ما به جدیترین شیوه موضوع میکروالکترونیک را دنبال میکنیم
0 نظر
در دومین رویداد ملی فناوری میکروالکترونیک که با حضور سید سلمان سید افقهی و جمعی از نخبگان و دانشگاهیان در موسسه آموزش عالی شهید بهشتی برگزار شد، اعلام شد که لایحه جامع حمایت از نخبگان در حال تدوین است و امیدواریم در اوایل کار مجلس جدید این لایحه به مقررات تبدیل شود. بنیاد ملی نخبگان نیز برنامههایی برای ایجاد قله های علمی و فناورانه برای نخبگان در حوزههای خاص فناورانه دارد و در زمینه میکروالکترونیک نیز برنامههایی دنبال میکند. از طرفی، اشاره شده است که در حوزه های نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی و سلول های بنیادی ایران در جهان جایگاه مناسبی دارد و در همین راستا باید زیرساختها و تامین مالیهای لازم فراهم شوند. همچنین بر ضرورت حمایت شرکت های دولتی از زیست بوم علم و فناوری تاکید شده است.
به گزارش دیجیاتور به نقل از بنیاد ملی نخبگان، دومین رویداد ملی فناوری میکروالکترونیک با حضور سید سلمان سید افقهی؛ قائم مقام بنیاد ملی نخبگان و مدیر کارگروه تحقیقات و فناوری دفتر مقام عالی رتبه و جمعی از نخبگان و دانشگاهیان در موسسه آموزش عالی شهید بهشتی برگزار شد.
سیدافقهی در بخشی از این مراسم گفت: لایحه جامع حمایت از نخبگان در حال تدوین است، این لایحه بعد از آماده شدن در کمیسیون های حکومت مورد بررسی قرار می گیرد و بعد از تائید به پارلمان ارسال خواهد شد و امیدواریم در اوایل کار مجلس جدید بتوان این لایحه را به مقررات تبدیل کرد.
وی با اشاره به اینکه آینده این موضوع را بسیار روشن می بینم و این لایحه با تبدیل شدن به مقررات می تواند سبب امیدآفرینی میان اجتماع نخبگانی شود، ادامه داد: این لایحه شامل ۲ بخش حمایت های مستقیم از نخبگان اعم از مالی و معنوی و ایجاد فرصت های اثربخشی برای ایشان است.
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان افزود: یکی از برنامه های بنیاد ملی نخبگان، ایجاد قله های علمی، فناوری و امید آفرین برای نخبگان با تمرکز بر حوزه های خاص فناورانه است و بزودی برنامهای ملی در این زمینه آغاز و فراخوان آن در موسسه آموزش عالی ها اعلام خواهد شد.
سیدافقهی با بیان اینکه از دیگر حوزهها می توان به میکروالکترونیک و نانوالکترونیک و حوزه تراشه ها و ریزپردازنده ها اشاره کرد، گفت: همچنین در سال پیش رو موضوع میکروالکترونیک را بطور جدی دنبال می کنیم و بنیاد ملی نخبگان در این زمینه برنامههایی تعریف میکند، همچنین اعتبار خوبی در این حوزه در نظر خواهیم گرفت تا زنجیره ارزش را تکمیل کنیم.
وی با اشاره به اینکه در حوزه های نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی و سلول های بنیادی از جایگاه خوبی در دنیا برخوردار هستیم و قطعا در حوزه میکروالکترونیک هم می توانیم به موفقیت های چشمگیری دست یابیم، گفت: تحقق این امر ملزم به ایجاد زیرساخت و سرمایه گذاری مناسب و به ویژه تامین مالی بر روی مواد اولیه است، در واقع زنجیره تامینی نیاز دارد که باید فراهم شود.
سیدافقهی در پایان و در تکمیل سخنان خود با اشاره به برنامهریزی مالی قابل توجه شرکت های دولتی، بر ضرورت حمایت آنها از زیست بوم علم و فناوری و زیست بوم نخبگانی تاکید کرد.
شایان ذکر است، دومین رویداد ملی فناوری میکرو الکترونیک با حضور دانشجویان رشتههای فناوری طراحی برق و الکترونیک، فناوری طراحی مکانیک، فناوری طراحی مواد و نانو فناوری، فناوری طراحی رایانه و برنامه کاربردی، علم عناصر، علم ماده، فوتونیک و سایر حوزههای مرتبط، در مرکز همایشهای بینالمللی موسسه آموزش عالی شهید بهشتی برگزار شد.
رویداد ملی فناوری میکروالکترونیک برگزار شد، لایحه حمایت از نخبگان در حال تدوین است، ایجاد قله های علمی و فناوری برای نخبگان در دستور کار بنیاد ملی نخبگان قرار دارد، توسعه حوزه میکروالکترونیک و ایجاد زیرساختها برای موفقیت در این حوزه اهمیت دارد، حمایت شرکتهای دولتی از زیست بوم علم و فناوری و نخبگان ضروری است.