رتبه دوم ایران در میان ۱۰ کشور آسیای مرکزی و جنوبی در حوزه پیشرفت زراعت
0 نظر
در این متن آمده است که ایران در حوزه شاخصهای پیشرفت در میان ده کشور آسیای مرکزی و جنوبی رتبه دوم و در بین ۳۶ کشوری که درآمد سرانه متوسط پایینی دارند حائز رتبه سوم شده است. مدیرکل دفتر ترویج دانش و فناوری زراعت بیان میکند که دانش مالی دانش بنیان پایه رشد و توسعه دانش است که برخی کشورها بر پیشرفت بنگاهی و برخی بر پیشرفت افراد و گروهها تکیه دارند. در بخش پیشرفت نظام زراعت باید تعداد نهادها، سازمانها، مؤلفهها و عناصر در ساخت و ساز مدنظر قرار گیرد و به جای رهیافت مبتنی بر فناوری باید به سمت راهبردهای مبتنی بر سیستمی حرکت کنیم.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، عبدالله موم وندی مدیرکل دفتر ترویج دانش و فناوری زراعت مؤسسه آموزش و ترویج زراعت در گفتوگو با رادیو دانش مالی اظهار داشت: در حوزه شاخصهای پیشرفت در میان ده کشور آسیای مرکزی و جنوبی ایران رتبه دوم را به دست آورده و در بین ۳۶ کشوری که درآمد سرانه متوسط پایینی دارند حائز رتبه سوم شده که بهترین جایگاهی است که ایران تا این مطالعات تاریخی به دست آورده است.
موم وندی با تاکید بر اینکه دانش مالی دانش بنیان پایه رشد و توسعه دانش است بیان داشت: برخی کشورها بر پیشرفت بنگاهی تکیه کرده اند و برخی بر نواوری افراد و گروهها تکیه دارند و بعضی هم ترکیبی از این دو را برگزیدند.
وی با اشاره به اینکه در بخش پیشرفت نظام زراعت باید تعداد نهادها، سازمانها، مؤلفهها و عناصر در ساخت و ساز مدنظر قرار گیرد تصریح کرد: به جای رهیافت مبتنی بر فناوری باید به سمت راهبردهای مبتنی بر سیستمی حرکت کنیم تا عناصر مؤلفهها را شناسایی، با تنظیم روابط، ارتباط بین آنها را بررسی و تعارضات احتمالی مورد بررسی قرار گیرد تا به نتیجه مطلوب دست یابیم.
ایران در حوزه شاخصهای پیشرفت در میان ده کشور آسیای مرکزی و جنوبی رتبه دوم را به دست آورده است.
ایران در بین ۳۶ کشوری که درآمد سرانه متوسط پایینی دارند، رتبه سوم را کسب کرده است.
ایران تا کنون بهترین جایگاه را در حوزه پیشرفت به دست آورده است.
دانش مالی دانش بنیان پایه رشد و توسعه دانش است.
برخی کشورها بر پیشرفت بنگاهی تکیه کردهاند و برخی دیگر بر پیشرفت افراد و گروهها.
در بخش پیشرفت نظام زراعت باید تعداد نهادها، سازمانها، مؤلفهها و عناصر در ساخت و ساز مدنظر قرار گیرند.
به جای رهیافت مبتنی بر فناوری باید به سمت راهبردهای مبتنی بر سیستمی حرکت کنیم.
عناصر مؤلفهها باید شناسایی شوند و با تنظیم روابط بین آنها، ارتباط بین آنها بررسی شود.
تعارضات احتمالی مورد بررسی قرار گیرد تا به نتیجه مطلوب دست یابیم.