در جشنواره صحنه نمایش فجر، جای «کارگردانان جوان» خالی است.
0 نظر
دومین روز بخش صحنه نمایش خیابانی در چهل و دومین جشنواره بینالمللی صحنه نمایش فجر با حضور گروههای برتر آغاز شد. یکی از گروههای حاضر در این رویداد، گروه شهریار صادقحسنی از استان گیلان و شهرستان لاهیجان است که با نمایش خیابانی “یک آبادی عشق” در این رویداد شرکت میکند. این نمایش بر اساس روایت خیالی مردی است که پس از منازعه تصمیم میگیرد برای کودکان آسیبدیده جایی بسازد و در آبادی خیالی خود زندگی کند. صادق حسنی همچنین اهمیت برگزاری جشنواره صحنه نمایش فجر را برای توانمندسازی صحنه نمایش در استانها و پرورش نسل جدید هنرمندان تاکید کرد. او اظهار امیدواری کرد که این جشنواره بتواند مردم را بیشتر با صحنه نمایش و هنرهای نمایشی آشنا کند.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، بخش صحنه نمایش خیابانی چهلودومین جشنواره بینالمللی صحنه نمایش فجر از دوم بهمن با حضور گروههای برتر صحنه نمایش خیابانی آغاز شد. شهریار صادقحسنی از استان گیلان و شهرستان لاهیجان با نمایش خیابانی «یک آبادی عشق» که در روزهای جمعه ۶ بهمن در برج آزادی و شنبه ۷ بهمن در پهنه رودکی اجرا میشود، در این رویداد حاضر است. صادق حسنی با نمایش«زمستان ۶۶ کجا بودی؟» فعالیتش را آغاز کرده و با کارگردانی نمایشهایی نظیر «تلخک و بالهایش»، «تمنای باران» و «ارسو واچینی» این مسیر را ادامه داده است.
صادق حسنی درباره اثر نمایشی خود در این دوره از جشنواره صحنه نمایش فجر به خبرنگار دیجیاتور گفت: نمایش خیابانی «یک آبادی عشق» بر اساس روایت خیالی مردی است که در منازعه آسیب دیده و به دنبال ساخت آبادی یا مکانی برای کودکان آسیبدیده منازعه است و با رویای خود در آبادی خیالی اش زندگی میکند.
وی همچنین درباره اهمیت برگزاری جشنواره بینالمللی صحنه نمایش فجر عنوان کرد: در این رویداد به عنوان مهمترین و تاثیرگذارترین جشنواره صحنه نمایش کشور آثار بسیاری از هنرمندان برگزیده به اجرا درمیآید، بنابراین میتواند در توانمندسازی صحنه نمایش استانها تاثیر بهسزایی داشته باشد و هنرمندان صحنه نمایش با دیدن آثار یکدیگر در ساخت و ساز آثار جدید خود نگاهی ویژه و خاص به هنرهای نمایشی داشته باشد.
صادق حسنی ادامه داد: این جشنواره همچنین در پرورش نسل جدید تاثیر صدچندانی دارد که البته این ویژگی باید در رویکرد جشنواره گنجانده شود که بر این اساس بخشی به عنوان «کارگردان اولیها» در جشنواره گنجانده شود که نسل جدید خود را بتواند ارزیابیکند اما متاسفانه جای این بخش در جشنواره صحنه نمایش فجر خالی است.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد که چهلودومین جشنواره بینالمللی صحنه نمایش فجر، بتواند مردم را بیشتر و موثرتر با صحنه نمایش و هنرهای نمایشی آشنا کند.
چهلودومین جشنواره بینالمللی صحنه نمایش فجر به ریاست کاظم نظری و دبیری مهدی حامدسقایان، از ۲۷ دی تا ۱۲ بهمن ۱۴۰۲ در تهران در حال برگزاری است.
گروههای برتر صحنه نمایش خیابانی از دوم بهمن با حضور در بخش صحنه نمایش خیابانی چهلودومین جشنواره بینالمللی صحنه نمایش فجر شروع به اجرا کردن نمایشهای خود کردهاند. در این رویداد، شهریار صادقحسنی با نمایش خیابانی «یک آبادی عشق» در برج آزادی و پهنه رودکی حاضر است. صادق حسنی با فعالیتش در این جشنواره، نمایشهایی با عناوین «تلخک و بالهایش»، «تمنای باران» و «ارسو واچینی» نیز را اجرا میکند.
با گفتن واژههایی نظیر “یک آبادی عشق”، “زمستان ۶۶ کجا بودی؟” و “تلخک و بالهایش”، صادق حسنی درباره اثر نمایشی ارائه شده خود در این جشنواره صحبت کرد و تأکید کرد که نمایش خیابانی «یک آبادی عشق» داستانی است درباره یک مرد آسیبدیده در منازعه که در جستجوی ساختن یک آبادی برای کودکان آسیبدیده از منازعه است. او در آبادی خیالی خود زندگی میکند.
صادق حسنی همچنین تأکید کرد که برگزاری جشنواره بینالمللی صحنه نمایش فجر تأثیر بسزایی در توانمندسازی صحنه نمایش استانها خواهد داشت و هنرمندان صحنه نمایش با دیدن آثار یکدیگر میتوانند نگاهی ویژه و خاص به هنرهای نمایشی داشته باشند. او همچنین امیدوار است که این جشنواره بتواند مردم را با صحنه نمایش و هنرهای نمایشی بیشتر و موثرتر آشنا کند.