تبادل دانش بین مراکز تحقیقاتی بیرونی

دانش از چاردیواری مراکز تحقیقاتی بیرون آید


وزیر جهاد زراعت در نشست با رئیس و معاونان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج زراعت، بیان کرد که وزارت جهاد زراعت مسئول ساخت و ساز غذای سالم و کافی برای جامعه است. او بیان کرد که برای ساخت و ساز ۱۲ قلم محصول اساسی زراعت به‌روشی که با محدودیت‌های اقلیم خشک و نیمه خشک، منابع منابع آبی و خاک محدود و عقب ماندگی در تامین مالی زراعت همخوانی داشته باشد، نیازمند روشی کارآمد هستیم. وی همچنین بر اهمیت افزایش بهره‌وری در زراعت و استفاده از تحقیقات و پژوهش‌های دانش‌بنیان، استفاده از ظرفیت دانشگاهی و همچنین همکاری با شرکت‌ها و نخبگان فعال در این حوزه تاکید کرد.

به گزارش دیجیاتور، محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد زراعت در نشست با رئیس و معاونان سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج زراعت، گفت: وزارت جهاد زراعت متولی سفره و معیشت مردم است و باید غذای سالم و کافی را در اختیار جامعه قرار دهد.

وزیر جهاد زراعت با اشاره به ۱۲ قلم محصول اساسی زراعت افزود: ما باید این محصولات را با توجه به اقلیم خشک و نیمه خشک، محدودیت منابع منابع آبی و خاک و عقب ماندگی در تامین مالی زراعت، ساخت و ساز کنیم.

نیکبخت با تاکید بر پیشرفت زراعت به رغم محدودیت‌های موجود، ادامه داد: ما راهی به جز زراعت دانش‌بنیان برای افزایش بهره‌وری نداریم و در راه رسیدن به آن ناگزیر از عملیاتی ساختن و کاربردی کردن تحقیق و پژوهش و کشاندن دانش به عرصه مزارع هستیم.

وی با بیان اینکه ۲.۵ درصد مقالات زراعت جهان مربوط به سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج زراعت اظهار کرد: این افتخار باید در پای ساقه گندم، ساخت و ساز بذر و نهاده، فناوری واحد تولیدی و همه زیربخش‌های زراعت تزریق شود و میوه آن که بهره‌وری و فراوانی ساخت و ساز با منابع محدود است، شاکله امنیت غذایی پایدار را بسازد.

نیکبخت دانش‌بنیان کردن زراعت و افزایش بهره‌وری را خواست حاکمیت دانست و گفت: علم را از چاردیواری مراکز تحقیقاتی و پژوهشی بیرون آورید و ردپای تات را در جای جای زیربخش‌های زراعت باقی گذارید.

وزیر جهاد زراعت بر استفاده از ظرفیت دانشگاهی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان انرژی اتمی، هنرستان‌های آموزش و پرورش و کشاورزان پیشرو تاکید کرد.

در این نشست، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان زراعت و نخبگان فعال در این بخش و مالی شدن آنان از راه فروش دانش و فناوری، دیگر توصیه نیکبخت به مسئولان سازمان تات بود.


وزیر جهاد زراعت بر اینکه وزارت جهاد زراعت متولی سفره و معیشت مردم است و باید غذای سالم و کافی را در اختیار جامعه قرار دهد، تاکید کرد.

وزیر جهاد زراعت با اشاره به ۱۲ قلم محصول اساسی زراعت، بیان کرد که ما باید این محصولات را با توجه به اقلیم خشک و نیمه خشک، محدودیت منابع منابع آبی و خاک و عقب ماندگی در تامین مالی زراعت، ساخت و ساز کنیم.

وزیر جهاد زراعت با بیان اینکه ۲.۵ درصد مقالات زراعت جهان مربوط به سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج زراعت است، اظهار کرد که این افتخار باید در پای ساقه گندم، ساخت و ساز بذر و نهاده، فناوری واحد تولیدی و همه زیربخش‌های زراعت تزریق شود و میوه آن که بهره‌وری و فراوانی ساخت و ساز با منابع محدود است، شاکله امنیت غذایی پایدار را بسازد.

وزیر جهاد زراعت دانش‌بنیان کردن زراعت و افزایش بهره‌وری را خواست حاکمیت دانست و گفت که علم را از چاردیواری مراکز تحقیقاتی و پژوهشی بیرون آورید و ردپای تات را در جای جای زیربخش‌های زراعت باقی گذارید.

وزیر جهاد زراعت بر استفاده از ظرفیت دانشگاهی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان انرژی اتمی، هنرستان‌های آموزش و پرورش و کشاورزان پیشرو تاکید کرد.

در این نشست، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان زراعت و نخبگان فعال در این بخش و مالی شدن آنان از راه فروش دانش و فناوری، توصیه نیکبخت به مسئولان سازمان تات بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *