شروع عملیات اجرایی حفاری فیبر نوری آسیاتک در استان سمنان

آغاز عملیات اجرایی حفاری فیبر نوری آسیاتک در استان سمنان

0 نظر


در این متن، اعلام شده است که عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری در شهرستان مهدی‌شهر شروع شده و در سه شهر گرمسار، سمنان و دامغان ادامه خواهد داشت. با تکمیل این پروژه، بیش از ۱۶۹ هزار خانوار در استان سمنان به شبکه فیبر نوری متصل خواهند شد. همچنین افتتاح پروژه زیرساختی فیبر نوری مهدی‌شهر با حضور مدیران آسیاتک، شهردار سمنان و مدیرکل مخابرات و تکنولوژی مخابرات استان سمنان انجام شد. شهردار سمنان در این نشست به اهمیت اجرای پروژه‌های زیرساخت شهر اشاره کرده و اعلام کرده است که با استفاده از تخصص و توانایی شرکت آسیاتک، شهر سمنان به شبکه فیبر نوری مجهز می‌شود. همچنین قراردادی با شرکت آسیاتک منعقد شده است تا به توسعه پروژه کمک کند. در ادامه، مدیرکل مخابرات و تکنولوژی مخابرات استان سمنان اعلام کرده است که عملیات حفاری در شهرستان مهدی‌شهر آغاز و به زودی عملیات اجرایی فیبر نوری در سه شهر گرمسار، سمنان و دامغان آغاز می‌شود و امیدوار است که تا سال آینده این پروژه به بهره‌برداری برسد. بر اساس اعلام ارتباطات سازمانی آسیاتک، هدف این شرکت پوشش چهار میلیون خانوار است و سهم استان سمنان ۱۶۹ هزار و ۷۵۵ خانوار است که با تکمیل آن دسترسی ارتباطی خانواده‌ها تا ۱۰۰ برابر توسعه پیدا می‌کند. تاکید شده است که این مطلب یک خبر آگهی است و دیجیاتور در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

به گزارش بازرگانی دیجیاتور، عملیات اجرایی این پروژه از شهرستان مهدی‌شهر شروع شده و به زودی در سه شهر گرمسار، سمنان و دامغان پیگیری می‌شود. با تکمیل این پروژه بیش از ۱۶۹ هزار خانوار استان سمنان به شبکه فیبر نوری متصل می‌شوند.

افتتاح پروژه زیرساختی فیبر نوری مهدی‌شهر، با حضور مدیران آسیاتک، حسین موسوی، شهردار سمنان، سید یاسر حسن‌پور، مدیرکل مخابرات و تکنولوژی مخابرات استان سمنان انجام گرفت.

شهردار سمنان در این نشست به اهمیت اجرای پروژه‌های زیرساخت شهر اشاره کرد و گفت: «امروزه ضرورت بهره‌مندی شهروندان از تکنولوژی‌های به‌روز و پیشرفته بر کسی پوشیده نیست، ما در مجموعه سازماندهی شهری، تلاش‌های زیادی را برای ایجاد زیرساخت‌های مناسب این کار فراهم کرده‌ایم. به تازگی قراردادی با شرکت آسیاتک به امضا رسید تا با استفاده از تخصص و توانایی این شرکت شهر سمنان به شبکه فیبر نوری مجهز شود».

سید یاسر حسن‌پور، مدیرکل مخابرات و تکنولوژی مخابرات استان سمنان نیز گفت: «عملیات حفاری در شهرستان مهدی‌شهر آغاز شده است و به‌زودی عملیات اجرایی فیبر نوری در شهرهای گرمسار، سمنان و دامغان آغاز می‌شود. خوشبختانه تمامی تفام‌ها و زمینه‌ها برای اجرای سریع این پروژه فراهم است و امیداوریم که تا سال آینده این پروژه به بهره‌برداری برسد».

آغاز عملیات اجرایی حفاری فیبر نوری آسیاتک در استان سمنان

ارتباطات سازمانی آسیاتک اعلام کرده است: «از ابتدای حکومت سیزدهم هدف گذاری جدیدی برای دسترسی ۲۰ میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری صورت گرفت. برای اجرای این پروژه ۱۰ اپراتور در نظر گرفته شدند تا با تقسیم شهرها و استان‌های کشور، هر کدام در یک منطقه جغرافیایی به توسعه پروژه کمک کنند. هدف ما در آسیاتک پوشش چهار میلیون خانوار است که از این رقم ۱.۵ میلیون خانوار در کلانشهرها و ۲.۵ میلیون در شهرها و مراکز استان‌ها خواهند بود. بر این اساس سهم استان سمنان ۱۶۹ هزار و ۷۵۵ خانوار است که با تکمیل آن طی دو سال آینده، دسترسی ارتباطی خانواده‌ها تا ۱۰۰ برابر توسعه پیدا می‌کند».

اولین عملیات اجرایی پروژه فیبر نوری آسیاتک در مهر ماه سال ۱۴۰۱ در شهر چالوس استان مازندران شروع شد. این پروژه در اردیبهشت سال جاری با دسترسی بیش از ۳۰ هزار خانوار این شهر به شبکه جهانی پرسرعت مبتنی بر فیبر نوری (FTTH) با ظرفیت ۹۳۰ مگابیت بر ثانیه تکمیل و به پایان رسید.

برای کسب اطلاعات بیشتر لطفاً به وبسایت رسمی آسیاتک مراجعه کنید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و دیجیاتور در محتوای آن هیچ نظری ندارد.


با اجرای پروژه زیرساختی فیبر نوری مهدی‌شهر، بیش از ۱۶۹ هزار خانوار استان سمنان به شبکه فیبر نوری متصل خواهند شد. این پروژه از شهرستان مهدی‌شهر شروع شده و به زودی در سه شهر گرمسار، سمنان و دامغان پیگیری می‌شود. افتتاح پروژه با حضور مدیران آسیاتک، حسین موسوی، شهردار سمنان، سید یاسر حسن‌پور، مدیرکل مخابرات و تکنولوژی مخابرات استان سمنان انجام گرفت. شهردار سمنان در این نشست اهمیت اجرای پروژه‌های زیرساخت شهر را بیان کرد و بیان کرد که امروزه ضرورت بهره‌مندی شهروندان از تکنولوژی‌های به‌روز و پیشرفته بر کسی پوشیده نیست و تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های مناسب انجام شده است. از ابتدای حکومت سیزدهم هدف گذاری جدیدی برای دسترسی ۲۰ میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری صورت گرفته و برای اجرای این پروژه ۱۰ اپراتور در نظر گرفته شده است. هدف پوشش چهار میلیون خانوار است که از این رقم ۱.۵ میلیون خانوار در کلانشهرها و ۲.۵ میلیون در شهرها و مراکز استان‌ها خواهند بود. سهم استان سمنان ۱۶۹ هزار و ۷۵۵ خانوار است که با تکمیل آن طی دو سال آینده، دسترسی ارتباطی خانواده‌ها تا ۱۰۰ برابر توسعه پیدا می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *