ترانزیت بیش از ۱۴۳ هزار وسایل نقلیه از بندر لنگه به آسیانه میانه

ترانزیت بیش از ۱۴۳ هزار دستگاه خودرو از بندرلنگه به آسیانه میانه


در یک خلاصه از این متن می‌توان گفت که در طی نه ماه امسال، در بنادر غرب استان هرمزگان تخلیه و بارگیری ۹،۶۲۴،۴۷۳ تن کالای نفتی و غیرنفتی انجام شده است. همچنین پنج میلیون و ۳۳۲ هزار و ۷۵۱ تن انواع کالا به خارج از کشور صادر شده است. علاوه بر این، در این مدت، ترانزیت کالاهای نفتی و غیرنفتی با افزایش ۲۶ درصدی صورت گرفته و بنادر غرب هرمزگان توانسته است جایگاه سوم بین بنادر ایران در ترانزیت کالاها را به خود اختصاص دهد. همچنین، ترابری ۶۴۰،۷۴۷ نفر مسافر در مسیرهای دریایی داخلی انجام شده و نجات جان ۱۶۵ نفر نیز توسط مرکز جست‌جو و نجات دریایی بنادر غرب انجام گرفته است.

به گزارش دیجیاتور، مرتضی سالاری مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان در تشریح عملکرد ۹ ماهه بنادر غرب استان هرمزگان اظهار کرد: در این بازه زمانی در مجموع ۹ میلیون و ۶۲۴ هزار و ۴۷۳ تن کالای نفتی و غیرنفتی با تخلیه و بارگیری شد که از این میزان، پنج میلیون و ۱۴۳ هزار و۱۶ ۴۹۹ تن به جابه‌جایی کالاهای غیرنفتی اختصاص داشت.

وی با بیان اینکه در این مدت نیز چهار میلیون و ۴۸۰ هزار و ۹۷۴ تن کالاهای نفتی جابه‌جا شده است، از فروش خارجی پنج میلیون و ۳۳۲ هزار و ۷۵۱ تن انواع کالا از بنادر غرب خبر داد. از مجموع فروش خارجی نفتی و غیرنفتی انجام شده، ۲ میلیون و ۶۵۴ هزار و ۶۶۷ تن مربوط به فروش خارجی غیرنفتی و ۲ میلیون و ۶۷۸ هزار و ۸۴ تن به فروش خارجی نفتی اختصاص دارد.

سالاری افزود: از مجموع عملیات انجام شده، سه میلیون و ۳۰۹ هزار و ۵۷۳ تن فرآورده‌های نفتی و غیرنفتی به صورت رویه کابوتاژ (حمل‌ونقل ساحلی) جابه‌جا شد که از این میزان یک میلیون و ۸۰۲ هزار و ۷۲۵ تن مربوط به فرآورده‌های نفتی بوده است.

وی در بخش تشریع عملکرد ترانزیت کالا در ۹ ماهه امسال نیز گفت: در این مدت حجم ترانزیت کالاهای نفتی و غیرنفتی که عمده آن محموله وسایل نقلیه بوده به ۳۲۲ هزار و ۶۸۳ تن رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۲۶ درصد افزایش داشته و بنادر غرب توانست جایگاه سوم این بخش از عملیات حمل و نقلی در سطح بنادر ایران را به خود اختصاص دهد.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان، میزان ترانزیت وسایل نقلیه را نیز ۱۴۳ هزار و ۸۳۲ دستگاه خودروی با ۲۱ درصد افزایش اعلام کرد و ادامه داد: تخلیه این تعداد خودروی ترانزیتی توسط ۲ هزار و ۱۴۸ فروند شناور فلزی انجام و پس از انجام تشریفات گمرکی به مقاصد کشورهای عراق و آسیای میانه بارگیری شدند.

افزایش ۳۰ درصدی تخلیه و بارگیری کانتینر یخچالی

سالاری در بخش دیگری به عملکرد ۹ ماهه امسال بخش کانتینری اشاره و بیان کرد: در این مدت ۱۳۴ هزار و ۳۶۲ TEU کانتینر یخچالی با تناژ یک میلیون و ۳۹۰ هزار و ۶۵ تن در بنادر غرب هرمزگان تخلیه و بارگیری شد که ۳۰ درصد افزایش به ثبت رسید.

وی همچنین حجم فروش خارجی کانتینر یخچالی از طریق بنادر غرب استان هرمزگان در مدت یاد شده را ۶۷ هزار و ۱۸۱ TEU با تناژ ۶۹۵ هزار و ۳۲ تن اعلام کرد.

ترابری ایمن بیش از ۶۴۰ هزار مسافر

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان در تشریح کارنامه ۹ ماهه مسافری این بنادر گفت: در این مدت ۶۴۰ هزار و ۷۴۷ مسافر در در مسیرهای دریایی داخلی از بنادر لنگه، آفتاب و چارک به مقصد کیش، ابوموسی و سایر جزایر خلیج‌فارس جابه‌جا شدند که در این بخش ۳۰ درصد افزایش به ثبت رسیده است.

سالاری اضافه کرد: در بخش ترابری سفرهای بین‌المللی نیز، ۱۹ هزار و ۲۸۶ نفر مسافر به مقصد بنادر کشور امارات متحده عربی جابه‌جا شده‌اند که در همسنجی با مدت مشابه سال قبل ۱۳ درصد افزایش داشته است.

نجات جان ۱۶۵ نفر در ۹ ماهه امسال

به گفته وی؛ از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه امسال، ۲۶ هزار و ۸۹۷ فروند شناور با افزایش ۱۶ درصدی در منابع آبی‌های حوزه استحفاظی غرب استان پهلو دهی شده است.

مدیر بنادر و دریانوردی غرب هرمزگان ادامه داد: مرکز جست جو و نجات دریاییMRCC) ) بنادر غرب استان نیز در راستای اعمال وظایف حاکمیتی در ۹ ماهه امسال با دریافت ۲۴ پیام اولیه و ۹۰ عملیات جست جو و نجات، موفق به نجات جان ۱۶۵ نفر شد.


عملکرد بنادر غرب هرمزگان در مدت ۹ ماهه بسیار موفق بوده است. در این بازه زمانی ، تعداد زیادی کالای نفتی و غیرنفتی تخلیه و بارگیری شده است. همچنین ، حجم بالایی از کالاها صادر شده و ترانزیت کالا نیز افزایش چشمگیری داشته است. علاوه بر این ، تعداد زیادی خودروی ترانزیتی و کانتینر یخچالی تحویل داده شده است. همچنین ، بخش مسافری نیز رشد قابل توجهی داشته و تعداد زیادی مسافر در سفرهای داخلی و بین المللی به مقصد بنادر غرب هرمزگان رفته است. در نهایت ، نجات جان ۱۶۵ نفر نیز در این دوره توسط مرکز جستجو و نجات دریایی بنادر غرب هرمزگان انجام شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *