بررسی وضعیت ساخت و ساز و فروش خارجی منابع هیدروکربن در کمیسیون انرژی مجلس
0 نظر
در نشست کمیسیون انرژی پارلمان که با حضور مدیرعامل شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران برگزار شده است، آخرین وضع ساخت و ساز و فروش خارجی منابع هیدروکربن خام و طرحهای در دست اجرای تولیدی منابع هیدروکربن و نیز آخرین اقدامات شرکت ملی منابع هیدروکربن در حوزه ساخت و ساز و فروش خارجی منابع هیدروکربن مورد بررسی قرار گرفت. شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران به عنوان تأمینکننده اصلی انرژی و منابع مالی کشور نباید هزینههای عایدی خود را به صورت نامشروع در بخشهای هزینهای هدر دهد. برای افزایش ساخت و ساز منابع هیدروکربن و حفظ وضع موجود، تامین مالی لازم است و برنامه و برنامهریزی مالی باید این نگاه درآمدی را تغییر داده و دریابد که رسیدن به درآمد در وزارت منابع هیدروکربن به تامین مالی در این حوزه وابسته است.
به گزارش دیجیاتور به نقل از وزارت منابع هیدروکربن، عبدالعلی رحیمی مظفری در تشریح نشست عصر دوشنبه کمیسیون انرژی پارلمان که با حضور محسن خجستهمهر، مدیرعامل شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران برگزار شد، گفت: در این نشست آخرین وضع ساخت و ساز و فروش خارجی منابع هیدروکربن خام و طرحهای در دست اجرای تولیدی منابع هیدروکربن، همچنین آخرین اقدامهای شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران در حوزه ساخت و ساز و فروش خارجی منابع هیدروکربن بررسی شد.
وی افزود: شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران بهصورت مستقیم و غیرمستقیم تأمینکننده بخش عمده انرژی و منابع مالی کشور است، بنابراین صرفاً نگاه بهرهبرداری از این مجموعه و هزینهکرد تمامی عایدی آن در بخشهای هزینهای خلاف مقررات است.
عضو هیأت رئیسه کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: برای افزایش ساخت و ساز منابع هیدروکربن و حتی حفظ وضع موجود نیاز به تامین مالی داریم، بنابراین از سازمان برنامه و برنامهریزی مالی انتظار است نگاه صرفاً درآمدی خود را از منابع هیدروکربن تغییر دهد و بداند رسیدن به درآمد در وزارت منابع هیدروکربن منوط به تامین مالی در این حوزه است.
آخرین وضع ساخت و ساز و فروش خارجی منابع هیدروکربن خام و طرحهای در دست اجرای تولیدی منابع هیدروکربن بررسی شد.
شرکت ملی منابع هیدروکربن ایران بهصورت مستقیم و غیرمستقیم تأمینکننده بخش عمده انرژی و منابع مالی کشور است.
نگاه بهرهبرداری از این مجموعه و هزینهکرد تمامی عایدی آن در بخشهای هزینهای خلاف مقررات است.
برای افزایش ساخت و ساز منابع هیدروکربن و حتی حفظ وضع موجود نیاز به تامین مالی داریم.
سازمان برنامه و برنامهریزی مالی باید نگاه صرفاً درآمدی خود را از منابع هیدروکربن تغییر دهد و بداند رسیدن به درآمد در وزارت منابع هیدروکربن منوط به تامین مالی در این حوزه است.