تجدید نظر در دستورالعمل‌های جدید برای تولیدکنندگان سیب درختی

ضوابط جدید برای صادرکنندگان سیب درختی


سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور، مریم جلیلی مقدم، در نامه‌ای اعلام کرد که لازم است صادرکنندگان محموله‌های سیب درختی اطلاعات مربوط به محل ساخت و ساز، نام تولیدکننده و نام مرکز سورتینگ بسته بندی، سردخانه محموله صادراتی سیب درختی را در زمان درخواست صدور گواهی فیتوسنتری ارائه کنند. این اقدام در مطالعات تاریخی ۲۰ بهمن ماه سال جاری ابتدا خواهد شد.

به گزارش دیجیاتور، مریم جلیلی مقدم، سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور با ارسال نامه‌ای با موضوع لزوم مشخص بودن محل ساخت و ساز محموله‌های سیب درختی صادراتی اعلام کرد: با توجه به ضرورت مشخص بودن محل ساخت و ساز محموله‌های سیب درختی ضروری است که صادرکنندگان از مطالعات تاریخی ۲۰ بهمن ماه سال جاری در زمان درخواست صدور گواهی فیتوسنتری برای فروش خارجی محصول مذکور به تمامی کشورها، اطلاعات مربوط به محل ساخت و ساز، نام تولیدکننده و نام مرکز سورتینگ بسته بندی، سردخانه محموله صادراتی سیب درختی را به کارشناس قرنطینه مسئول صدور گواهی فیتوسنتری ارائه کنند.


مریم جلیلی مقدم، سرپرست سازمان حفظ نباتات کشور، لزوم مشخص بودن محل ساخت و ساز محموله‌های سیب درختی صادراتی را اعلام کرد. به همین منظور، از مطالعات تاریخی ۲۰ بهمن ماه سال جاری، صادرکنندگان می‌بایست اطلاعات مربوط به محل ساخت و ساز، نام تولیدکننده و نام مرکز سورتینگ بسته بندی، سردخانه محموله صادراتی سیب درختی را به کارشناس قرنطینه مسئول صدور گواهی فیتوسنتری ارائه کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *