حضور ۹ درصدی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه زراعت

حضور ۹ درصدی شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش کشاورزی


ارژنگ جوادی، قائم‌مقام معاونت برنامه‌ریزی و مالی وزارت جهاد زراعت اعلام کرده است که آنالیزهای انجام شده نشان می‌دهد تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مورد نیاز بخش زراعت زیاد نیست و تنها ۹ درصد از ۹ هزار شرکت دانش‌بنیان در بخش زراعت فعال هستند. وی افزوده که این شرکت‌ها در مجموع ۸۵۴ محصول زراعت ساخت و ساز می‌کنند اما عدم معرفی ظرفیت‌های بخش زراعت برای ورود علم، فناوری و تامین مالی موجب حضور کم شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه است. همچنین اظهار شده که ستاد غذا و زراعت معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانش‌بنیان ریاست جمهوری به دنبال جهت‌دهی شرکت‌های دانش‌بنیان به سمتی است که کشور در آن دچار محدودیت و مشکل است.

به گزارش دیجیاتور، ارژنگ جوادی، قائم‌مقام معاونت برنامه‌ریزی و مالی وزارت جهاد زراعت گفت: آنالیزهای انجام شده نشان می‌دهد تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مورد نیاز بخش زراعت زیاد نیست و رسالت ما این است این شرکت‌ها را به سمت حوزه‌های مورد نیاز که وابستگی داریم، سوق دهیم.

وی افزود: از ۹ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور نزدیک به ۹ درصد در بخش زراعت فعالند که رقم خوبی نیست.

وی با بیان این که ۵۲۴ شرکت دانش‌بنیان با احتساب تجهیزات در بخش‌های مختلف زراعت از جمله زراعت، دام و طیور، ذخایر زمین و شیلات فعال هستند، اظهار کرد: این شرکت‌ها در مجموع در بخش زراعت ۸۵۴ محصول ساخت و ساز می‌کنند.

جوادی ادامه داد: عدم معرفی ظرفیت‌های بخش زراعت برای ورود علم، فناوری و تامین مالی موجب حضور کم شرکت‌های دانش‌بنیان در این حوزه شده است.

وی تصریح کرد: رویداد برترین‌های دانش‌بنیان بخش زراعت در نمایشگاه دائمی بین‌المللی تهران با هدف نشان دادن ظرفیت‌های این بخش و گردش مالی در حوزه دانش‌بنیان زراعت برگزار شده است.

قائم‌مقام معاونت برنامه‌ریزی و مالی وزارت جهاد زراعت در همین حال اذعان کرد: آنالیزها نشان می‌دهد شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش زراعت در حوزه‌هایی مانند منابع آبی، هسته‌های اولیه شیلات، هسته‌های اولیه طیور و دام کمتر حضور دارند.

به گفته وی، ستاد غذا و زراعت معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانش‌بنیان ریاست جمهوری که تازه تأسیس است، به دنبال جهت‌دهی شرکت‌های دانش‌بنیان به سمتی است که کشور در آن دچار محدودیت و مشکل است.


آنالیزهای انجام شده نشان می‌دهد تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مورد نیاز بخش زراعت زیاد نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *