توجه ویژه به ساخت و ساز سریال‌های تاریخی/ فصل بعدی «نون.خ» در حال ساخت و ساز است

توجه ویژه به ساخت سریال‌های تاریخی/ فصل‌ بعدی «نون.خ» در راه است


پیمان جبلی رییس صدا و سیما همراه با جمعی از مدیران از پشت صحنه سه مجموعه تلویزیونی بازدید کرد. وی از توجه کمتر به مجموعه‌های نمایشی با مضمون تاریخی در سال‌های اخیر صحبت کرد و اشاره کرد به تغییر این روند و ترجیح تاریخی‌ها در ساخت و ساز برنامه‌های تلویزیونی. او همچنین به برخی از مجموعه‌های نمایشی که دارای ضربه‌های فرهنگی هستند، اشاره کرد. از طرف دیگر، کارگردان و تهیه‌کننده سریال «نون.خ» هم افزود که اثر سینمایی‌برداری فصل پنجم این سریال ۹۰ درصد پیشرفت داشته و بازیگران جدیدی از مناطق مختلف کشور به کار پیوسته‌اند. وی تأکید کرد که تلاش‌های زیادی برای آماده‌سازی دکور و لباس‌های دورانی صورت گرفته است.

به گزارش دیجیاتور به نقل از ارتباطات سازمانی صدا و سیما، پیمان جبلی رییس صدا و سیما به همراه جمعی از مدیران پنج‌شنبه سوم اسفند از پشت صحنه سه مجموعه تلویزیونی بازدید کرد. وی ابتدا به پشت صحنه سریال «نون.خ» رفت و پس از بازدید و گپ و گفت با عوامل این مجموعه، به شهرک سینمایی تلویزیونی ایران رفت و ضمن بازدید از پشت‌ صحنه ۲ سریال «مهیار عیار» و «حضرت موسی (ع)»، در محوطه لوکیشن عظیم سریال «سلمان فارسی» نیز حاضر شد و در جریان آخرین وضعیت ساخت و توسعه آن قرار گرفت.

وی در حاشیه این بازدید با بیان اینکه به مجموعه‌های نمایشی با مضمون تاریخی طی سال‌های اخیر کمتر توجه شده بود، گفت: اکنون کارهای تاریخی در نوبت ساخت و ساز قرار می‌گیرند و برخلاف سال‌های گذشته، تورم کارهای تاریخی را شاهد هستیم که برای مخاطبان از جذابیت خاصی برخوردار هستند.

جبلی تأکید کرد: کارهای دیگری در کنار ۲ کار الف ویژه «سلمان فارسی» و «حضرت موسی (ع)» داریم که در مراحل مختلفی از نگارش اثر سینمایی‌نامه تا پیش‌ساخت و ساز و ساخت و ساز قرار دارند.

رییس صدا و سیما با اشاره به شرایط سخت و پیچیده ساخت و ساز فصل پنجم سریال «نون.خ» و جذابیت‌های بصری ویژه‌ آن گفت: یکی از نکات درخور توجه این مجموعه نمایشی، قرارگرفتن قوم کرد در جایگاه محور وحدت اقوام ایرانی است که رابطه میان اقوام، پاره‌میراث‌ها و آداب و رسوم اقوام ایرانی با محوریت قوم کرد را برجسته می‌کند. این از امتیازات بزرگ «نون.خ» است و در همین راستا، در گفت‌وگو با آقای آقاخانی مطرح شد که باتوجه‌ به برخورداری کشور عزیزمان ایران، از اقوام متنوع و متعدد، در فصل‌های بعدی سریال هم این تنیدگی بین اقوام در برنامه‌ریزی‌ها لحاظ شود.

جبلی ادامه داد: امیدواریم مخاطبان از تماشای فصل جدید سریال که در شرایط اقلیمی متنوعی تصویربرداری شده و روایت خیالی خوبی دارد، لذت ببرند. «نون.خ» ضمن برخورداری از جذابیت‌های طنز و کمدی، روایت لطیف و زیبای برخی مسایل اجتماعی را نیز در دل خود دارد که از محاسن آن است.

سعید آقاخانی، کارگردان و بازیگر سریال «نون.خ» مطرح کرد: این فصل از سریال اولین کار بزرگراه‌ای است که لوکیشن ثابت ندارد. لوکیشن اصلی ما یک مینی‌بوس است که با آن از کردستان به‌سمت جنوب کشور حرکت می‌کنیم و وقتی برمی‌گردیم هم کار در دل کوه اثر سینمایی‌برداری می‌شود.

کارگردان سریال «نون.خ» درباره نگاه رییس صدا و سیما مبنی‌بر ادامه‌ یافتن سریال با ساخت و ساز فصل‌های بعدی بیان کرد: دوست داریم ادامه دهیم و به استان‌های دیگر برویم تا هم خودمان با میراث اقوام دیگر آشنا شویم و هم جلوه‌های متنوع آن را به مردم بشناسانیم. امیدوارم این اتفاق ادامه یابد.

مهدی فرجی تهیه‌کننده سریال «نون.خ» نیز محاسبه تعداد لوکیشن‌های فصل پنجم سریال را به‌لحاظ تعدد و تنوع آن، در مقایسه با فصل‌های قبل، بسیار دشوار دانست و گفت: دلیل آن این است که قصه در بزرگراه می‌گذرد و دایم در مسافرت و در حال عبور از شهرهای مختلف هستیم.

وی ادامه داد: روند کار بسیار دشوار و در نوع خودش در تلویزیون کم‌نظیر بوده است. همچنین، از محتوا و مضامین بسیار خوبی برخوردار است و ان‌شاءالله مردم از تماشای آن لذت خواهند برد.

فرجی از پیشرفت ۹۰ درصدی اثر سینمایی‌برداری «نون.خ» خبر داد و افزود: در فصل جدید به کرمان و سیستان‌وبلوچستان رفتیم و در ادامه، دوباره به روستای اهالی کردستان بازگشتیم. بازیگران جدیدی از اهالی سیستان و چابهار به کار پیوستند و از ظرفیت‌های هنری بازیگران توانای منطقه در این فصل استفاده کردیم.

توجه ویژه به ساخت سریال‌های تاریخی/ فصل‌ بعدی «نون.خ» در راه است

رییس صدا و سیما که در ادامه به پشت صحنه سریال «مهیار عیار» رفت درباره این مجموعه گفت: «مهیار عیار» اگرچه ذیل مجموعه‌های تاریخی قرار می‌گیرد اما مفاهیم ظریفی در روایت خیالی‌ها و خرده‌روایت خیالی‌هایش جانمایی شده و علاوه‌بر اینکه به یک دوره تاریخی کمتر پرداخته‌شده، یعنی صفویه می‌پردازد، به ظرافت‌های رفتاری میراث ایرانی، چون جوانمردی و احترام به جایگاه مادر توجه ویژه دارد.

جبلی افزود: مقطع تاریخی سریال که پیش از این در تلویزیون کمتر به آن پرداخته شده بود و آنچه در این مجموعه نمایشی روایت می‌شود، آن را به یک مجموعه تاریخی خاص تبدیل کرده است و به همین دلیل با پیچیدگی‌های فراوانی برای آماده‌سازی دکور، لباس و سایر ملزوماتی که می‌تواند این دوره تاریخی را روایت کند، همراه بوده است.

وی با بیان اینکه علیرغم زمان بر بودن کارهای تاریخی، مراحل پیش‌ساخت و ساز و ساخت و ساز مجموعه «مهیار عیار» با زحمات عوامل ساخت و ساز بدون حتی یک روز وقفه طی شده است، ابراز امیدواری کرد این سریال که در ماه‌های آینده پخش خواهد شد، مورد اقبال مخاطبان قرار بگیرد.


مهم این است که سریال‌های تاریخی، اکنون در توجه‌ها و تماشاگران بسیار بالا قرار گرفته‌اند و مخاطبان از تماشای این نوع مجموعه‌ها لذت می‌نام تجاری.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *