیه پروژه آرکتیک الانجی۲ در نوامبر وضع کرد. شرکت نواتک، دومین تولیدکننده منابع انرژی مایع الانجی روسیه که 60 درصد سهم این پروژه را در اختیار دارد، به دلیل محدودیتهای بینالمللی، وضعیت فورس ماژور را اعلام کرده است. شرکت دولتی CNOOC چین و شرکت ملی منابع هیدروکربن چین نیز اعلام کردهاند که برای مشارکت در این پروژه، وضعیت فورس ماژور دارند. چین نیز از آمریکا برای معافیت از محدودیتهای بینالمللی درخواست کرده است اما هنوز پاسخی دریافت نکرده است. چین معتقد است که همکاریهای مالی بین چین و روسیه باید براساس منافع هر دو کشور انجام شود و نباید مورد مداخله یا محدودیت قرار گیرد. با توجه به محدودیتهای بینالمللیهای سخت آمریکا، پروژه آرکتیک الانجی۲ با احتمال تأخیر در آغاز ساخت و ساز روبروست.
به گزارش دیجیاتور به نقل از راشاتودی، آمریکا در راستای بسته محدودیتهای بینالمللیهای خود علیه مسکو به تلافی آغاز منازعه در اوکراین محدودیتهای بینالمللیهای جدیدی را در نوامبر علیه پروژه آرکتیک الانجی۲ وضع کرد.
شرکت نواتک که دومین تولیدکننده بزرگ منابع انرژی مایع (الانجی) روسیه است و ۶۰ درصد سهم این پروژه را در اختیار دارد، به دلیل محدودیتهای بینالمللی، وضعیت فورس ماژور اعلام کرده است.
نشریه کومرسانت گزارش کرد شرکت دولتی CNOOC چین و شرکت ملی منابع هیدروکربن چین (CNPC)، برای مشارکت در این پروژه، وضعیت فورس ماژور اعلام کردهاند.
یک مقام آگاه چینی گفت: این دو شرکت چینی از آمریکا برای معافیت از محدودیتهای بینالمللی علیه این پروژه روسی، درخواست کردهاند اما دفتر کنترل داراییهای خارجی آمریکا که زیر نظر وزارت خزانه داری عمل میکند، هنوز پاسخی نداده است.
مائو نینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین روز سهشنبه گفت: همکاریهای مالی بین چین و روسیه در جهت منافع هر دو کشور است و نباید مورد مداخله یا محدودیت هیچ شخص ثالثی قرار گیرد. وی افزود: چین همواره با محدودیتهای بینالمللیهای یکجانبه و حوزه قضائی گسترده بدون اساس مقررات بین الملل، مخالفت کرده است.
پروژه آرکتیک الانجی۲ به دلیل محدودیتهای بینالمللیهای سخت گیرانهتر آمریکا، با احتمال تأخیر در آغاز ساخت و ساز روبروست.
محدودیتهای بینالمللیهای جدید در نوامبر علیه پروژه آرکتیک الانجی۲ وضع شده است. شرکت نواتک وضعیت فورس ماژور اعلام کرده است. شرکت دولتی CNOOC چین و شرکت ملی منابع هیدروکربن چین (CNPC) نیز وضعیت فورس ماژور اعلام کردهاند. دو شرکت چینی برای معافیت از محدودیتهای بینالمللی درخواست کردهاند اما هنوز پاسخی دریافت نکردهاند. مائو نینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین ضد محدودیتهای بینالمللی و مخالفت با مداخله هر شخص ثالثی را بیان کرده است. پروژه آرکتیک الانجی۲ با محدودیتهای بینالمللیهای سخت آمریکا ممکن است تأخیر داشته باشد.