منطبق با احیای ذخایر آبزیان، ماهیگیری پایدار+
0 نظر
همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تونماهیان پس از 17 سال وقف، در هتل المپیک برگزار میشود. بر اساس آمار منتشر شده توسط سازمان خواربار و زراعت ملل متحد، حدود 9 درصد ارزش صید جهان مربوط به تونماهیان است و این عدد در ایران بالای 45 درصد است. بیش از 100 هزار تن گیدر و هوور در ایران صید میشود که در بین کشورهای غرب اقیانوس هند رتبه نخست را داریم و در بین کشورهای اطراف اقیانوس هند در جایگاه دوم در صید تونماهیان و شبه تونماهیان ایستادهایم. همچنین در این همایش مهمانانی از سازمان خواربار و زراعت ملل متحد، سازمان توسعه صنعتی ملل متحد و نمایندگی دیپلماتیک خانههای ژاپن و هند حضور خواهند داشت. یکی از جوانب مهم ماهیگیری مسئولانه، حفظ منابع دریایی و کیفیت صید تونماهیان است که مجموعهای از فرایندهای نظیر جمعآوری، تجزیه و تحلیل، مشورت، تصمیمگیری، تخصیص منابع، تدوین مقررات ماهیگیری است که به منظور حصول اطمینان از استمرار بازسازی فرایند سازماندهی و احیای ذخایر آبزیان و در صورت لزوم با استفاده از نیروهای اجرایی و تأمین سایر اهداف شیلاتی در راستای تضمین بهره برداری پایدار تعیین میشود.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تونماهیان پس از ۱۷ سال وقف، دوم بهمن ۱۴۰۲ در هتل المپیک برگزار میشود. فریبرز رجایی، رئیس گروه صید منابع آبیهای دور سازمان شیلات کشور در نشست خبری این همایش گفت: بر اساس آمار منتشر شده فائو حدود ۹ درصد ارزش صید جهان مربوط به تونماهیان است این عدد در ایران بالای ۴۵ درصد است.
وی افزود: بیش از ۱۰۰ هزار تن گیدر و هوور در ایران صید میشود که در بین کشورهای غرب اقیانوس هند رتبه نخست را داریم و در بین کل کشورهای اطراف اقیانوس هند در جایگاه دوم در صید تونماهیان و شبه تونماهیان ایستادهایم.
رئیس گروه صید منابع آبیهای دور سازمان شیلات کشور با اشاره به برگزاری همایش ماهیگیری مسئولانه عنوان کرد: مهمانانی از فائو (سازمان خواربار و زراعت ملل متحد)، یونیدو (سازمان توسعه صنعتی ملل متحد) و مهمانانی از نمایندگی دیپلماتیک خانههای ژاپن، هند و… در این همایش حضور خواهند داشت.
رجایی در پاسخ پرسش مهر مبنی بر اینکه منظور از ماهیگیری مسئولانه چیست و این مساله به کیفیت صید تونماهیان یا حفظ منابع دریایی بر میگردد، گفت: فائو در این خصوص تعریفی دارد که مجموعهای از فرایند نظیر جمعآوری، تجزیه و تحلیل، مشورت، تصمیمگیری، تخصیص منابع، تدوین مقررات ماهیگیری است که به منظور حصول اطمینان از استمرار بازسازی فرایند سازماندهی و احیای ذخایر آبزیان و در صورت لزوم با استفاده از نیروهای اجرایی و تأمین سایر اهداف شیلاتی در راستای تضمین بهره برداری پایدار تعیین میشود.
همایش ماهیگیری مسئولانه با تاکید بر زنجیره ارزش تونماهیان پس از ۱۷ سال وقف برگزار میشود. آمار منتشر شده توسط فائو نشان میدهد که تونماهیان حدود ۹ درصد ارزش صید جهان را تشکیل میدهند و در ایران این عدد بالای ۴۵ درصد است. بیش از ۱۰۰ هزار تن گیدر و هوور در ایران صید میشود که در بین کشورهای غرب اقیانوس هند رتبه نخست را داریم و در بین کشورهای اطراف اقیانوس هند در جایگاه دوم در صید تونماهیان و شبه تونماهیان ایستادهایم. همچنین، در همایش ماهیگیری مسئولانه مهمانانی از سازمان خواربار و زراعت ملل متحد، سازمان توسعه صنعتی ملل متحد و نمایندگی دیپلماتیک خانههای ژاپن و هند حضور خواهند داشت. اصول ماهیگیری مسئولانه شامل جمعآوری، تجزیه و تحلیل، مشورت، تصمیمگیری، تخصیص منابع، تدوین مقررات ماهیگیری و استفاده از نیروهای اجرایی برای حفظ منابع آبزی است تا بهره برداری پایدار تضمین شود.