همه بیایند با کاشتن درخت‌ها به کاهش سرعت تغییرات منابع آبی و هوایی کمک کنند

همه باید به کاهش سرعت تغییراقلیم با درختکاری کمک کنند


وزارت دادگستری اعلام کرده است که برای کاهش سرعت گرمایش جهانی در کشور، همه باید به بازسازی و حفظ درختان کمک کنند. در این راستا، تصمیم گرفته شده است که یک تریلیون درخت در حوزه سرزمینی کشور بکار گرفته شود. همچنین، در سال ۲۰۲۱ مجمع عمومی نهاد بین‌المللی متحد، دهه بازیابی اکوسیستم را تعریف کرده است. ایران نیز به تعهدات زیست محیطی بین‌المللی خود پایبند بوده و تا سال ۱۴۰۴ باید یک میلیارد درخت دیگر را کشت کند، زیرا این یکی از مهمترین اقدامات برای ذخیره‌سازی و تلطیف هوا است. امیدواری همچنین بیان شده است که هر ایرانی یک محیط‌بان برای نگهداری و حفظ درختان باشد و به تلطیف هوا و کاهش دی اکسید کربن کمک کند.

به گزارش دیجیاتور به نقل از وزارت جهاد زراعت، عسکر جلالیان، معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری گفت: همه باید به بازسازی و کاهش سرعت تغییر اقلیم در کشور با درختکاری و حفظ درخت کمک کنند.

وی افزود: تمام دنیا از جمله ایران درگیر تغییر اقلیم و تبعات شدید آن شده‌اند و اهمیت این موضوع در حدی است که کشورها در مجمع مالی داووس در سال ۲۰۲۰ در سوئیس تصمیم گرفتند برای کاهش سرعت تغییر اقلیمی، یک تریلیون درخت در حوزه سرزمینی خود بکارند.

وی اظهار کرد: در سال ۲۰۲۱ نیز مجمع عمومی نهاد بین‌المللی متحد، دهه بازیابی اکوسیستم را تعریف کرد.

جلالیان ادامه داد: ما نیز به تبع کنوانسیون‌های زیست محیطی بین‌المللی که متعهدشان هستیم یک پیمان نانوشته با مردم داریم مبنی بر اینکه تا سال ۱۴۰۴ یک میلیارد درخت در حوزه سرزمینی خود کشت کنیم.

وی با بیان اینکه ایران در انتشار دی اکسید کربن در رتبه ششم و در ترسیب کربن رتبه ۴۲ را در جهان دارد، تصریح کرد: یکی از مهمترین اقدامات برای ذخیره ترسیب کربن، درختکاری است.

معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری ابراز امیدواری کرد هر یک از ایرانیان، یک محیط‌بان برای حفظ درختان باشد و به ترسیب کربن و تلطیف هوا کمک کند.


معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزارت دادگستری بیان کرد که تمامی افراد باید به بازسازی و کاهش سرعت تغییر اقلیم با درخت کاری و حفظ درختان کمک کنند.ایران نیز در رده ششم دی اکسید کربن و رده چهل و دوم در ترسیب کربن در جهان قرار دارد و یکی از ابتدایی ترین اقدامات برای ذخیره ترسیب کربن، درخت کاری بوده. او امیدواری داشت که هر ایرانی یک محیط بان برای حفظ درختان باشد و به ترسیب کربن و تلطیف هوا کمک کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *