افتتاح و بهره‌برداری حدود ۵۰۰۰ پروژه در بخش زراعت در دهه فجر

افتتاح و بهره‌برداری نزدیک به ۵۰۰۰ پروژه بخش کشاورزی در دهه فجر


در ایام دهه فجر امسال، ۴۹۱۹ پروژه بخش زراعت با صرف اعتباری معادل ۴۰۰ هزار و ۲۹۴ میلیارد ریال افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد. این پروژه‌ها برای ۱۳۱ هزار و ۸۲۷ نفر اشتغال ایجاد می‌کنند، که از این میزان برای ۷۳ هزار و ۹۸ نفر به صورت مستقیم و برای ۵۸ هزار و ۷۲۹ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد می‌شود. بیشترین پروژه‌های قابل افتتاح در استان‌ها نیز برای سازمان جهاد زراعت استان سیستان و بلوچستان، سازمان جهاد زراعت استان خراسان رضوی و سازمان جهاد زراعت استان کرمان است. اعتبارات هزینه شده پروژه‌ها نیز به بخش باغبانی، صنایع زراعت، بخش شیلات و آبزی‌پروری تقسیم شده است. در رتبه‌بندی استانی اعتبارات هزینه شده، استان هرمزگان، آذربایجان غربی و تهران در رتبه‌های برتر قرار دارند.

به گزارش دیجیاتور، سیدمجید موسوی، مشاور وزیر جهاد زراعت در خصوص پروژه‌های قابل افتتاح بخش زراعت کشور در ایام دهه فجر امسال، گفت: در این ایام ۴۹۱۹ پروژه بخش زراعت با صرف اعتباری معادل ۴۰۰ هزار و ۲۹۴ میلیارد ریال و بهره‌مندی ۲۸۱ هزار و ۵۰۲ خانوار افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه پروژه‌های قابل افتتاح برای ۱۳۱ هزار و ۸۲۷ نفر اشتغال ایجاد خواهد کرد، افزود: از این میزان برای ۷۳ هزار و ۹۸ نفر به صورت مستقیم و برای ۵۸ هزار و ۷۲۹ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد خواهد شد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد زراعت با اعلام اینکه ۲۸۴۹ پروژه یعنی بیش از نیمی از طرح‌های قابل افتتاح معادل ۵۷.۹ درصد مربوط به بخش منابع آبی و خاک است، گفت: بخش باغبانی با ۶۲۹ پروژه ۱۲.۸ درصد و ذخایر زمین با ۳۵۵ پروژه ۷.۲ درصد پروژه‌های قابل افتتاح بخش زراعت را به خود اختصاص می‌دهند.

به گفته مشاور وزیر جهاد زراعت، بیشترین پروژه‌های قابل افتتاح در استان‌ها در این ایام نیز به ترتیب در سازمان جهاد زراعت استان سیستان و بلوچستان با ۸۷۶ پروژه، سازمان جهاد زراعت استان خراسان رضوی با ۵۳۱ پروژه و سازمان جهاد زراعت استان کرمان با ۳۴۶ پروژه است.

موسوی همچنین به رتبه‌بندی اعتبارات هزینه شده پروژه‌ها اشاره و تصریح کرد: ۱۰۶ هزار و ۲۶۹ میلیارد ریال اعتبار معادل ۲۶.۵ درصد مربوط به بخش باغبانی، ۹۸ هزار و ۲۳۱ میلیارد ریال اعتبار معادل ۲۴.۵ درصد مربوط به صنایع زراعت و ۷۰ هزار و ۱۹۹ میلیارد ریال اعتبار معادل ۱۷.۵ مربوط به بخش شیلات و آبزی‌پروری است.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد زراعت در خصوص رتبه‌بندی استانی اعتبارات هزینه شده نیز گفت: سازمان جهاد زراعت استان هرمزگان با هزینه‌کرد ۱۴۶ هزار و ۵۴ میلیارد ریال اعتبار ۳۶ درصد، سازمان جهاد زراعت استان آذربایجان غربی با ۲۰ هزار و ۹۲۵ میلیارد ریال ۵.۳ درصد و سازمان جهاد زراعت استان تهران با ۱۹ هزار و ۴۰۱ میلیارد ریال ۴.۵ درصد اعتبارت را به خود اختصاص داده‌اند.


در ایام دهه فجر امسال، 4919 پروژه بخش زراعت با صرف اعتباری معادل 400 هزار و 294 میلیارد ریال و بهره‌مندی 281 هزار و 502 خانوار افتتاح و به بهره‌برداری رسید. این پروژه‌ها برای 131 هزار و 827 نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می‌کند. بیشترین پروژه‌های قابل افتتاح در استان‌ها در سازمان جهاد زراعت استان سیستان و بلوچستان با 876 پروژه، سازمان جهاد زراعت استان خراسان رضوی با 531 پروژه و سازمان جهاد زراعت استان کرمان با 346 پروژه است. اعتبارات هزینه شده برای پروژه‌ها به ترتیب بخش باغبانی، صنایع زراعت و بخش شیلات و آبزی‌پروری تقسیم می‌شود. در رتبه‌بندی استانی اعتبارات هزینه شده، سازمان جهاد زراعت استان هرمزگان با هزینه‌کرد 146 هزار و 54 میلیارد ریال اعتبار 36 درصد، سازمان جهاد زراعت استان آذربایجان غربی با 20 هزار و 925 میلیارد ریال 5.3 درصد و سازمان جهاد زراعت استان تهران با 19 هزار و 401 میلیارد ریال 4.5 درصد اعتبارت را به خود اختصاص داده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *