افزایش ۵۱ درصدی در ارائه آموزشهای مهارتی در حکومت سیزدهم
![رشد ۵۱ درصدی ارائه آموزشهای مهارتی در دولت سیزدهم](http://digiator.ir/wp-content/uploads/2024/01/افزایش-۵۱-درصدی-در-ارائه-آموزشهای-مهارتی-در-حکومت-سیزدهم-666x300.jpg)
0 نظر
در این متن، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عملکرد سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در تربیت نیروی انسانی موفق اشاره میکند و بر ارائه آموزشهای مهارتی متناسب با نیازهای بازار کار و توجه به الگوهای جدید تأکید میکند. همچنین، توسعه دیپلماسی مهارت، توسعهی آموزشهای مهارتی کوتاهمدت و میزبانی مسابقات بینالمللی مهارت نیز از جمله موضوعاتی است که وزیر بر آنها تأکید دارد. در ادامه، رشد 51 درصدی ارائه آموزشهای مهارتی در حکومت سیزدهم و افزایش تعداد افرادی که از این آموزشها بهره مینام تجاری به تفصیل ذکر میشود. همچنین، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای نیز از رشد موفقیتهای مربوط به این سازمان در بخشهای مختلف شامل مجوز آموزشگاههای آزاد و صدور گواهینامه مهارت برای کارآموزان خبر میدهد.
به گزارش دیجیاتور، سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور را در تربیت نیروی انسانی موفق خواند و گفت: نمودارهای کمی و کیفی اقدامات سازمان فنیوحرفهای، نشان از اقدامات مؤثر آموزشی و تربیت سرمایههای انسانی ماهر دارد که خروجی آن در رصد اشتغال این وزارتخانه قابل مشاهده است، ولیکن در عرصه جهاد تبیین، انعکاس این موفقیتها ضروری است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر ارائه آموزشهای مهارتی متناسب با مقتضیات زمان و بازار کسبوکار، ریلگذاری جدید و ارائه آموزشهای مهارتی با الگوهای جدید تأکید کرد.
وی با اشاره به الگوهای ناموفق سنتی مشاغل در گذشته، خاطرنشان کرد: استفاده بهینه از انرژی، رشد ساخت و ساز، افزایش بهرهوری با تربیت نیروی کار حینخدمت و … از خدمات ارزنده سازمان آموزش فنیوحرفهای است.
مرتضوی در پایان سخنان خود بر توسعه دیپلماسی مهارت، ارائه آموزشهای مهارتی کوتاهمدت از طریق تلویزیون اینترنتی مهارت متناسب با نیاز کارفرمایان، افراد جویای کار، زنان خانهدار و …، بهرهگیری از تعامل شرکتها و بنگاههای بزرگ مالی در انجام مسئولیت اجتماعی، میزبانی مسابقات بینالمللی مهارت و… تأکید کرد.
رشد ۵۱ درصدی ارائه آموزشهای مهارتی در حکومت سیزدهم
مهرداد عظیمی، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور در ابتدای این نشست، ارتقای وزن اجتماعی مهارت با تغییر نگاه جامعه، ایجاد جریان ملّی مهارتآموزی، توسعه و تضمین کیفیت آموزشهای مهارتی برای رشد مالی پایدار مطابق با نیاز بازار کار و تحولات فناوری، تربیت نیروی انسانی توانمند و توسعهنگر در راستای کاهش زمان انتظار دسترسی به شغل از طریق مهارت را از راهبردها و روابط حکومتیهای این سازمان عنوان کرد.
وی با اشاره به رشد ۵۱ درصدی آموزشهای مهارتی در بخش دولتی و غیردولتی در حکومت سیزدهم، اظهار کرد: سازمان آموزش فنیوحرفهای در حکومت گذشته به ۲ میلیون و ۹۴۸ هزار نفر و در حکومت سیزدهم به ۴ میلیون و ۴۶۷ هزار نفر آموزشهای مهارتی را ارائه کرده است.
عظیمی از رشد ۱۳۰۰ درصدی در حوزه صدور مجوز آموزشگاههای آزاد، ۶۰ درصدی در واحد پذیرنده آموزش در محیط کار واقعی، ۴۸ درصدی سنجش مهارت و صلاحیت حرفهای، ۷۲ درصدی صدور گواهینامه مهارت برای کارآموزان و ۱۱۷۰ درصدی در حوزه مسابقات آزاد، ملّی و بینالمللی مهارت در حکومت سیزدهم نسبت به مدت مشابه در حکومت قبل خبر داد.
وی، تصویب اساسنامه سازمان در پارلمان، پس از جلسه نهایی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برای رفع یک مورد ابهام اعلامشده توسط شورای نگهبان و مصوبشدن دو بند مختص سازمان، پیگیری و حضور در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام برای اعلام عدم انطباق لایحه برنامه هفتم با روابط حکومتیهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری با موضوع ارتقای نظام آموزش کشور و گنجاندن آموزشهای غیررسمی (مهارتی) در کنار آموزشهای رسمی را از اقدامات اساسی انجام شده در زمان اخیر عنوان کرد.
نتیجه گیری این متن این است که سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور موفق به تعلیم و تربیت نیروی انسانی ماهر شده است و به دلیل اقدامات مؤثر آموزشی و تربیتی، اشتغالزایی و بهبود وضعیت مالی و اجتماعی را تسهیل کرده است. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز بر ارائه آموزشهای مهارتی متناسب با نیازهای زمان و بازار کسبوکار، اصلاح الگوهای سنتی مشاغل و به کارگیری توانمندیهای مهارتی و تربیتی تاکید داشته است. همچنین، تأکید شده است که برای دستیابی به موفقیتهای آموزشی و تربیتی باید آنها را به صورت مناسب واضح کنیم و از تعامل با شرکتها و بنگاههای بزرگ مالی، مسابقات بینالمللی مهارت و دیپلماسی مهارت استفاده کنیم. برای رسیدن به اهداف بیان شده، سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور روابط حکومتیها و راهبردهای مختلفی را در نظر گرفته که منجر به رشد چشمگیری در ارائه آموزشهای مهارتی، صدور مجوز آموزشگاههای آزاد، تشکیل مسابقات مهارت و سنجش مهارت و صلاحیت حرفهای شده است. از جمله اقدامات اساسی این سازمان مورد تأکید قرار گرفته است تصویب اساسنامه سازمان در پارلمان و اضافه کردن آموزشهای غیررسمی (مهارتی) به آموزشهای رسمی.