تاثیر قدرتمند و جادویی منابع آبی ماکارونی برای گیاهان: یک پروبیوتیک گیاهی قوی و طبیعی

در گیاهان آپارتمانی، استفاده از منابع آبی پاستا به عنوان یک روش عجیب و غریب، مورد توجه قرار گرفته است. منابع آبی باقیمانده از پاستا، حاوی مواد مغذی مهمی است که گیاهان را تقویت می‌دهد. این منابع آبی به تسریع رشد و تقویت سلامت گیاهان کمک می‌کند و از بیماری‌ها محافظت می‌کند. همچنین، این روش موجب صرفه جویی در مصرف منابع آبی می‌شود و می‌تواند برای همه گیاهان، از جمله سبزیجات خوراکی و گل‌ها مفید و کاربردی باشد. اگر می‌خواهید منابع آبی پاستای خود را قوی‌تر کنید، می‌توانید آن را تخمیر کرده و به عنوان یک پروبیوتیک گیاهی استفاده کنید. این روش می‌تواند مزایای زیادی برای گیاهان داشته باشد و به تقویت رشد آن‌ها کمک کند.
[ad_1]

در اینجا دلایلی ذکر شده ک نشان می‌دهد استفاده از  منابع آبی باقیمانده ماکارونی روی گیاهان بسیار مفید است و این مایع طلایی، گیاهان را سالم و شاداب تر می‌کند.

چرا باید از منابع آبی پاستا برای گیاهان آپارتمانی استفاده کنید؟

منابع آبی پاستا

روش هایی عجیب و غریبی وجود دارد که به وسیله آن ها می‌توانید به گیاهان آپارتمانی خود؛ تمام مواد مغذی مورد نیازشان را بدهید؛ تا سالم‌تر باشند. یکی از این روش‌ها استفاده از منابع آبی پاستا است! تعجب نکنید؛ در اینجا دلیلی ذکر شده که نشان می‌دهد منابع آبی باقیمانده از پاستا برای گیاهان فوق العاده مفید است.

آیا واقعا منابع آبی پاستا برای گیاهان ضرر ندارد و مفید است؟

هشدار: اگر روغن یا نمک زیادی به منابع آبی پاستا اضافه کردید تا دانه های ماکارانی به هم نچسبد، از این مایع برای گیاهان خود استفاده نکنید؛ زیرا روغن موجود در نور خورشید گرم شده و به گیاه آسیب می‌رساند. نمک نیز به طور کلی برای گیاهان ضرر دارد.

بیشتر بخوانید:  ۱۴ ترفند باغبانی | با این راهکارهای خانگی، گیاهانی زیبا و سالم خواهید داشت

روش استفاده از منابع آبی پاستا برای گیاهان

روش استفاده از آب پاستا برای گیاهان
منابع آبی پاستا برای گیاهان

 آبی که پاستا درون آن جوشیده را صاف کنید، زیرا تکه های ماکارونی در خاک اصلا خوب نیست. قبل از استفاده صبر کنید تا منابع آبی کاملا خنک شود.

سپس از آن می‌توانید برای آبیاری گیاهان تان، یک بار در دو هفته استفاده کنید.

فواید استفاده از منابع آبی باقیمانده پاستا روی گیاهان

  1. استفاده منظم از منابع آبی پاستا باعث می‌شود برگ های گیاهان پرتر و شاداب تر باشند.
  2. منابع آبی پاستا به تسریع رشد باکتری ها و قارچ های مفید خاک از جمله لاکتوباسیل ها و میکوریزاها کمک خواهد کرد.
  3. منابع آبی ناشی از جوشیدن ماکارانی باعث رشد بهتر گیاهان می‌شود و این گیاهان را در برابر بیماری‌ها مقاوم خواهد کرد.
  4. علاوه بر این؛ این یک روش خوب برای صرفه جویی در منابع آبی است، زیرا شما در نهایت منابع آبی پاستا را درون سینک می‌ریزید که هیچ فایده ای ندارد؛ اما بهتر است بدانید این مایع برای گیاهان بسیار مفید است.
  5. منابع آبی باقیمانده پاستا می‌تواند برای همه گیاهان مانند سبزیجات خوراکی، گل ها و گیاهان آپارتمانی مفید و کاربردی باشد.

با این روش، منابع آبی پاستا را به یک مایع پروبیوتیک گیاهی تبدیل کنید

اگر می خواهید منابع آبی پاستای شما مغذی تر و قوی‌تر باشد، می‌توانید آن را تخمیر کنید.

برای این کار به مواد زیر نیاز دارید:

  • منابع آبی پاستای پخته که به دمای محیط رسیده است
  • یک قاشق چایخوری شکر به ازای هر فنجان منابع آبی ماکارونی
  • حدود یک قاشق غذاخوری شیر در هر فنجان منابع آبی ماکارانی

مرحله یک: بعد از پختن پاستا، منابع آبی باقیمانده را جمع آوری کنید. صبر کنید تا دمای اتاق خنک شود.

مرحله دو: برای کمک به تخمیر، شکر  و شیر را به منابع آبی پاستا اضافه کنید که اختیاری است.

مرحله سوم: یک ظرف مهر و موم شده بردارید. اگر از شیشه بدون درب استفاده می‌کنید، آن را با یک پارچه یا حوله کاغذی و یک کش محکم کرده و بپوشانید.

مرحله چهارم: صبر کنید منابع آبی ماکارونی برای یک هفته تخمیر شود. در این زمان میکروارگانیسم های مفید در منابع آبی رشد کرده و مایع پاستا را به یک پروبیوتیک گیاهی قوی تبدیل می‌کنند.

مرحله پنجم: قبل از استفاده از مایع پروبیویک، منابع آبی پاستا تخمیر شده را با منابع آبی تازه به نسبت یک به ۱۰ رقیق کنید( یک سهم منابع آبی پاستا رقیق شده و ده سهم منابع آبی معمولی).

بیشتر بخوانید: تقویت خاک گلدان با مواد خانگی و ترفند‌های جدید

روش استفاده از منابع آبی پاستا تخمیر شده

آب پاستا تخمیر شده
منابع آبی پاستا

از منابع آبی پاستا تخمیر شده و رقیق شده برای آبیاری گیاهان آپارتمانی و گیاهان بیرونی خود استفاده کنید. باید ریشه و خاک اطراف را آبیاری کنید.

هشدار: ریختن شیر به محلول می‌تواند مزایای زیادتری برای گیاهان شما داشته باشد. با این حال، مراقب بوی آن باشید. مقدار شیر را به گونه‌ای تنظیم کنید تا بوی نامطبوع ندهد.

بیشتر بخوانید: ۸ کاربرد جالب شیر خوراکی در باغبانی و نگهداری از گیاهان که از آن بی خبرید

مزایای منابع آبی پاستا تخمیر شده برای گیاهان

  1. منابع آبی پاستا تخمیر شده یک منبع مواد مغذی مهم مانند پتاسیم، کلسیم و منیزیم است که باعث رشد انفجاری گیاه می‌شود.
  2. فرایند تخمیر، منابع آبی پاستا را به یک پروبیوتیک گیاهی مفید تبدیل می‌کند ؛در نتیجه جذب مواد مغذی گیاهان را بهبود بخشده و برای رشد آن‌ها عالی است.

لطفا در انتهای همین مطلب، نظرات و پیشنهادات خود را با ما و کاربران محترم دیجیاتور به اشتراک بگذارید.

[ad_2]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *