AI بهبود دقت کولونوسکوپی را به ارمغان میآورد.
0 نظر
تیم محققان به رهبری دکتر لوئیس لاو هو شینگ، استادیار علوم درمانی و درمانی، یک ابزار AI توسعه دادهاند که قادر است تومورهای کوچکی به نام آدنوم را شناسایی کند. این تومورها ممکن است بدون استفاده از ابزار، ردیابی نشوند. این ابزار AI به طور خاص برای شناسایی تومورهای کوچکی که میتوانند به سرطان کولون منجر شوند، استفاده میشود. تیم محققان این ابزار را در کولونوسکوپی در موسسه آموزش عالی علوم درمانی مذکور از سال ۲۰۲۱ آغاز کرده و برای کاهش نرخ غفلت در ردیابی تومورهای بیشتر استفاده میشود. این ابزار به پزشکانی که کمتر تجربه دارند، امکان افزایش نرخ ردیابی تومور را میدهد.
به گزارش دیجیاتور به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، دکتر لوئیس لاو هو شینگ، استادیار علوم درمانی و درمانی، اعلام کرد محققان یک ابزار AI AIتوسعه دادند که قادر است با موفقیت رشد تومورهای کوچکتری به نام آدنوم را شناسایی کند که ممکن است بدون ابزار اصلا ردیابی نشوند.
طبق نشریه چاینا مورنینگ پست محققان اشاره کردند این ابزار AI به طور خاص برای شناسایی تومورهای کوچکی مناسب است که ممکن است ردیابی نشوند و در صورت پیشرفت به سرطان کولون منجر شوند.
یکپارچه سازی AI در کولونوسکوپی در موسسه آموزش عالی علوم درمانی مذکور در سال ۲۰۲۱ میلادی آغازشد و محققان از آوریل ۲۰۲۱ تا جولای ۲۰۲۲ میلادی تحقیقاتی انجام دادند.
هدف استفاده از AI در کولونوسکوپی کاهش نرخ غفلت در ردیابی تومورهایی است که در صورت پیشرفت و گسترده شدن به سرطان منجر می شوند. این ابزار مانند یک جمع چشم اضافی برای پزشکان عمل می کند و نرخ ردیابی تومور را به خصوص برای پزشکانی با تجربه کمتر افزایش می دهد.
محققان یک ابزار AI توسعه دادند که میتواند تومورهای کوچکتری به نام آدنوم را که بدون ابزار ردیابی نشوند، شناسایی کند. این ابزار به طور خاص برای شناسایی تومورهای کوچکتری که ممکن است ردیابی نشوند و به سرطان کولون منجر شوند، مناسب است. هدف استفاده از AI در کولونوسکوپی کاهش نرخ غفلت در ردیابی تومورهایی است که به سرطان منجر میشوند. این ابزار به عنوان یک جمع چشم اضافی برای پزشکان عمل میکند و نرخ ردیابی تومور را به خصوص برای پزشکانی با تجربه کمتر افزایش میدهد.