ترقی بهرهوری: برای خلاص شدن از تلفات در ساخت و ساز و مصرف انرژی
![افزایش بهرهوری راه نجات از ناترازی در تولید و مصرف انرژی](http://digiator.ir/wp-content/uploads/2024/01/ترقی-بهرهوری-برای-خلاص-شدن-از-تلفات-در-ساخت-و-800x300.jpg)
0 نظر
در نشست بررسی بهرهوری دستگاههای اجرایی، مهدی علیمددی، معاون وزیر منابع هیدروکربن ایران، به اهمیت تولیدی منابع هیدروکربن و گاز در دانش مالی کشور اشاره کرده است. او بیان کرده است که تولیدی منابع هیدروکربن و گاز یکی از بزرگترین مزیتهای نسبی ایران است و افزایش بهرهوری در این تولیدی میتواند به توسعه و رشد سایر بخشهای مالی کشور کمک کند. همچنین، علیمددی با اشاره به مکانهای نفتی و گازی کشور، نقش سرمایه انسانی، منابع مالی، فناوری و سازماندهی را در توسعه تولیدی منابع هیدروکربن برجسته دانسته است. در ادامه، وی به افزایش بهرهوری در این تولیدی تا زنجیره ارزش آن اشاره کرده و معضل کمبود تامین مالی و فناوری را بر دوش منابع انسانی برمیشمارد. علی مددی با اشاره به ایثارگری کارکنان تولیدی منابع هیدروکربن و مزیت بزرگ آن، نیازمندی به بهبود نظام اداری، مالی و استخدامی این تولیدی را برای افزایش بهرهوری و افزایش مزایای متناسب با آن بیان کرده است.
به گزارش دیجیاتور به نقل از وزارت منابع هیدروکربن، مهدی علیمددی بعدازظهر دیروز (سهشنبه، دهم بهمنماه) در نشست بررسی بهرهوری دستگاههای اجرایی با اشاره به ارتباط نزدیک و خوب سازمان ملی بهرهوری ایران و وزارت منابع هیدروکربن در دو سال اخیر گفت: تولیدی منابع هیدروکربن و گاز یکی از بزرگترین مزیتهای نسبی کشورمان بهشمار میآید که در صورت افزایش بهرهوری در این تولیدی میتوان شاهد شکوفایی عظیمی در دانش مالی و دیگر بخشهای کشور بود.
وی با بیان اینکه ایران تاکنون دارای ۱۸۹ میدان نفتی و گازی شناختهشده در کشور است که هماکنون نزدیک به ۱۰۰ میدان آن تحت بهرهبرداری و توسعه قرار گرفته، افزود: فعالیتهای تولیدی منابع هیدروکربن حول چهار محور اساسی یعنی سرمایه انسانی، منابع مالی، فناوری و سازماندهی است.
معاون وزیر منابع هیدروکربن در توسعه سازماندهی و سرمایه انسانی ریشه نجات دانش مالی بهخصوص ناترازی در ساخت و ساز و مصرف انرژی در ایران را افزایش بهرهوری دانست و اظهار کرد: افزایش بهرهوری در تولیدی منابع هیدروکربن باید از ابتدا تا انتهای زنجیره ارزش اعمال شود.
علیمددی ادامه داد: خوشبختانه در سالهای اخیر در حکومت مردمی سیزدهم در زمینه افزایش ساخت و ساز منابع هیدروکربن و گاز به موفقیتهای خیرهکنندهای دست یافتهایم، اما در زمینه کاهش مصرف و بهینهسازی مصرف انرژی توفیقهای کمتری داشتهایم.
بار اصلی تولیدی منابع هیدروکربن بر دوش منابع انسانی
وی تصریح کرد: بار اصلی کمبود تامین مالی و فناوری در سالهای اخیر بر دوش منابع انسانی تولیدی منابع هیدروکربن بوده است. با وجود نگاه کریمانه حکومت مردمی سیزدهم به بخش منابع انسانی و افزایشهای قابل توجه در حقوق و مزایا، اما تورم سالانه سبب شده این افزایشها آنچنان به چشم نیاید. کارکنان تولیدی منابع هیدروکربن با وجود همه مشکلات و کمبودها با روحیه دلاوری و ازخودگذشتگی پای کار هستند و این موضوعها هیچ خللی در کارشان ایجاد نخواهد کرد.
معاون وزیر منابع هیدروکربن در توسعه سازماندهی و سرمایه انسانی با بیان اینکه حدود نیمی از کارکنان تولیدی منابع هیدروکربن شرایط ایثارگری دارند و این موضوع یکی از مزیتهای بزرگ تولیدی منابع هیدروکربن بهشمار میآید، اظهار کرد: نظام اداری، مالی و استخدامی تولیدی منابع هیدروکربن باید به سمت افزایش بهرهوری برود و هر جا بهرهوری بیشتر بود به کارکنان آن بخش دستمزد بیشتری برای افزایش انگیزه داده شود.
مهدی علی مددی در نشست بررسی بهره وری دستگاههای اجرایی اظهار داشت که تولیدی منابع هیدروکربن و گاز یکی از بزرگترین مزایای نسبی کشور به حساب میآید و در صورت افزایش بهره وری در این تولیدی، شاهد شکوفایی عظیمی در دانش مالی و بخشهای دیگر کشور خواهیم بود. او افزود که فعالیتهای تولیدی منابع هیدروکربن حول چهار محور اساسی سرمایه انسانی، منابع مالی، فناوری و سازماندهی است. به علاوه، ایران در حال حاضر دارای ۱۸۹ میدان نفتی و گازی است، که نزدیک به ۱۰۰ میدان آن در حال بهره برداری و توسعه قرار دارند. علی مددی بیان کرد که بار اصلی تولیدی منابع هیدروکربن بر دوش منابع انسانی است و کمبود تامین مالی و فناوری بر دوش آنها بوده است. او همچنین تاکید کرد که باید به سمت افزایش بهره وری در نظام اداری، مالی و استخدامی تولیدی منابع هیدروکربن حرکت کرد و به کارکنانی که بهرهوری بیشتری ارائه میدهند، دستمزد بیشتری داده شود.