بررسی ظرفیت تبادلات بینالمللی در حوزه پژوهش، پژوهشگاه نیرو
0 نظر
در یک نشست، مجید عمید پور رئیس پژوهشگاه نیرو به ظرفیتهای این مجموعه در زمینههای مختلف حوزه منابع آبی و برق اشاره کرده است و تاکید کرده است که پژوهشگاه نیرو به عنوان هاب تولیدی منابع آبی و برق با موسسه آموزش عالیها و شرکتهای دانش بنیان متصل است. محمدرضا ناظری همچنین خواستار اعلام توانمندیهای پژوهشگاه به امور خارجه شده و تاکید کرده است که این توانمندیها میتواند در گفتگوهای دیپلماتیک خارجی مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش دیجیاتور به نقل از وزارت نیرو، مجید عمید پور رئیس پژوهشگاه نیرو در این نشست ضمن معرفی ظرفیتهای پژوهشگاه در زمینههای مختلف حوزه منابع آبی و برق، به مأموریت این مجموعه در خصوص پیگیری دیپلماسی آموزشی و پژوهشی اشاره کرد و افزود: هم اکنون این پژوهشگاه، از ظرفیت و پتانسیل لازم برای تبادلات علمی و فناورانه و نیز تبادل پژوهشگر برخوردار است.
وی افزود: پژوهشگاه نیرو به عنوان هاب تولیدی منابع آبی و برق با موسسه آموزش عالیهای کشور و شرکتهای دانش بنیان است و این قابلیت را دارد که این مراکز را با مراکز علمی و دانشگاهی خارج از کشور متصل کند.
محمدرضا ناظری مدیرکل دفتر هماهنگیهای مالی وزارت امور خارجه، با اشاره به ظرفیتهای پژوهشگاه نیرو، احصای این توانمندیها توسط پژوهشگاه و امور بینالملل وزارت نیرو و اعلام به امور خارجه را خواستار شد.
وی اظهار کرد: در پژوهشگاه نیرو ظرفیت بزرگی برای دیپلماسی انرژی کشور احساس میشود که در صورت احصا و اعلام این توانمندیها به امور خارجه، همکاران این وزارتخانه، توانمندیهای آموزشی، پژوهشی و فناورانه اعلام شده را در گفتگوهای دیپلماتیک خارجی مطرح و عملیاتی خواهند کرد.
پژوهشگاه نیرو آمادگی برقراری تبادلات علمی و فناورانه با داخل و خارج از کشور را دارد.ظرفیت بالقوه برای همکاری با موسسه آموزش عالیها و شرکتهای دانش بنیان وجود دارد.این مجموعه به عنوان هاب تولیدی منابع آبی و برق مخابرات موثری با موسسه آموزش عالیها و مراکز علمی داخلی و خارجی برقرار میکند.با اظهار آمادگی پژوهشگاه نیرو در زمینه دیپلماسی انرژی، میتوان توانمندیهای آموزشی و پژوهشی این مجموعه را در گفتگوهای دیپلماتیک خارجی به کار برد.