تشکیل کارگروه برای رفع موانع در اخذ مجوزهای دانش بنیان زراعت

تشکیل کارگروه رفع موانع اخذ مجوز دانش بنیان‌های کشاورزی


امروز دکتر روح الله دهقانی، معاون علمی و فناوری و دانش مالی دانش بنیان رییس جمهور، در حاشیه رویداد نمادیران در حوزه غذا و زراعت به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه مالی دانش بنیان حضور یافت. او اعلام کرد که بیش از ۴۰ شرکت برتر در زمینه غذا و زراعت در نمایشگاه شرکت داشتند و تصریح کرد که برنامه نمایشگاه‌‌های دانش مالی دانش‌بنیان ایران به منظور معرفی توان شرکت ها و بررسی مشکلات و مسائل آنها برگزار می‌شود. همچنین اضافه کرد که معاونت توسعه دانش مالی دانش‌بنیان مسائل و پیشنهادات سیاستی شرکت‌ها را پیگیری خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار دیجیاتور، دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی امروز در حاشیه اولین رویداد نمادیران (دانش بنیان های حوزه غذا و زراعت ) در جمع خبرنگاران با تاکید بر روابط حکومتی توسعه بازار شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه مالی دانش بنیان در معاونت علمی گفت: در این راستا یکی از برنامه‌هایی که اجرا می‌شود، سلسله برنامه های نمادایران یا نمایشگاه‌های دانش مالی دانش‌بنیان ایران است.

معاون علمی ، فناوری و دانش مالی دانش بنیان رییس جمهور افزود: این دوره از نمایشگاه در حوزه دانش مالی دانش‌بنیان حوزه غذا و زراعت بود و میزبان بیش از ۴۰ شرکت برتر این حوزه بودیم.

دهقانی با اشاره به اینکه این تعداد شرکت از میان ۵۴۰ شرکت انتخاب شده اند، گفت: هدف از این برنامه آن بوده است که با حضور وزیر جهاد زراعت توان این شرکت ها معرفی شود و مسائل و مشکلات شرکت ها از نظر توان مالی، مجوزهای عملیات و اجرا و غیره مورد بررسی قرار گیرد.

وی ادامه داد: در رویداد امروز علاوه بر آشنایی با این دستاوردها و رونمایی از برخی محصولات دانش‌بنیان، کارگروه مشترکی با حمایت وزارت جهاد زراعت و معاونت علمی تشکیل خواهد شد که با تشکیل این کارگروه به صورت ماهانه و به طور ویژه موضوع اخذ مجوزها برای شرکت‌های دانش بنیان پیگیری شود؛ چرا که بعضا این شرکت ها زمان زیادی برای دریافت این مجوزها صرف کردند و با راه اندازی این کارگروه مشترک می توان موانع را مرتفع کرد. در صورت همکاری وزارت جهاد زراعت، اولین جلسه این کارگروه تا پایان سال برگزار خواهد شد.

معاون علمی رییس جمهور بیان کرد: همچنین طی صحبت هایی که با شرکت های دانش بنیان داشتیم، متوجه شدیم که اکثر درخواست های آنها صرفا حمایتی نیست بلکه از نوع سیاستی است. آنها درخواست داشتند که سیاستی اجرا شود که برای کشور موثر باشد و در این زمینه حداقل ۷ پیشنهاد سیاستی خوب توسط شرکت ها مطرح شد که این پیشنهادها از سوی معاونت توسعه دانش مالی دانش بنیان معاونت علمی پیگیری خواهد شد.

وی درباره جزییات این روابط حکومتی ها نیز توضیح داد و گفت: این روابط حکومتی ها مربوط به موضوعات خرید از تامین کننده داخلی به جای بازرگانی بین‌الملل، انتقال خط ساخت و ساز بذر و دانش فنی است.


این متن در مورد برنامه‌های نمادایران یا نمایشگاه‌های دانش مالی دانش‌بنیان ایران و معرفی برخی محصولات دانش‌بنیان است. هدف این برنامه از حضور وزیر جهاد زراعت و معرفی شرکت‌ها بوده است و مسائل و مشکلات شرکت‌ها از نظر توان مالی، مجوزهای عملیات و اجرا و غیره مورد بررسی قرار گرفته‌اند. همچنین شرکت‌های دانش بنیان درخواست داشته‌اند که سیاستی اجرا شود که برای کشور موثر باشد و در این زمینه حداقل ۷ پیشنهاد سیاستی خوب به معاونت توسعه دانش مالی دانش بنیان معاونت علمی ارائه شده که پیگیری خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *