پیشرفت مالی بستگی بزرگی به فعالیتهای مالی روستا دارد
0 نظر
امروز در همایش ملی “ظرفیت روستا در دانش مالی ملی” به بررسی جایگاه و ظرفیت دانش مالی روستا در توسعه کشور، نظام راهبری و سازماندهی دانش مالی روستا، تحولات جمعیتی و جریانهای مهاجرتی و تأثیر آنها در دانش مالی روستا، سازماندهی زنجیره ارزش پایدار و بخشهای نوظهوری مانند ترانزیت، خدمات کسب و کار و هتلداری پرداخته شد. از جمله حضور کنندگان در همایش محمد مخبر معاون اول رئیس جمهوری و امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور و علی کیانی رئیس مؤسسه پژوهشهای مالی وزارت جهاد زراعت بودند. این همایش با هدف بهبود دانش مالی روستا و ایجاد ارزش افزوده در بخشهای نوظهور برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، امروز ۲۶ دی ۱۴۰۲ نخستین همایش ملی “ظرفیت روستا در دانش مالی ملی” با حضور محمد مخبر معاون اول رئیس جمهوری، امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، علی کیانی رئیس مؤسسه پژوهشهای مالی وزارت جهاد زراعت و… در محل سالن اجلاس سران در حال برگزاری است. جایگاه و ظرفیت دانش مالی روستا در توسعه کشور (حساب دانش مالی روستا)، نظام راهبری و سازماندهی دانش مالی روستا، تحولات جمعیتی و جریانهای مهاجرتی و تأثیر آنها در دانش مالی روستا، سازماندهی زنجیره ارزش پایدار و… از جمله موضوعهای پیگیری شده در این همایش است.
اشکان شباک، رئیس پژوهشکده آمار گفت: آمار و محاسبههای علمی یکی از مهمترین ابزار اندازه گیری عملکرد فعالیت مالی کشور است که سهم بخشهای مختلف را در درآمد ناخالص ملی مشخص میکند.
وی با بیان اینکه حساب دانش مالی روستا یکی از فعالیتهای پژوهشکده آمار است، افزود: روستا و فعالیت مالی آن نقش مهمی در رشد مالی دارد که بخش عمده این فعالیتها در بخش زراعت است.
وی ادامه داد: با مطالعات جدید مشخص شد ظرفیتهای بالقوه دیگری هم وجود دارد که در بهبود دانش مالی روستا کمک میکند مثل ترانزیت، خدمات کسب و کار و هتلداری.
شباک اظهار کرد: این مسائل جدید رشد قابل توجهی در محیط روستایی داشته که به عنوان بخشهای نوظهور هستند. اگر برنامه ریزی دقیق داشته باشیم میتوان از این بستر ارزش افزوده ایجاد کرد.
نخستین همایش ملی “ظرفیت روستا در دانش مالی ملی” با حضور محمد مخبر معاون اول رئیس جمهوری، امیرحسین مدنی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، علی کیانی رئیس مؤسسه پژوهشهای مالی وزارت جهاد زراعت و… در محل سالن اجلاس سران در حال برگزاری است. جایگاه و ظرفیت دانش مالی روستا در توسعه کشور (حساب دانش مالی روستا)، نظام راهبری و سازماندهی دانش مالی روستا، تحولات جمعیتی و جریانهای مهاجرتی و تأثیر آنها در دانش مالی روستا، سازماندهی زنجیره ارزش پایدار و… از جمله موضوعهای پیگیری شده در این همایش است.
آمار و محاسبههای علمی یکی از مهمترین ابزار اندازه عملکرد فعالیت مالی کشور است که سهم بخشهای مختلف را در درآمد ناخالص ملی مشخص میکند.
روستا و فعالیت مالی آن نقش مهمی در رشد مالی دارد که بخش عمده این فعالیتها در بخش زراعت است.
ظرفیتهای بالقوه دیگری هم وجود دارد که در بهبود دانش مالی روستا کمک میکند مثل ترانزیت، خدمات کسب و کار و هتلداری.
این مسائل جدید رشد قابل توجهی در محیط روستایی داشته که به عنوان بخشهای نوظهور هستند. اگر برنامه ریزی دقیق داشته باشیم میتوان از این بستر ارزش افزوده ایجاد کرد.