تولیدی گاز، یکی از بزرگترین منابع تامین مالی ملی در کشور است.
0 نظر
در مراسم امضای توافقنامه همکاری مشترک در زمینه بومی سازی تجهیزات و اقلام راهبردی تولیدی گاز، دهقان فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و دانش مالی دانشبنیان رئیسجمهوری اعلام کرد که روابط حکومتی جدی کشور برای توسعه شرکتهای دانش بنیان بزرگ و همکاری با دستگاههای بزرگ کشور برای ساخت و ساز و بومی سازی اقلام کاربردی است. به عنوان بزرگترین سرمایه ملی کشور، حوزه گاز به عنوان یکی از بزرگترین سرمایه ملی کشور مملو از موضوعات فناورانه در بخشهای استحصال گاز، افزایش بهرهوری، ذخیره سازی، کنترل و بهینه سازی مصرف است. از همکاریهای امضا شده در این توافقنامه، که ارزش آن بیش از ۵۰۰ میلیون دلار است، در ۱۲ گروه کالایی کلان سامانه تعریف شده است و با استفاده از تعدادی از کنسرسیوم دانش بنیان پروژهها پیش خواهند رفت. این مقام مسؤول اعلام کرد که امیدوارند تا پایان سال ۱۴۰۴ این ۱۲ قلم در بخش اول اجرایی شوند و مقررات جهش ساخت و ساز هم مکلف کرده است که اقلام راهبردی با بیش از یک میلیارد دلار ارز بری را بومی سازی کنند که امروز در دست اقدام است.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، دهقان فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و دانش مالی دانشبنیان رئیسجمهوری در مراسم امضای توافقنامه همکاری مشترک در زمینه بومی سازی تجهیزات و اقلام راهبردی تولیدی گاز گفت: روابط حکومتی جدی ما برای توسعه شرکتهای دانش بنیان بزرگ تعریف و همکاری با دستگاههای بزرگ کشور برای ساخت و ساز و بومی سازی اقلام کاربردی است.
وی ادامه داد: حوزه گاز نیز به عنوان یکی از بزرگترین سرمایه ملی کشور، مملو از موضوعات فناورانه در بخشهای استحصال گاز، افزایش بهرهوری، ذخیره سازی، کنترل و بهینه سازی مصرف است.
این مقام مسؤول اضافه کرد: در همین راستا موافقتنامهای امضا شد که در ۱۲ گروه کالایی کلان و سامانه تعریف موضوع شده است و ارزش این توافقنامه بیش از ۵۰۰ میلیون دلار است و در هر کدام از این ۱۲ گروه، چندین قلم کالای راهبردی وجود دارد که با استفاده از تعریف چندین کنسرسیوم دانش بنیان این پروژهها پیش خواهد رفت.
معاون علمی، فناوری و دانش مالی دانشبنیان رئیسجمهوری اضافه کرد: امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۴ این ۱۲ قلم در بخش اول را اجرایی کنیم.
به گفته این مقام مسؤول اولین ماده مقررات جهش ساخت و ساز حکومت را مکلف کرده است که اقلام راهبردی که بیش از یک میلیارد دلار ارز بری دارند بومی سازی کنند، اقدامی که امروز در دست اقدام است.
امسال 12 قلم کالا در بخش اول ساخت و ساز موضوع توافقنامه، بومی سازی خواهند شد.