تأثیر لرزهنگاری بر ۱۴ شهر و روستای سیستان و بلوچستان
![تاثیر ۱۴ شهر و روستای سیستان و بلوچستان بر اثر زلزله](http://digiator.ir/wp-content/uploads/2024/03/تأثیر-لرزهنگاری-بر-۱۴-شهر-و-روستای-سیستان-و-بلوچستان-900x300.jpg)
0 نظر
به گزارش دیجیاتور، لرزهنگاری با بزرگی ۵.۶ ریشتر در بخش جنوبی استان سیستان و بلوچستان رخ داد. عمق کانون این لرزهنگاری ۸۰ کیلومتری بوده و تاکنون گزارشی از خسارت و تلفات اعلام نشده است. چهار شهر و ده روستا تحت تأثیر این لرزهنگاری قرار گرفته اند و بیت اللهی بر اهمیت مقاومسازی واحدهای مسکونی و ارتقای تابآوری شهری و روستایی در برابر حوادث طبیعی، همچون لرزهنگاری، تأکید کرده است.
به گزارش دیجیاتور، علی بیتاللهی عضو هیأت عملی و رئیس بخش لرزهنگاری شناسی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی جزئیاتی از لرزهنگاری با بزرگی ۵.۶ را که امروز (۱۵ اسفندماه) در ساعت ۷:۵۰ صبح در بخش جنوبی استان سیستان و بلوچستان رخ داد تشریح کرد و گفت: لرزهنگاری ۵.۶ سیستان و بلوچستان در بخش جنوبی استان و در مرز شمالی زون مکران رخ داد که امتداد گسل جازموریان این زون را از ناحیه گودالهای جازموریان جدا میکند. عمق کانون این لرزهنگاری ۸۰ کیلومتری گزارش شده است و تاکنون گزارشی از خسارت و تلفات گزارش نشده است.
بیت اللهی ادامه داد: در مجموع ۴ شهر شامل فنوج، گلمورتی، بنت، اسپکه با مجموع ۳۳ هزار و ۹۰۳ نفر و ۵ هزار و ۲۳۷ واحد مسکونی و ۱۰ روستا با ۲۲ هزار و ۶۵۶ واحد مسکونی که از این تعداد واحد مسکونی ۱۹ هزار و ۶۴ واحد فاقد اسکلت بودند تحت تأثیر شدت لرزهنگاری با بزرگی ۵ تا ۴ قرار گرفتند که تاکنون خسارتی از این لرزهنگاری گزارش نشده است.
وی بر مقاومسازی واحدهای مسکونی روستایی و همچنین ارتقای تابآوری شهری و روستایی در برابر حوادث طبیعی همچون آبگرفتگی و لرزهنگاری در سراسر کشور و از جمله سیستان و بلوچستان تاکید کرد.
لرزهنگاری بزرگی ۵.۶ در سیستان و بلوچستان رخ داد. در مجموع ۴ شهر و ۱۰ روستا تحت تأثیر قرار گرفتند. مخاطبین هنوز اطلاعاتی در مورد خسارت و تلفات دریافت نکردهاند. مسئولان تأکید دارند که مقاومسازی واحدهای مسکونی و ارتقای تابآوری شهری و روستایی الزامی است.