ساخت و ساز نانوسیم و نانوکود در ایران
0 نظر
محسن جهانشاهی، رییس پارک علم و فناوری زراعت و ذخایر زمین کشور، درباره ظرفیت استقرار شرکتهای دانشبنیان در این پارک صحبت کرد. وی اشاره کرد به تعداد ۵۰۰ شرکت دانشبنیان که در این پارک فعالیت میکنند و در سال گذشته بیش از یک هزار میلیارد ریال فروش داشتند. این شرکتها در بستهبندی مواد غذایی و هوشمندسازی زراعت از فناوریهای نوین استفاده میکنند. جهانشاهی امیدوار است تا پارک علم و فناوری زراعت و ذخایر زمین کشور سهم خود را در نفوذ دانش و فناوری به ۱۰ تا ۱۵ درصد کل کشور افزایش دهد. وی همچنین به امکان استفاده از AI در هوشمندسازی محصولات زراعت تا زمانی که شرکتها به سطحی از فناوری برسند، اشاره کرد. پارک علم و فناوری زراعت و ذخایر زمین کشور در سال گذشته سیزده دهکده فناوری و پیشرفت راهاندازی کرده است. جهانشاهی بیان کرد که پارکهای دستگاهی در صدور مجوزها به هستهها و شرکتهای فناور کمک میکنند و برای فعالان حوزه زراعت بازار خوبی فراهم میکنند. او افزود که فناورانی که در پارکهای علم و فناوری مستقر میشوند به سطح بالایی از دانش دسترسی دارند و میتوانند در بخش زراعت از فناوریهای هستهای مانند فناوریهای نانو، بی و و AI استفاده کنند. از فناوری قدرت اتمی هم در حوزه زراعت میتوان بهرهبرداری کرد مانند موضوعات شور زدایی، تصفیه پساب و بهزراعی و بهنژادی و پلاسمای سرد.
به گزارش دیجیاتور، محسن جهانشاهی، رییس پارک علم و فناوری زراعت و ذخایر زمین کشور، به ظرفیت استقرار دو هزار شرکت دانشبنیان در این پارک اشاره کرد و گفت: حدود ۵۰۰ شرکت دانشبنیان در این پارک مستقر هستند که در سال گذشته بیش از یک هزار میلیارد ریال فروش محصول داشتهاند.
وی میزان اشتغالزایی این شرکتها را به صورت مستقیم و غیرمستقیم ۸ تا ۱۰ هزار شغل برشمرد و اظهار امیدواری کرد: این پارک سهم خود در نفوذ دانش و فناوری را به زودی به ۱۰ تا ۱۵ درصد کل کشور برساند.
وی مهمترین دستاورد این شرکتها را در استفاده از فناوریهای نوین در بستهبندی مواد غذایی و هوشمندسازی زراعت عنوان کرد و گفت: ساخت و ساز نانوسم و نانوکود بخشی از فعالیتهای شرکتهای دانشبنیان مستقر در این پارک است.
رییس پارک علم و فناوری زراعت و ذخایر زمین اظهار امیدواری کرد؛ با استفاده از فناوریهای نوین توسط شرکتهایی که در مجموعه پارک و دهکدههای سراسر کشور مستقر هستند، بتوان از AI در هوشمندسازی تمام محصولات زراعت بهره بهتری برد.
وی با اشاره به راهاندازی پارک فناوری استان البرز در سال گذشته اعلام کرد: ۱۳ دهکده فناوری و پیشرفت زیر نظر این پارک در کشور راهاندازی شده است.
جهانشاهی به قابلیت راهیابی شرکتهای دانشبنیان در این پارک اشاره کرد و افزود: این دهکدهها برای بهرهگیری از دانش روز و ارتقای سطح فناوری در زمینه خدمات زراعت فعال شده است.
به گفته وی، شرکتهای دانشبنیان و هستههای فناوری که در مراکز رشد فعالیت میکنند در صورتی که به سطحی از فناوری برسند میتوانند وارد پارکهای علم و فناوری شوند.
رییس پارک علم و فناوری زراعت و ذخایر زمین کشور با بیان اینکه در کشور سه نوع پارک استانی، دانشگاهی و دستگاهی فعالیت میکنند، اظهار کرد: پارکهای دستگاهی در صدور مجوزها به هستهها و شرکتهای فناور فعال در حوزه زراعت کمک میکنند و میتواند بازار خوبی هم در اختیار فعالان این بخش بگذارند.
وی گفت: بخش زیادی از فناوران که در پارکهای علم و فناوری مستقر میشوند در سطح بالایی از دانش هستند که یکی از سطوح دانش در بخش فناوریهای هستهای است که از آنها همچون فناوریهای نانو، بی و و AI که رونق خوبی نیز یافتهاند در بخش زراعت استفاده کرد.
جهانشاهی افزود: از فناوری قدرت اتمی میتوان در سطوح مختلف حوزه زراعت همچون ذخایر زمین و منابع آبی به صورت مستقیم و غیرمستقیم همچون موضوعات شور زدایی و تصفیه پساب، بهزراعی و بهنژادی و پلاسمای سرد بهره برد.
در این متن آمده است که حدود ۵۰۰ شرکت دانشبنیان در پارک علم و فناوری زراعت و ذخایر زمین فعالیت میکنند و در سال گذشته بیش از یک هزار میلیارد ریال فروش داشتند. این شرکتها با اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم از ۸ تا ۱۰ هزار شغل برخوردار هستند و پارک علم و فناوری زراعت و ذخایر زمین کشور هدف دارد تا سهم خود در نفوذ دانش و فناوری را به ۱۰ تا ۱۵ درصد کل کشور افزایش دهد. شرکتهای دانشبنیان در این پارک در استفاده از فناوریهای نوین در بستهبندی مواد غذایی و هوشمندسازی زراعت فعالیت میکنند و ساخت و ساز نانوسم و نانوکود بخشی از فعالیت این شرکتهاست. هدف پارک علم و فناوری زراعت و ذخایر زمین کشور استفاده از فناوریهای نوین برای هوشمندسازی تمام محصولات زراعت است. پارک فناوری استان البرز نیز ۱۳ دهکده فناوری و پیشرفت راهاندازی کرده است. شرکتهای دانشبنیان و هستههای فناوری که در مراکز رشد فعالیت میکنند، در صورتی که به سطحی از فناوری برسند، میتوانند وارد پارکهای علم و فناوری شوند. پارک علم و فناوری زراعت و ذخایر زمین کشور سه نوع پارک استانی، دانشگاهی و دستگاهی راه اندازی کرده است و پارکهای دستگاهی در صدور مجوزها به هستهها و شرکتهای فناور فعال در حوزه زراعت کمک میکنند. از فناوری قدرت اتمی میتوان در حوزههای مختلف زراعت مانند ذخایر زمین و منابع آبی استفاده کرد.