توقیف ۲۲۳ شناور صیادی غیرمجاز در صیدگاههای خوزستان
0 نظر
فرمانده یگان حفاظت شیلات خوزستان اعلام کرد که از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۶۲ هزار نفر ساعت با ۲۲۳ فروند شناور متخلف در دریاکنار و دریا خوزستان مورد بازرسی قرار گرفته اند. این بازرسیها منجر به توقیف حدود ۱۰۳ هزار و ۹۰۰ کیلوگرم محصولات آبزی، ۴۶۳ طاقه تور گوشگیر، ۳۳۰ عدد لنگر و ۱۳۷ دستگاه ترال شده است. همچنین، یک هزار و۲۹۳ نفر در این مدت دستگیر شدند و پرونده تخلفات صیادی به کمیسیون تخلفات صید و صیادی ارسال شده است.
به گزارش خبرنگار دیجیاتور، کامران شریفی بعد از ظهر امروز دوشنبه در گفتوگویی رسانهای بیان کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون، با گشتهای ساحلی و دریایی به مدت بیش از ۶۲ هزار نفر ساعت توسط نیروهای یگان ۲۹ هزار و ۴۹۴ فروند شناور صیادی (قایق و لنج) در دریاکنار و دریا خوزستان مورد بازرسی قرار گرفتند.
وی افزود: در جریان بازرسیهای به عمل آمده تعداد ۲۲۳ فروند شناور (قایق و لنج) متخلف در صیدگاههای خوزستان توقیف شدند و از این شناورها علاوه بر حدود ۱۰۳ هزار و ۹۰۰ کیلوگرم محصولات آبزی (ماهی و میگو)، ۴۶۳ طاقه تور گوشگیر، ۳۳۰ عدد لنگر، ۱۳۷ دستگاه ترال کشف و ضبط شد.
شریفی با اشاره به دستگیری یک هزار و۲۹۳ نفر در این مدت ادامه داد: پرونده تخلفات صیادی به کمیسیون تخلفات صید و صیادی و بخشی نیز به مراجع ذیصلاح معرفی شدهاند.
فرمانده یگان حفاظت شیلات خوزستان تصریح کرد: در راستای حراست از ثروت ملی کشور و انفال عمومی (منابع آبزی) مأموران یگان حفاظت شیلات استان به عنوان ضابط خاص قضائی و با مجوز استفاده از سلاح در پنج پایگاه بندر امام، هندیجان، والفجر اروندکنار، چوئبده آبادان و ماهشهر مشغول خدمت هستند.
بازرسیهای انجامشده در دریاکنار و دریا خوزستان نشان داد که بدون شک مشکلات بزرگی در زمینه صیدگاهها و شیلات وجود دارد. شمار فروندهای متخلف توقیفشده و محصولات آبزی کشفشده نشاندهندهی این موضوع است. همچنین دستگیری بیش از هزار نفر و ارجاع پرونده تخلفات به مراجع قضایی نشان از اهمیت و جدیت این موضوع دارد. برای حفاظت از منابع آبزی کشور، نیاز است که اقداماتی قاطع و موثر انجام شود.