توسعه یک هواپیمای باربر با ظرفیت ۱۰۰ تن
0 نظر
شرکت آرورا فلایت ساینس، زیرمجموعه بویینگ، با برنامه لیبرتی لیفتر خود، که به دارپا تعلق دارد، به دستاوردهای بی سابقه ای رسیده است. هدف این برنامه توسعه یک وسیله ترانزیت دریایی سنگین با قابلیت های بی سابقه است. برنامه در حال حاضر در مرحله B1 قرار دارد و به ساخت هواپیمای نوآورانه X که قابلیت طراحی، ساخت، شناورسازی و پرواز کارآمد برفراز دریا را دارد، پرداخته است. «لیبرتی لیفتر» با ترکیب فناوری های دریایی و هوافضا، هدف دارد یک هواپیمای دریایی کارآمد را در خشکی و دریا ایجاد کند. این روش، قابلیت های بالابر هوایی سنگین نزدیک به سطح اقیانوس را برای هواپیما فراهم می کند. هدف نهایی این برنامه، پشت سر گذاشتن محدودیت های هواپیمای فضایی و توانمندسازی «لیبرتی لیفتر» برای حمل بارهای سنگین است. هواپیمای «لیبرتی لیفتر» قادر است تا 100 تن بار را حمل کند.
به گزارش دیجیاتور به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، «آرورا فلایت ساینس»، یک شرکت زیرمجموعه بویینگ به دستاوردهای بی سابقه ای در برنامه «لیبرتی لیفتر» خود دست یافته است. این برنامه به دارپا تعلق دارد و هدف آن توسعه یک وسیله حمل ونقل دریایی سنگین با قابلیت های بی سابقه است.
این پروژه که اکنون در مرحله B1 قرار دارد به دنبال ساخت یک هواپیمای نوآورانه X است که می تواند طراحی، ساخت، شناورسازی و پرواز کارآمد برفراز دریا داشته باشد. چنین ابزاری آینده ماموریت های لجستیک برای وزارت دفاع و بازرگانی آمریکا را دگرگون می کند.
«لیبرتی لیفتر» فناوری های دریایی و هوافضا را ترکیب می کند تا یک هواپیمای دریایی بسازد که به طور کارآمد در خشکی و دریا فعالیت کند. این روش نوین قابلیت های بالابر هوایی سنگین نزدیک به سطح اقیانوس حتی در شرایط چالش برانگیز را نیز برای هواپیما فراهم می کند.
هدف نهایی این اقدام پشت سر گذاشتن محدودیت های هواپیمای فضایی و توانمندسازی «لیبرتی لیفتر» برای حمل بارهای سنگینی است که زمانی انتقال آنها با هواپیماهای دریایی غیر ممکن بود.
«لیبرتی لیفتر» می تواند تا ۱۰۰ تن بار حمل کند.
برنامه “لیبرتی لیفتر” توانسته است به دستاوردهای بی سابقه ای برسد. این برنامه به دنبال ساخت یک هواپیمای نوآورانه با قابلیت های بی سابقه است. با استفاده از فناوری های دریایی و هوافضا، “لیبرتی لیفتر” پرواز ساخته است که در خشکی و دریا فعالیت می کند و از قابلیت های بالابر هوایی سنگین نزدیک به سطح اقیانوس برخوردار است. هدف از این برنامه پشت سر گذاشتن محدودیت های هواپیمای فضایی و توانمندسازی حمل بارهای سنگین با استفاده از “لیبرتی لیفتر” است. این هواپیما توانایی حمل ۱۰۰ تن بار را دارد.