دیوار وزارت تولیدی برای بازرگانی بین‌الملل ماشین‌آلات راهداری با درآمد ۷ برابری

دیوار وزارت صمت برای واردات ماشین‌آلات راهداری / درآمد ۷ برابری


در همایش آغاز پویش نوروزی «چشم به راهیم»، داریوش امانی رئیس سازمان راهداری ترانزیت بزرگراه‌ای اعلام کرد که پویش سفرهای ایمن در سال گذشته بسیار موفق بوده و با توجه به تجربیات گذشته، امسال نیز این پویش‌ها در تمام استان‌ها و محورهای پرتردد برگزار خواهد شد. وی همچنین اعلام کرد که علاوه بر این پویش‌ها، میزان درآمد و ابلاغات سازمان راهداری افزایش یافته و تلاش برای تخصیص منابع به پروژه‌ها با کمبود مواجه است. امانی همچنین افزود که به دلیل مشکلات اداری وزارت تولیدی، برنامه بازرگانی بین‌الملل ماشین‌آلات راهداری از خارج از کشور عملی نشده است و باید این نیاز با ساخت و ساز داخلی تأمین شود. نقاط حادثه‌خیز نیز توسط سازمان راهداری برطرف شده و اوضاع بین شرکت‌ها، مؤسسات و بانک‌ها شفاف‌سازی شده است.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، داریوش امانی رئیس سازمان راهداری ترانزیت بزرگراه‌ای امروز در همایش آئین سراسری آغاز پویش نوروزی «چشم به راهیم»، گفت: سال گذشته بحث پویش سفرهای ایمن اثر گذار بود و رضایت مردم در نظرسنجی‌ها مورد تأیید بود؛ امسال نیز با توجه به تجربیات گذشته سعی کردیم به صورت یکسان در تمام استان‌ها برگزار شود و کیفیت پویش‌ها برای ما جز الویت‌ها بود.

امانی تاکید کرد: این پویش‌ها در تمام استان‌ها، به خصوص در محورهای پرتردد از امروز (۲۷ اسفندماه) آغاز و تا (۱۲ فروردین) ادامه دار خواهد بود.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: نزدیک ۳۴ هزار میلیارد تومان درآمد و ۳۹ هزار میلیارد تومان ابلاغ داشتیم که نزدیک به ۳۰ هزار میلیارد تومان تخصیص یافته است.

رئیس راهداری ادامه داد: تا پیش‌از سکانداری من در سازمان راهداری ۵ همت درآمد و تخصیص بیش از ۳ همت بوده است اما هم‌اکنون درآمد این سازمان نزدیک به ۷ برابر شده است؛ همچنین در بهره‌وری سازمان راهداری رتبه دوم در کشور است.

امانی از کمبود منبع مالی در این سازمان خبرداد و گفت: در حال حاضر با کمبود منابع برای تخصیص به پروژه‌ها مواجه هستیم که بالغ بر ۱,۸۰۰ میلیارد تومان است.

وی گفت: بنابود تا پیش‌از امسال ثبت سفارش و بازرگانی بین‌الملل ۱۰۰۰ دستگاه ماشین آلات راهداری انجام شود اما به دلیل مشکلات اداری وزارت تولیدی این برنامه عملی نشد. ماباقی نیاز ماشین آلات را از تولیدکنندگان داخلی تأمین خواهیم کرد؛ همچنین ۲۰۰ هرپکو دستگاه خریداری شده است.

رئیس سازمان راهداری افزود: نقاط حادثه خیز ۷۲۴ نقطه بود که ۴۱۲ نقطه امسال برطرف کردیم و ۳۱۳ تا از نقاط را از گذشته مانده بود که برطرف کردیم.

وی در پایان گفت: سازمان راهداری بین شرکت‌ها، مؤسسات و بانک‌ها سازمان راهداری دومین سازمان شفاف‌سازی شد.


پویش‌ها در استان‌ها آغاز شد و کیفیت آن‌ها الویت بود. به خصوص محورهای پرتردد. معاون وزیر راه و شهرسازی درآمد و ابلاغ ۳۴ هزار میلیارد تومان اعلام کرد. رئیس راهداری از کمبود منابع برای پروژه‌ها خبر داد و ۱,۸۰۰ میلیارد تومان از این کمبود صحبت کرد. همچنین ثبت سفارش و بازرگانی بین‌الملل ۱۰۰۰ دستگاه ماشین آلات راهداری به دلیل مشکلات اداری وزارت تولیدی جلوه نیافت. روند برطرف کردن نقاط حادثه خیز نیز ادامه داشت. سازمان راهداری به شفاف‌سازی در سطح دومی از بین شرکت‌ها، مؤسسات و بانک‌ها پرداخت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *