محو حاکمیت ۳۱ هکتار از دریاکنار و رودخانه‌های استان تهران

رفع تصرف ۳۱ هکتار از حریم و بستر رودخانه‌های استان تهران


با تلاش مأموران گشت و بازرسی منابع منابع آبی استان تهران و اخذ حکم قضائی، تا کنون 31 هکتار از اراضی بستر و حریم رودخانه‌های استان تهران رفع تصرف شده است. بیشترین تعداد رفع تصرف مربوط به امورهای منابع منابع آبی شهرستان‌های فیروزکوه، پاکدشت و شهریار بوده است. این عملیات اجرایی با همکاری حوزه قضائی و نیروی انتظامی انجام شده و تأثیر بسزایی در رفع مزاحمت از بستر رودخانه‌ها و ایجاد شرایط عبور ایمن سیلاب دارد. همچنین تاکنون اقدامات صورت گرفته تا برای 777.51 هکتار از اراضی حریم و بستر رودخانه‌های استان تهران سند مالکیت صادر شود، تا صیانت از انفال و حفظ شرایط طبیعی رودخانه‌ها و عبور ایمن سیلاب ممکن شود. با اخذ سند مالکیت برای اراضی بستر مجاری منابع آبی‌های سطحی و تثبیت مالکیت حکومت، هر گونه سو استفاده احتمالی برای تصرفات بستر و حریم منتفی می‌شود. شرکت منابع آبی منطقه‌ای تهران نیز بر حسب وظیفه و با هدف توزیع عادلانه منابع آبی، با هرگونه تصرف بستر و حریم رودخانه‌ها جدی برخورد خواهد کرد و با متخلفان قاطعانه طبق مقررات برخورد می‌شود.

به گزارش دیجیاتور به نقل از شرکت منابع آبی منطقه‌ای تهران، ” بهزاد پارسا” با بیان این مطلب اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون با تلاش مأموران گشت و بازرسی امورهای منابع منابع آبی استان تهران و با اخذ حکم قضائی، ۳۱ هکتار از اراضی بستر و حریم رودخانه‌های استان تهران رفع تصرف و از ید متصرفین خارج شد.

پارسا افزود: بیشترین تعداد رفع تصرف انجام شده در این بازه زمانی مربوط به امورهای منابع منابع آبی شهرستان‌های فیروزکوه، پاکدشت و شهریار بوده که اقدامات لازم برای رفع تصرف اراضی این محدوده صورت گرفته است.

این مقام مسئول با تأکید بر لزوم رفع تصرف مستحدثات غیرمجاز در حریم و بستر رودخانه‌ها گفت: این عملیات اجرایی مهم که با همکاری حوزه قضائی و نیز نیروی انتظامی انجام می‌شود تأثیر بسزایی در رفع مزاحمت از بستر رودخانه و مسیل و ایجاد شرایط عبور ایمن سیلاب دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون نیز نسبت به صدور سند مالکیت برای ۷۷۷.۵۱ هکتار از اراضی حریم و بستر رودخانه‌های استان تهران اقدامات لازم انجام شده که این امر موجب صیانت از انفال و حفظ شرایط طبیعی رودخانه و عبور ایمن سیلاب می‌شود، افزود: بر اساس تفاهم نامه فی ما بین وزارت نیرو و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و جلسات استانی و شهرستانی برگزار شده با دبیرخانه شورای حفظ حقوق بیت المال و همچنین پیگیری‌های مستمر انجام شده توسط شرکت منابع آبی منطقه‌ای تهران مقرر است در چارچوب ضوابط و مقررات جاری در خصوص اخذ سند مالکیت برای بستر رودخانه‌های واقع در شهرستان‌های استان تهران اقدام شود.

پارسا همچنین اضافه کرد: با اخذ سند مالکیت برای اراضی بستر مجاری منابع آبی‌های سطحی و با تثبیت مالکیت حکومت به تولیت وزارت نیرو (شرکت منابع آبی منطقه‌ای تهران)، امکان هر گونه سو استفاده احتمالی برای تصرفات بستر و حریم منتفی می‌شود.

مدیر عامل شرکت منابع آبی منطقه‌ای تهران در پایان با تاکید بر اینکه این شرکت بر حسب وظیفه و در راستای اجرای مقررات توزیع عادلانه منابع آبی، با هرگونه تصرف بستر و حریم رودخانه‌ها به طور جدی برخورد خواهد کرد، خاطر نشان کرد: همکاران ما برای حفظ بستر و حریم رودخانه‌ها در مقابل سودجویان از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد و با متخلفان قاطعانه طبق مقررات برخورد می‌شود.


رفع تصرف 31 هکتار اراضی بستر و حریم رودخانه‌های استان تهران با تلاش مأموران گشت و بازرسی امورهای منابع منابع آبی صورت گرفته است. بیشترین تعداد رفع تصرف در امورهای منابع منابع آبی شهرستان‌های فیروزکوه، پاکدشت و شهریار انجام شده است. رفع تصرف مستحدثات غیرمجاز در حریم و بستر رودخانه‌ها تأثیر بسزایی در رفع مزاحمت از بستر رودخانه و مسیل و ایجاد شرایط عبور ایمن سیلاب دارد. نسبت به صدور سند مالکیت برای 777.51 هکتار اراضی حریم و بستر رودخانه‌ها نیز اقدامات لازم انجام شده است که این امر موجب صیانت از انفال و حفظ شرایط طبیعی رودخانه و عبور ایمن سیلاب می‌شود. با اخذ سند مالکیت برای اراضی بستر مجاری منابع آبی‌های سطحی و با تثبیت مالکیت حکومت به تولیت وزارت نیرو (شرکت منابع آبی منطقه‌ای تهران)، امکان هر گونه سو استفاده احتمالی برای تصرفات بستر و حریم منتفی می‌شود. شرکت منابع آبی منطقه‌ای تهران با توجه به وظیفه خود در اجرای مقررات توزیع عادلانه منابع آبی، در برخورد با هرگونه تصرف بستر و حریم رودخانه‌ها به طور جدی عمل می‌کند و با متخلفان، طبق مقررات برخورد می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *