بررسی یک راهکار برای تقویت قدرتهای فرهنگی و هنری

پژوهش درگاهی برای تحکیم ظرفیت‌های فرهنگی و هنری است


در این متن، وزیر میراث و ارشاد اسلامی در پیامی که به مناسبت جشن پژوهش سال سینمای ایران صادر کرده است، بر اهمیت توجه به پژوهش در میراث و آثار خلاقانه و تاثیر آن بر توسعه کشور، تاکید می‌کند. وزیر به نیت حکومت در تعالی تمامی ابعاد میراث و آثار خلاقانه این کشور و رسیدن به مرجعیت علمی در این زمینه است، می‌گوید که باید روابط حکومتی‌ها و برنامه‌ریزی‌های منطقی و عملی را برای ترویج پژوهش‌های فرهنگی و هنری در نظام کشور اجرا کرد و تضمین کرد که سرمایه‌ها به بهترین نحو ممکن به کار گرفته شود. او همچنین به اهمیت توجه به مضمون و فرم در سینمای ایران اسلامی و راه‌های نیل به آن اشاره می‌کند و امیدوار است که این جشنواره پژوهشی بتواند توانمندی‌ها و ایده‌های نو در هنر هفتم را به نمایش بگذارد و حمایت از پژوهشگران و پژوهش‌های آینده در این حوزه را تقویت کند.

به گزارش دیجیاتور، وزیر میراث و ارشاد اسلامی به بهانه برگزاری ششمین جشن پژوهش سال سینمای ایران پیامی را صادر کرد.

اسماعیلی در این پیام آورده است:

«وزارت میراث و ارشاد اسلامی با تاکید بر الگوآفرینی‌های دینی و تعالی تمدنی، پژوهش را هم چون درگاهی برای بهبود فرآیندها، تکریم سرمایه‌های انسانی، تحکیم ظرفیت‌های فرهنگی‌هنری و مشارکت مخاطبان در نظر گرفته است تا با تاسی از رهنمودهای مقام معظم رهبری که هدف پژوهش را رسیدن به مرجعیت علمی و حضور در جمع سرآمدان علم و فناوری و حل مسائل کنونی و آینده کشور برشمرده‌اند؛ از اندیشه‌ و اندیمشندان بومی صیانت کند و زمینه‌ شکوفایی آثار خلاقانه و ترسیم چشم‌انداز ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی میراث و آثار خلاقانه ایران اسلامی را بیش از پیش پایه‌ریزی نماید.

بر این اساس معتقدم که در فرآیندی جهادی باید نسبت به روابط حکومتی‌گذاری و برنامه‌ریزی مدون برای اعتلای نظام پژوهش‌های فرهنگی‌هنری و ترغیب عالمانه اساتید و دانشجویان این حوزه‌ خطیر اقدام کرد تا ضمن افتخار به گنجینه‌ کهن میراث و آثار خلاقانه این سرزمین، کارنامه‌ای به‌سزا و در خور اقتدار جمهوری اسلامی ایران به نمایش بگذاریم. به جد و جهد برآنیم تا در استقرار نظم و انتظام پژوهشی و روند هموارسازی مسیر مطالعات فرهنگی‌هنری، هیچ تأخیری وارد نگردد و رویکردها و راهبردهای تولیت دولتی میراث و آثار خلاقانه و به تبع آن هدایت بخش‌های غیردولتی مبتنی بر نتایج حاصله از پژوهش‌ها و داده‌های مطالعاتی باشد تا ضمن کاهش درصد اتلاف سرمایه‌ها، تضمینی مسلم برای تحقق اقدامات و ثمربخشی اجرایی آن فراهم شود.

ششمین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران بدین امید، اهتمام خود را بر امیدآفرینی، اعتمادسازی و دانش مالی و اشتغال متمرکز کرده است و می‌کوشد راه‌های نیل به سینمای ایرانی، اسلامی را چه به لحاظ مضمون و چه به لحاظ فرم هموار سازد و پیش‌نهادهای سینمایی و گزاره‌های مطلوب فرهنگی ایران اسلامی را با تکیه بر فناوری هنری، سبک زندگی، آینده‌پژوهی و هویت ملی هنر هفتم ارائه نمایند. این رویداد پژوهشی را مغتنم می‌دانم و امیدوارم که همکاران خدوم و متعهدم در سازمان سینمایی همت و حمیت خود را بر تقویت عرصه‌ پژوهش و حمایت تام و تمام از پژوهشگران سینمای ایران اسلامی معطوف دارند.»


وزارت میراث و ارشاد اسلامی در پیامی به برگزاری جشن پژوهش سال سینمای ایران تاکید کرده است. در این پیام آمده است که وزارت میراث و ارشاد اسلامی، پژوهش را به عنوان یک درگاه برای بهبود فرآیندها، تحکیم ظرفیت ها و مشارکت مخاطبان در نظر گرفته است. هدف از پژوهش رسیدن به مرجعیت علمی و حل مسائل کنونی و آینده کشور است. همچنین وزارت میراث و ارشاد اسلامی تاکید کرده است که نیاز است مدون برای اعتلای نظام پژوهش ها و ترغیب عالمانه اساتید و دانشجویان در حوزه میراث و آثار خلاقانه اقدام شود. به جد و جهد تلاش کنیم تا در استقرار نظم و انتظام پژوهشی هیچ تأخیری وارد نشود و راهبردها بر اساس نتایج حاصله از پژوهش ها و داده های مطالعاتی باشند. جشن پژوهش سال سینمای ایران نیز به امیدآفرینی، اعتمادسازی و دانش مالی و اشتغال متمرکز است و می‌کوشد راه‌های نیل به سینمای ایرانی، اسلامی را چه به لحاظ مضمون و چه به لحاظ فرم هموار سازد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *