تصحیح الگوی زراعت، اساس اجرایی شدن طرح سازماندهی همزمان منابع آبی و برق
0 نظر
در دومین نشست مدیران و رؤسای امور منابع آبی شهرستانهای حوضه آبریز فلات مرکزی و شرقی، موضوع سازماندهی توأمان منابع آبی و برق مورد بحث قرار گرفت. معاون دفتر دیسپاچینگ برقابی شرکت سازماندهی منابع منابع آبی ایران اعلام کرد که از سال قبل با حمایت وزارت نیرو و مقام عالی وزارتخانه اقداماتی در این زمینه صورت گرفته است و تأکید مقام عالی رتبه هم بر این موضوع وجود دارد. سازماندهی توأمان منابع آبی و برق به شمار میرود و باعث برطرف شدن بسیاری از نواقص موجود در سازماندهی منابع آبی و برقی میشود. سامانه ساپاد برای سازماندهی توأمان منابع منابع آبی و برق مصرفی چاههای زراعت طراحی شده است و همکاری وزارت جهاد زراعت نیز جزئی از این سازماندهی است. میراثسازی و اطلاعرسانی نیز درمورد این سازماندهی بسیار مهم است و باید از طریق معرفی محصولات و آگاهیبخشی به مردم صورت گیرد.
به گزارش دیجیاتور، حمید رحمانی معاون دفتر دیسپاچینگ برقابی شرکت سازماندهی منابع منابع آبی ایران در دومین نشست مدیران و رؤسای امور منابع آبی شهرستانهای حوضه آبریز فلات مرکزی و شرقی، گفت: موضوع سازماندهی توأمان منابع آبی و برق از سال گذشته با حمایت وزارت نیرو و مقام عالی این وزارتخانه درحال اجرایی شدن است و طبق بازدید ۱۰ روز گذشته مقام عالی رتبه از این وزارتخانه نیز مورد تأکید رئیس جمهوری قرار گرفت.
وی افزود: سازماندهی توأمان منابع آبی و برق یک تحول اساسی در سازماندهی بهرهبرداری از منابع آبی و برقی به شمار میرود و با این سازماندهی بسیاری از نواقص از جمله بانکهای اطلاعاتی برطرف خواهد شد؛ لذا ضرورت اقدام این سازماندهی بیش از پیش احساس میشود و لازم بود سالها پیش به انجام برسد.
معاون دفتر دیسپاچینگ برقابی شرکت سازماندهی منابع منابع آبی ایران خاطرنشان کرد: سامانه «ساپاد»، سامانه پایش اطلاعات منابع آبی و برق برای سازماندهی توأمان منابع منابع آبی و برق مصرفی چاههای زراعت طراحی شده و استفاده میشود. یکی از پایههای اصلی اجرایی شدن موضوع سازماندهی توأمان منابع آبی و برق همراهی وزارت جهاد زراعت است و مواردی از جمله اصلاح الگوی کشت در حیطه اختیار این وزارتخانه است که ضرورت همکاری وزارت جهاد زراعت را نشان میدهد.
رحمانی خاطرنشان کرد: میراثسازی و اطلاعرسانی نیز از جمله اقدامات مؤثر در موضوع سازماندهی توأمان منابع آبی و برق است که باید از طریق معرفی محصولات، این مهم به مردم شناسانده شود تا همکاری آنها را در این بخش جاری سازد.
سازماندهی توأمان منابع آبی و برق یک تحول اساسی در سازماندهی بهرهبرداری از منابع آبی و برقی به شمار میرود. با این سازماندهی بسیاری از نواقص از جمله بانکهای اطلاعاتی برطرف خواهد شد. ضرورت اقدام این سازماندهی بیش از پیش احساس میشود و لازم بود سالها پیش به انجام برسد. سامانه «ساپاد»، سامانه پایش اطلاعات منابع آبی و برق برای سازماندهی توأمان منابع منابع آبی و برق مصرفی چاههای زراعت طراحی شده و استفاده میشود. یکی از پایههای اصلی اجرایی شدن موضوع سازماندهی توأمان منابع آبی و برق همراهی وزارت جهاد زراعت است و مواردی از جمله اصلاح الگوی کشت در حیطه اختیار این وزارتخانه است که ضرورت همکاری وزارت جهاد زراعت را نشان میدهد. میراثسازی و اطلاعرسانی نیز از جمله اقدامات مؤثر در موضوع سازماندهی توأمان منابع آبی و برق است که باید از طریق معرفی محصولات، این مهم به مردم شناسانده شود تا همکاری آنها را در این بخش جاری سازد.