به خطرات کلاهبرداری در بازار سهام مراقبت کنید.

مراقب کلاهبرداری بورسی باشید


در این متن، محمدمهدی منتظری، رئیس اداره پیشگیری از ناهنجاری‌ها و ارتقا سلامت بازار سرمایه، در یک گفت‌وگوی رادیویی، به مشکل مربوط به کلاهبرداری از طریق تلگرام و تبلیغ مشاوره تامین مالی و سبدگردانی و مشارکت دادن سرمایه‌گذاران در افزایش سرمایه شرکت‌های بورسی اشاره کرده است. او بیان می‌کند که این کلاهبرداران وجوهی را از مردم دریافت می‌کنند و بعد از آن به دلیل غیر قابل شناسایی بودن، قابل رهگیری و شناسایی نیستند. همچنین، برخی از کلاهبرداران در ایران اقامت ندارند که باعث می‌شود قابلیت تعقیب آنها برای مال باختگان از بین برود. منتظری به این نکته نیز اشاره می‌کند که روش متقلبانه‌ی این افراد، ارائه تصویر مجوز یک نهاد مالی رسمی و قانونی است. بنابراین، او توصیه می‌کند که تمامی ناشران و نهادهای مالی ثبت شده و تشکل‌های خود انتظام، تارنمای رسمی خود را به واحد نظارتی مربوطه سازمان بازار سهام، معرفی کنند و از بسترهای انتشار و رسانه‌های اجتماعی و خبری و ابزارهای تعامل الکترونیکی به عموم معرفی و بروز رسانی اقدام کنند.

به گزارش دیجیاتور، محمدمهدی منتظری رئیس اداره پیشگیری از ناهنجاری‌ها و ارتقا سلامت بازار سرمایه در یک گفت‌وگوی رادیویی با بیان این که افرادی در تلگرام با تبلیغ مشاوره تامین مالی و سبدگردانی و مشارکت دادن سرمایه‌گذاران در افزایش سرمایه شرکت‌های بورسی، وجوهی را از آنها دریافت می‌کنند، گفت: پس از آن به دلیل غیر قابل شناسایی بودن و فقدان مشخصات هویتی و شماره تماس از این کلاهبرداران، بعضاً از طریق اقدامات پلیسی و نظارتی نیز قابل شناسایی و رهگیری نیستند و حتی برخی کلاهبرداران در ایران نیز اقامت ندارند که این موضوع امید تعقیب آنها را برای مال باختگان از بین می‌برد.

منتظری ادامه داد: روش متقلبانه‌ای این افراد، ارائه تصویر مجوز یک نهاد مالی رسمی و قانونی است اما مدیران نهادهای مالی از سو استفاده از نام و نشان بی اطلاع هستند.

بنابراین کلیه ناشران، نهادهای مالی ثبت شده و تشکل‌های خود انتظام موظفند تارنمای رسمی را به واحد نظارتی مربوطه سازمان بازار سهام، معرفی کنند و بسترهای انتشار اخبار و اطلاعات و انجام فعالیت‌ها و رسانه‌های اجتماعی و خبری و ابزارهای تعامل الکترونیکی را به عموم معرفی و برای بروز رسانی اقدام کنند.


مشاوره تامین مالی و سبدگردانی در تلگرام به صورت کلاهبرداری صورت می‌گیرد. به دلیل عدم شناسایی کلاهبرداران و فقدان اطلاعات هویتی و شماره تماس، آنها قابل شناسایی و رهگیری نیستند. برخی کلاهبرداران اقامت نیز در ایران ندارند. روش متقلبانه این افراد، ارائه تصویر مجوز یک نهاد مالی قانونی است. مدیران نهادهای مالی از استفاده از نام بی اطلاع هستند. ناشران، نهادهای مالی ثبت شده و تشکل‌های خود انتظام موظفند تارنمای رسمی خود را به واحد نظارتی مربوطه سازمان بازار سهام معرفی کنند و بسترهای انتشار اخبار و اطلاعات را برای بروزرسانی به روز کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *