افزایش همکاری فناورانه ازبکستان با ایران به حد یک میلیون دلار

افزایش سطح همکاری فناورانه ازبکستان با ایران تا یک میلیون دلار


در این متن، ذکر می‌شود که فریدالدین نصریوف با حضور در نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی مواد و تست و آزمون، دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی را بررسی کرده است. او اعلام کرد که هدف این بازدید بررسی فناوری‌های جدید ایران و ارزیابی آن‌ها بر اساس نیازهای جمهوری ازبکستان است. همچنین سفیر جمهوری ازبکستان اعلام کرده است که همکاری‌های فناورانه بین این دو کشور در حوزه‌های زراعت و نساجی در سال گذشته تا حدود ۵۰۰ میلیون دلار بوده است و قصد دارند این میزان را به یک میلیون دلار افزایش دهند.

به گزارش دیجیاتور به نقل از معاونت علمی، فناوری و دانش مالی دانش بنیان ریاست جمهوری، فریدالدین نصریوف ظهر امروز با حضور در یازدهمین نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی مواد و تست و آزمون، از نزدیک از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه تجهیزات ایرانی بازدید کرد.

وی در حاشیه این بازدید گفت: برای حضور در این نمایشگاه هیأتی از جمهوری ازبکستان آمدند تا با فناوری‌های جدیدی که از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی عرضه شده است، آشنا شویم.

نصریوف خاطر نشان کرد: هدف ما از این بازدید این است که در صورتی که فناوری منطبق بر نیازهای ما عرضه شده باشد، مورد ارزیابی قرار دهیم تا بتوانیم این فناوری‌ها را به کشور جمهوری ازبکستان منتقل کنیم.

سفیر جمهوری ازبکستان، خاطر نشان کرد: در سال گذشته (۲۰۲۳) همکاری ما با ایران در حوزه‌های مختلف فناوری حدود ۵۰۰ میلیون دلار بوده است و برنامه داریم که این میزان را به یک میلیون دلار افزایش دهیم.

وی این همکاری‌ها را اقدامی مؤثر برای هر دو کشور ایران و ازبکستان توصیف کرد و یادآور شد: اولویت‌های همکاری فناورانه ما با ایران در حوزه‌های زراعت و نساجی است.


در این متن، فریدالدین نصریوف از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه تجهیزات آزمایشگاهی مواد و تست و آزمون مطلع شده است. وی برای آشنایی با فناوری‌های جدید ایرانی در این حوزه، یک هیأت از ازبکستان به نمایشگاه آمده است. هدف آنان از این بازدید موازی با نیازهای آنان است و در صورتی که فناوری‌های مناسب عرضه شده باشد، قصد دارند آن را به کشور خود منتقل کنند. سفیر ازبکستان همچنین اعلام کرده است که همکاری‌های فناورانه بین ایران و ازبکستان در سال گذشته حدود ۵۰۰ میلیون دلار بوده است و این میزان را قصد دارند افزایش دهند. همچنین، همکاری‌های فناورانه بین دو کشور در حوزه‌های زراعت و نساجی اولویت دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *