همه مشترکان برق در منطقه جنوب غرب تهران به هوشمندی تبدیل میشوند.
0 نظر
مرکز راهبری و پایش هوشمند شبکه برق مشترکین جنوب غرب تهران با حضور مقامات ارشد برق پایتخت و با نام شهید “سید رضی موسوی” آغاز به کار کرد. کارکنان این مرکز را وارثان و وامداران خون شهدا در خدمت به کشور و مردم دانستند. این مرکز بالغ بر یک میلیون مشترک برق در مناطق جنوب غربی تهران را تحت پوشش قرار داده و با استفاده از سامانههای ارتباطی و نظارتی، تمامی خدمات و حوادث مرتبط با شبکه برق را به مشترکان اطلاع میدهد. با راه اندازی این مرکز، امنیت شهروندان در برابر مخاطرات افزایش مییابد و زمان و کیفیت ارائه خدمات به مشترکان نیز بهبود مییابد. این مرکز از دانش فنی داخلی و فناوری AI استفاده کرده و در ادامه توسعه استفاده از این فناوری را در برنامههای آینده خود دارد. با توسعه سامانههای نظارتی برخط، نیروهای عملیاتی این شرکت به صورت لحظه به لحظه قابل هدایت خواهند بود و امکان پایش و ردیابی خدمات به مشترکان فراهم خواهد شد. در ادامه، مرکزهای جدیدی نیز در مناطق شمال شرق و شمال غرب تهران راه اندازی خواهند شد.
به گزارش دیجیاتور به نقل از شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، مقارن با سالروز ولادت خجسته بانوی دوعالم حضرت فاطمه زهرا (س) با حضور مدیرعامل و مقامات ارشد برق پایتخت، مرکز راهبری و پایش هوشمند شبکه برق مشترکین جنوب غرب تهران مزین به نام شهید “سید رضی موسوی” مورد بهره برداری قرار گرفت. “کامبیز ناظریان” مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در مراسم آغاز به کار این مرکز که با حضور خانواده شهید “مظفری نیا” همرزم سردار دلها شهید حاج “قاسم سلیمانی” و خانواده شهید مدافع حرم سردار سید “رضی موسوی” برگزار شد کارکنان دستگاههای اجرایی را مصداق وارثان و وامداران خون شهدا در عرصه خدمت به کشور و مردم دانست و گفت: با اعتقاد قلبی به چنین تفکر و باوری، ضروری است روحیه ایثار، جهاد و از خودگذشتگی را در خود پرورش داده و از این راه بر تمامی مشکلات و موانع موجود غلبه کنیم.
“ناظریان” راه اندازی سومین مرکز راهبری و پایش هوشمند شبکه برق مشترکین توسط این شرکت را گامی بزرگ در مسیر خدمت گذاری به هموطنان تهرانی دانست و افزود: با فعالیت این مرکز از این پس بالغ بر یک میلیون مشترک برق در مناطق جنوب غربی تهران و پنج هزار کیلومتر از شبکه توزیع برق این محدوده در سطح فشار ضعیف تحت پوشش راهبری هوشمند از راه دور قرار گرفته و از این راه، ضمن کاهش زمان و بهبود هرچه بیشتر کیفیت ارائه خدمات به مشترکان، شاهد افزایش دوچندان ایمنی شهروندان این مناطق در برابر مخاطرات و آسیبهای ناشی از نقاط ناایمن نیز خواهیم بود.
وی با بیان این که این مرکز برقراری ارتباط دوسویه و یک به یک با تمامی مشترکان را امکان پذیر کرده و منجر به اطلاع رسانی سریع و دقیق تمامی خدمات، حوادث و رویدادهای مرتبط با شبکه برق به مشترکان خواهد شد خاطرنشان کرد: پایش دقیق و سازماندهی وضعیت روشنایی معابر شهر تهران به عنوان یکی از مهمترین اولویتهای این شرکت و پاسخگویی به مطالبات ذینفعان در راستای تأمین مطالبات رفاه و امنیت اجتماعی شهروندان از دیگر دستاوردهای این مرکز است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ ضمن تاکید بر این مهم که در راه اندازی این مرکز از دانش فنی داخلی و دادههای مکان محور استفاده شده است توسعه استفاده از فناوری AI را از برنامههای پیش روی این شرکت دانسته و از اعلام موفقیتهای بیشتر و رونمایی از دستاوردهای جدید این شرکت، همزمان با ایام الله دهه فجر و سالروز پیروزی تحول سیاسی ایران در سال جاری خبر داد.
“علیرضا رضایی” معاون بهره برداری و دیسپاچینگ توزیع برق پایتخت نیز در این مراسم، رضایتمندی مشترکان برق و شهروندان تهرانی را راهبرد اصلی این مرکز نظارتی و راهبری دانست و گفت: با استفاده از سامانههای ارتباطی و نظارتی، تمامی خدمات در حال ارائه به ذینفعان تا مرحله آخر انجام کار و همچنین دریافت بازخورد از مشترکان به صورت مرحله به مرحله پایش خواهد شد.
“رضایی” افزود: امروز شاهد این هستیم که با تلاشهای شبانه روزی همکارانمان، استفاده از نرم افزارهای داخلی و توانمندی شرکتهای دانش بنیان برای نخستین بار در کشور، از جدیدترین فناوریها در برقراری ارتباط دادههای حوزههای بهره برداری، خدمات مشترکین و GIS استفاده شده و این دستاورد در بازدیدهای انجام شده توسط نخبگان علمی کشور و جامعه دانشگاهی مورد تحسین و تمجید اهل فن قرار گرفته است.
وی اطمینان از کیفیت و صحت ارائه خدمات به مشترکان و همچنین توسعه توانمندیهای مرتبط با سازماندهی بحران و پدافند غیرعامل را از دیگر نتایج بهره گیری از این مراکز دانست و گفت: با توسعه سامانههای نظارتی برخط تا تابستان سال آینده شاهد هدایت لحظه به لحظه و از راه دور بیش از یک صد نیروی عملیاتی موتورسوار این شرکت به ویژه در شرایط بحرانی خواهیم بود.
در ادامه “محمدرضا مرادی” معاون امور مناطق برق جنوب غرب ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص روند تجهیز و راه اندازی این مرکز و قدردانی از تلاشهای همکاران خود، ارائه خدمات بدون مرز، ارتقا خدمت رسانی به مشترکان و جلب رضایت شهروندان، کاهش زمان ارائه خدمات و مکانیزه سازی فرآیندهای خدماتی را از دستاوردهای این مرکز دانست و گفت: دادههای مرتبط با مشترکان مناطق برق بهمن، رودکی، سهروردی، سینا و فارابی به صورت یک به یک ثبت شده و از این پس، چگونگی ارائه خدمات حوزه برق به این مشترکان از ابتدا تا انتها برای هر مشترک قابل ردیابی و پایش است و امید میرود از این طریق شاهد رشد روزافزون کیفیت خدمت دهی به مشترکان خود باشیم.
شایان ذکر است در خردادماه ۱۴۰۲ با حضور وزیر نیرو و جمعی از مقامات عالی رتبه تولیدی برق کشور در ساختمان ستادی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ برای نخستین بار در کشور، همزمان با آغاز فعالیت رصدخانه شبکه برق و انرژی شهر تهران، از مرکز راهبری و پایش هوشمند شبکه برق مشترکین شهر تهران نیز رونمایی شده و تاکنون از چهار زیرمجموعه پیش بینی شده این مرکز؛ مراکز راهبری و پایش هوشمند شبکه برق مشترکین جنوب شرق و جنوب غرب تهران نیز مورد بهره برداری قرار گرفته است و در آینده نزدیک از فعالیت مراکز شمال شرق و شمال غرب شهر تهران نیز رونمایی خواهد شد.
روز گذشته، مرکز راهبری و پایش هوشمند شبکه برق مشترکین جنوب غرب تهران تحت عنوان شهید “سید رضی موسوی” با حضور مقامات ارشد برق پایتخت، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ و خانوادههای شهدای قاسم سلیمانی و سید رضی موسوی بهره برداری شد. با افتتاح و راه اندازی این مرکز، بیش از یک میلیون مشترک در مناطق جنوب غربی تهران تحت پوشش هوشمندی برق قرار گرفته و کیفیت ارائه خدمات به مشترکان بهبود یافت. تکنولوژی AI و سامانههای نظارتی برخط نیز در این مرکز مورد استفاده قرار گرفته و باعث ارتقای کیفیت و صحت ارائه خدمات به مشترکان شده است. با توسعه سامانههای نظارتی برخط، بیش از یکصد نیروی عملیاتی موتورسوار با استفاده از فناوریهای جدید در شرایط بحرانی نیز فعال خواهند بود.